بررسی عملکرد یاران ویلموتس در بازی مقابل هنگ کنگ
مارک ویلموتس در بازی سهشنبه از همان ۱۱ بازیکنی استفاده کرد که پیش از این کارلوس کی روش هم بارها و بارها آنها را در کنار هم قرار داده بود و همچنین خود ویلموتس هم در دو بازی دوستانه مقابل سوریه و کرهجنوبی این نفرات را تست کرده بود.
همان گونه که پیشبینی میشد تقابل ما با هنگکنگ با بازی بسته میزبان آغاز شد و با توجه به سیستم ۲-۴-۴ اتخاذ شده از سوی ویلموتس که در فاز هجومی به ۴-۲-۴ تغییر میکرد، تراکم نفرات ما به داخل و پشت جریمه حریف کشیده شد و به همین دلیل رسیدن به گل کمی سخت شده بود؛ ولی خوشبختانه در اولین بازی خود در این تورنمنت توانستیم به اولین برد دست پیدا کنیم.
با این توضیح کوتاه به بررسی عملکرد نفر به نفر ملیپوشان کشورمان در این بازی میپردازیم...
۱- علیرضا بیرانوند: با توجه به سبک بازی میزبان، علیرضا روز نسبتاً آسانی را پشتسر گذاشت و به غیر از یکی، دو صحنه خیلی نیازی به واکنش نشان دادن نداشت و البته در یک صحنه هم تا آستانه مصدومیت پیش رفت که ختم بهخیر شد.
۲- رامین رضاییان: مثل همیشه رامین حضور مؤثری در حملات تیم داشت و سعی داشت با ارسالهای خود به گلزنی تیم کمک کند اتفاقی که در گل اول هم شکل گرفت و با ارسال او و سپس دخالت انصاریفرد ایران به گل رسید.
۳- محمدحسین کنعانیزادگان: با توجه به بازی رو به جلو و حضور بیشتر بازیکنان ایران در حملات تیمی، او به عنوان یکی از دو مدافع میانی ایران وظیفه داشت تا مراقب حملات کمتعداد حریف باشد. کاری که او به خوبی انجام داد.
۴- مجید حسینی: او نیز مثل دیگر مدافع میانی تیم ملی با همان شرح وظایف باید عمل میکرد و در مجموع به غیر از یکی، دو صحنه خیلی به زحمت نیفتاد و روز آرامی را سپری کرد تا با حضور او کنعانیزادگان کلینشیت کرده باشد.
۵- میلاد محمدی: به عنوان دیگر مدافع کناری تیم ملی کمتر از رامین در حملات تیمی ایران حضور داشت و خیلی نفوذ نمیکرد تا با این شیوه بازی او اسیر ضدحملات احتمالی حریف نشویم و در خط دفاعی مطمئنتر عمل کنیم.
۶- امید ابراهیمی: به عنوان یکی از هافبکهای میانی ایران به وضوح عقبتر از حاجصفی بازی میکرد و وظیفه داشت تا ضمن پوشش فضای جلوی دو مدافع میانی تیم، با پاسهای تکضربی که میداد تیم را سریع به فاز تهاجمی نزدیک کند.
۷- احسان حاجصفی: کاپیتان تیم ملی کشورمان با وظایف تهاجمیتری روبهرو بود و با توجه به قدرت شوتزنی که دارد وظیفه داشت تا خود را از میانه میدان به پشت محوطه جریمه هنگکنگ برساند. احسان در مجموع روز نسبتاً خوبی را سپری کرد.
۸- مهدی ترابی: به عنوان هافبک کناری چپ وظیفه داشت تا در زمان ارسالهایی که از سمت راست میشد به عنوان مهاجم کاذب به دو مهاجم دیگر تیم اضافه شود و برای گلزنی تلاش کند، اما عدم موفقیت او در این زمینه و همچنین عدم استفاده از قابلیتهای پا به توپی که دارد سبب شد تا تعویض شود.
۹- علیرضا جهانبخش: در نیمه اول چندان در میدان دیده نشد ولی در نیمه دوم ورق برای او برگشت و علیرضا تغییر چهره داد و از سمت راست تیم ملی با نفوذهای خوبش حتی زمینهساز گل دوم ایران هم شد تا نمره قبولی بگیرد.
۱۰- کریم انصاریفرد: برخلاف همیشه که کریم به عنوان مهاجم کاذب بازی میکرد در این بازی کنار سردار به عنوان مهاجم مکمل حاضر بود و ضمن به ثمر رساندن یک گل توانست یک مرتبه هم تیر دروازه حریف را با یک حرکت انفرادی به لرزه در بیاورد.
۱۱- سردار آزمون: باز هم یک بازی درخشان را از سوی سردار دیدیم و او توانست با اعتماد به نفس بالایی که در نتیجه عملکرد بسیار خوبش در لیگ روسیه است در این بازی هم مؤثر عمل کند. سردار به غیر از اینکه گل اول را به ثمر رساند در بازیسازی تیم هم حضور مؤثری داشت.
۱۲- وحید امیری: در دقیقه ۶۰ به جای ترابی به میدان آمد تا ضمن استفاده از حرکات پا به توپی که دارد از سرعتش نیز استفاده کنیم تا به این ترتیب جناح چپ ما هم فعالتر و اکتیو بشود.
۱۳- علی کریمی: با اینکه در دقیقه ۷۱ به جای امید ابراهیمی به بازی آمد ولی در همین زمان نسبتاً کم هم باانگیزه و البته مؤثر بازی کرد.
۱۴- اشکان دژاگه: فقط تنها در چند دقیقه پایانی به میدان فرا خوانده شد و مشخص بود که در این زمان کوتاه نمیتوانست کار خاصی را به نمایش بگذارد.
ارسال نظر