راه و روش برخورد با همکار خبرچین

اگر همکار خبرچین دارید و از دست او خسته شده اید باید از او دوری کنید تا در کارتان مشکلی ایجاد نشود. برخورد با این افراد راه و روش خاصی دارد.

راه و روش برخورد با همکار خبرچین

احتمالاً زمانی که این موضوع را سرچ کردید، یعنی از دست همکارتان واقعاً کلافه شده اید. همه ما چنین افراد خبرچینی را دور و بر خود دیده ایم. زمانی که با چنین افرادی همکار باشید، وضعیت برای شما خطرناک تر می شود.

این افراد معمولاً در اکثر مواقع در حال غیبت کردن و خبرچینی هستند و حتی ممکن است؛ در حرف هایشان دروغ و دغل هم ایجاد کنند و حتی پشت سر شما هم چیزهایی از این قبیل بگویند.

1. در بحث های او شرکت نکنید

کاملاً واضح است زمانی که به او پاسخ ندهید و در بحث هایی که انجام می دهد، شرکت نکنید، یعنی سرنخی نداده اید و در نتیجه او نمی تواند جلوی شما صحبت کند. از طرفی نشان می دهید که تمایل به حرف هایش ندارید و این گونه جلوی شما خبرچینی نمی کند.

2. حرف های مثبت بزنید

پراکنده کردن اخبار منفی در محیط کار اصلاً احساس خوبی را در بین دیگران ایجاد نمی کند. پس به جای این که از این همکارتان انتقاد کنید، سعی کنید حرف های مثبت بزنید. بیش از حد از خودتان حساسیت نشان ندهید و همیشه انرژی مثبت جمع باشید.

3. از فرد خبرچین دوری کنید

قطعاً برای این که در معرض انرژی های منفی قرار نگیرید، باید تا جایی که می توانید از او دوری کنید. شاید کنترل چنین رفتاری در محل کار دست شما نباشد اما این که در کنار او ظاهر نشوید و به حرف هایش گوش نکنید، دست خودتان است. پس بهترین راهکار دفاعی ، دوری کردن از چنین فردی در محل کار است.

4. در مورد زندگی خصوصی خود با کسی صحبت نکنید

شاید دل تان بخواهد بعضی از موارد مربوط به زندگی خصوصی خود را با یکی از دوستان صمیمی تان در میان بگذارید اما اگر احساس می کنید دوست صمیمی شما در محل کار با چنین فرد خبرچینی در ارتباط است، بهتر است خودتان را کنترل کنید و چنین کاری انجام ندهید. تا جایی که می توانید حریم شخصی زندگی خود را حفظ کنید و هیچ اطلاعاتی در مورد زندگی شخصی در محل کار به کسی ندهید.

5. با فرد خبرچین برخورد کنید

شاید فرد خبرچین احساس کند که دیگران از این رفتارش رضایت دارند. چون در برابرش واکنش نشان نمی دهند و در نتیجه مدام این کار را تکرار می کند اما گاهی اوقات بهتر است که با جدیت کامل با این فرد برخورد کنید و به او تذکر دهید که کارش اشتباه است.

از او بپرسید که واقعاً چه چیزی آزارش می دهد که باعث چنین رفتاری از او می شود. شاید با شنیدن چنین سوالی بتوانید متوجه مشکلش شوید و در برطرف کردن این رفتار به او کمک کنید.

اگر احساس می کنید که او به دلیل کمبود اعتماد به نفس چنین کاری انجام می دهد، کمک کنید که خودش را رشد و ارتقا دهد و یاد بدهید که باید آنقدر سرگرم پیشرفت خودش باشد تا وقت صحبت کردن پشت سر دیگران و خبرچینی را نداشته باشد.

6. واقع بین عمل کنید

اگر فرد خبرچین از صحبت کردن با شما سر باز می زند و نمی خواهد مشکلش را بگوید، خیلی جدی روی حرف خودتان بایستید و به او بگویید هر طور که شده، باید این عادت زشت را کنار بگذارد و هرگز از حرف خود کوتاه نیایید.

