گفتگو با حسن بیادی، از حامیان رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰
پایان حمایتِ اصولگرایان از رئیسی!
بیادی میگوید: جریان اصولگرایی در انتخابات ۱۴۰۰ تلاشهایی مجدانه انجام داد تا شرایط را برای رایآوری رئیسی فراهم کند. پس آنها لاجرم باید نسبت به دشواریهای این روزهای مردم احساس مسئولیت کنند./بیتوجهی حامیان دیروز رئیسی به مشکلات و محدودیتهای امروز به معنی بیتوجهی به جامعه و آنچه مردم را گرفتار کرده، است.
مستقل: دلار پنجاه و چند هزار تومانی و پررنگ شدن ناامیدی مردم از اصلاح، جریان اصولگرایی را به این نتیجه رسانده است که دیگر نباید از ابراهیم رئیسی و دولت ناتوانش حمایت کنند.
در واقع انتقادات از نوع فعالیت و تحرکات دولت آنقدر بالا گرفته است که حتی صدای اصولگرایان را نیز در آورده و در همین راستا میبینیم که نهتنها چهرههای مستقل اصولگرایی باانتقاد از دولت سیزدهم یاد میکنند، بلکه روزنامههای اصولگرا هم همین برنامه را در دستور کار قرار دادهاند. در نقدی منصفانه میتوان رفتارهای غلط دولت را دلیلی بر این ادعا دانست. ولی فراموش نکنیم که تیم آقای رئیسی را اصولگرایان روی کار آوردهاند و باید از روز اول، کارآمدی این تیم را مورد بررسی قرار میدادند. آنها رضایتمندی مردم را بهانه و زمزمههای جدایی را آغاز کردهاند. غافل از اینکه شاید کمی دیر به فکر جلب نظر مردم افتادهاند. از سوی دیگر شاید با نیت حفظ بدنه اجتماعی خود برای انتخابات آتی به فکر عبور از رئیسی افتادهاند.
روزنامه جوان در گزارش «گوی دلار در میدان دولت» نوشت: اظهارات مسئولان دولتی درباره وضعیت دلار و سکه پذیرفتنی نیست، هرچند آنچه را نمیگویند و به سکوت میگذرانند و از آنچه گاهی میگویند بسیار بیشتر است و عملکرد کل وزارتخانهها و نهادهای اقتصادی دولت نیز به همینترتیب غیرقابل پذیرش است. اگر دشمن خارجی یا دوست نادان داخلی یا هرکس دیگری مسئول بالا رفتن قیمت دلار در بازار آزاد است، دولت هم مسئول کنترل آن است. اظهارات مسئولان دولتی درباره وضعیت دلار و سکه پذیرفتنی نیست. هرچند آنچه را نمیگویند و به سکوت میگذرانند از آنچه گاهی میگویند بسیار بیشتر است و عملکرد کل وزارتخانهها و نهادهای اقتصادی دولت نیز به همین ترتیب غیرقابل پذیرش است. اگر دشمن خارجی یا دوست نادان داخلی یا هرکس دیگری مسئول بالا رفتن قیمت دلار در بازار آزاد است، دولت هم مسئول کنترل آن است. اگر دولت میگوید من دلار را برای نیازهای مشخص در دو سامانه «نیما» و «مرکز مبادله ارز و طلا» تأمین میکنم و دلار خارج از این دو سامانه نباید موضوعیت داشته باشد، اما همچنان مردم ریال خود را میدهند و دلار را به هر قیمتی شده میخرند. یعنی اعتماد مردم به بازار آزاد و دلالان دلار بیشتر از حرف دولت است و این باید چاره شود.
حسین بیادی در این باره به «مستقل» میگوید:
واقعیت چیزی جز این نیست که مردم شدیداً تحت فشار هستند. در واقع وضعیت موجود را باید فراتر از گرانی بدانیم و باید هر چه زودتر چارهای اندیشید تا بلکه به نوعی دغدغههای عمومی کمتر شوند.
دبیرکل جمعیت آبادگران جوان ایران اسلامی در ادامه گفت:
جریان اصولگرایی در انتخابات ۱۴۰۰ تلاشهایی مجدانه انجام داد تا شرایط را برای رایآوری رئیسی فراهم کند. پس آنها لاجرم باید نسبت به دشواریهای این روزهای مردم احساس مسئولیت کنند. در واقع بیتوجهی حامیان دیروز رئیسی به مشکلات و محدودیتهای امروز به معنی بیتوجهی به جامعه و آنچه مردم را گرفتار کرده، است.
بیادی در پایان گفت:
دولت به عنوان نهاد اصلی اجرایی، در هنگامی که بحران تشدید میشود و در نتیجه، مردم به چه کنم، چه کنم میافتند، بدون هیچ عذر و بهانهای باید راهکارهای لازم را برای برونرفت از بحران پیدا کند و همچنین دولتیها باید بدانند، افکار عمومی هیچ دلیل و برهانی را برای برطرف نشدن مشکلات نمیپذیرند.
حالا وضعیت دولت رئیسی به گونهای است که هیچ شخصیت توانمند و استخوانداری حاضر به همکاری با دولت شعار نخواهد بود. چرا که جز ناکامی، چیزی در رزومه اضافه نمیشود.
افزایش روزافزون قیمت دلار، شرایط را به نحوی شکل داده که حمایت از دولت رئیسی تبدیل به مسیری صعبالعبور شده.
وضعیت دولت رئیسی به گونهای است که هیچ شخصیت توانمند و استخوانداری حاضر به همکاری با دولت شعار نخواهد بود. چرا که جز ناکامی، چیزی در رزومه اضافه نمیشود.
صدای طبل تکدورهای بودن دولت رئیسی از دور به گوش میرسد و در صورت تکرار آنچه در ۱۴۰۰ رخ داد، جز پنجره شکسته، چشماندازدیگری نمیتوان متصور بود!
ارسال نظر