مگر تهیه یک سنگ قبر برای امیرکبیر چقدر خرج دارد که انجام نمیدهید؟
کاش ستاد عتبات عالیات که عهدهدار مخارج توسعه و نوسازی حرمین کربلا است، حداقل سنگ قبری به نشانه یادبود برای امیرکبیر نصب کند.
علی نظری، روزنامهنگار، نوشت:
مزار امیر کبیر در حرم امام حسین علیهالسلام مهجور است و معمولا زائرین ایرانی از زیارت این عاشق واقعی و دلداده حسینی غافل هستند.
۲۱سال پیش که به کربلا رفتم، سنگ قبر امیرکبیر را در ضلع جنوب شرقی صحن سیدالشهدا دیدم. اینبار که برای فاتحه و تجدید میثاق با این مبارز بزرگ راه آزادی رفتم، متوجه شدم مزار بین ضریح امام و امزاده مستجاب در قسمت زنانه واقع شده و دیگر قابل رؤیت نیست زیرا در طرح گسترش حرم، مقبره امیرکبیر در حاشیه قرار گرفته است.
ایستاده در کنار ضریح سالارشهیدان بر مزار غریب امیرکبیر به نیابت از همه ایرانیان آزادیخواه و وطن دوست بر مقام شامخ میرزا تقی خان سلام دادم و بعد از قرائت فاتحه و دعای ویژه دو رکعت نماز زیارت نیابتی برای قهرمان مبارزه با استعمار و بنیانگذار ایران مدرن خواندم.
امیر کبیر افتخار ما مردم خطه اراک است، او زاده روستای هزاوه در سال ۱۳۰۷ هجری قمری و متوفی سال ۱۳۵۹ هجری قمری بود که بنابر وصیت، پیکر مطهرش توسط همسرش از کاشان به کربلا منتقل شد و در جوار ارباب بیکفن حسین ابن علی علیه السلام (عزیز دل زهرا) به خاک سپرده شد.
ایرانیها مدیون بزرگمردی چون امیرکبیر هستند. امیدوارم ستاد عتبات عالیات که عهدهدار مخارج توسعه و نوسازی حرمین کربلا است، حداقل سنگ قبری به نشانه یادبود بر دیوار مجاور ضلع شرقی برای میرزا تقی خان نصب کند تا زوار امام حسین بر این خدمتگزار پاکباخته وطن با قرائت فاتحهای، ادای دین کنند.
عاش سعیدا مات سعیدا
ارسال نظر