اسامی مطرح شده درباره مذاکرهکنندگان غلط است؟
عراقچی: اسامی مطرح شده درباره مذاکرهکنندگان غلط است/ مذاکرات احتمالی به عهده وزارت خارجه خواهد بود/ اکنون توپ در زمین آمریکاست که به پیشنهاد جمهوری اسلامی پاسخ دهد اگرچه ما عجلهای نداریم.

وزیر امور خارجه گفت که گمانهزنیها درباره اسم مذاکرهکنندگان ایرانی نادرست است اما در صورت شروع مذاکرات احتمالی، مسئولیت آن به عهده وزارت خارجه خواهد بود.
عباس عراقچی درباره انتشار برخی ادعاها مبنی بر آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، گفت: پیشنهاد مذاکره مستقیم به دلایلی که مکرر گفته شده مورد پذیرش ما نیست ولی ما آمادگی مذاکرات غیرمستقیم را از طریق کشور عمان داریم.
وی گفت اکنون توپ در زمین آمریکاست که به پیشنهاد جمهوری اسلامی پاسخ دهد اگرچه ما عجلهای نداریم.
عراقچی در مورد برخی اسامی که درباره مذاکره کنندگان مطرح می شود گفت هیچ یک از گمانهزنی هایی که انجام می شود صحیح نیست اما مسلم است که مسئولیت مذاکرات احتمالی با وزارت امور خارجه و مدیریت آن با وزیر امور خارجه خواهد بود.
منبع: تسنیم
ارسال نظر