7. در حرف هایی که می زنند، غرق نشوید

یکی از راه های مناسب برای متوقف کردن خبرچینی، شایعه و غیره این است که هیچ گاه حرف های طرف مقابل را باور نکنید. سعی کنید در مورد حرف هایی که می زنند هیچ نظری نداشته باشید، موضوع را عوض کنید و اجازه ندهید که او به هدفش برسد و دیگری را خراب کند.

8. مشکل را شناسایی کنید

گاهی اوقات فردی که خبرچینی می کند یک مشکلی را در محل کار احساس می کند که دیگران از آن خبر ندارند. بهتر است به جای این که با این فرد دعوا کنید، سعی کنید مشکل موجود را شناسایی نمایید. اگر مشکل برطرف شود، دیگر این فرد به رفتار بدش ادامه نخواهد داد.

9. به دنبال راه حل باشید

سعی کنید راه حل های مختلف را برای توقف غیبت و خبرچینی در محل کار به کار بگیرید. به جای این که مدام شکایت کنید و خودتان هم از این فرد در برابر دیگران انتقاد داشته باشید، بهتر است که یک راه حل مناسب برای توقف چنین اتفاقی پیدا کنید.

10. تمرکز داشته باشید

سعی کنید به جای غرق شدن در حرف هایی که طرف مقابل می زند، روی شغل خودتان تمرکز کنید. به رفتار بد او واکنش نشان ندهید و به جای آن سعی کنید خودتان در حرفه تان ارتقا دهید. گاهی اوقات بهتر است که دیگران را به حال خودشان بگذارید و فقط مشغول به انجام کار خودتان باشید.

11. اجازه ندهید که حرف های او روی شما تاثیر بگذارد

شاید متوجه شوید که این فرد خبرچین شایعه، غیبت و موارد منفی را در مورد شما در حضور دیگری بازگو کرده است اما بهتر است حالت تدافعی نگیرید. بهتر است که حرف های او را جدی نگیرید زیرا او عادت به انجام چنین کاری دارد. پس مراقب باشید که احساساتتان درگیر این کار نشود.

12. خودتان را اصلاح کنید

سعی کنید که همیشه به جای ایراد گرفتن از دیگران به فکر ارتقای خودتان باشید. خودتان را ارزیابی کنید. شاید شما هم چنین رفتاری را در درون خود دارید. پس سعی کنید با اصلاح رفتاری به یک الگوی مناسب برای دیگران و این فرد خبرچین تبدیل شوید.

13. رئیس را در جریان بگذارید

اگر احساس می کنید که واقعاً درگیر شدید و هیچ کاری از دستتان برنمی آید، بهتر است رئیس را خبر کنید و چنین رفتارهای زشتی را به او اطلاع رسانی کنید و در نتیجه رئیس می تواند بهتر از شما عمل کند زیرا قدرت بیشتری دارد و تاثیرگذاری بالاتری خواهد داشت.

14. اگر مدیر هستید ، با گروه کاری یک جلسه بگذارید

سعی کنید در جلسه ای که قرار است برگزار کنید، موضوع غیبت و خبرچینی را به بحث بگذارید، نظرات را بپرسید و در مورد نتایج منفی این کار صحبت کنید تا افرادی که چنین رفتاری دارند، هر چه سریعتر به فکر اصلاح خودشان باشند.

15. غیبت کردن مثبت را رایج کنید

سعی کنید به آن ها توضیح دهید که در محل کار چه بهتر است که در مورد یکدیگر نظرات مثبت داشته باشند، زمانی که فردی غایب است، پشت سرش حرف های خوب بزنند، ویژگی های مثبت رفتاری را به یکدیگر یادآوری کنند.

همین باعث می شود که همه افراد انگیزه بیشتری برای خوب بودن داشته باشند در نتیجه فضای کار به یک فضای فوق العاده سالم و پر از نشاط تبدیل می شود.

16. در جواب فرد خبرچین ، یک حرف مثبت بزنید

اگر فرد خبرچین سعی دارد پشت سر کسی غیبت کند، بهتر است یک ویژگی مثبت در مورد فرد غایب را در پاسخ به این فرد خبرچین بگویید تا او هم بداند شما از این رفتارش راضی نیستید و دوست ندارید که پشت سر همکارتان صحبت شود.

نکته مهم

اگر به حرف های فرد خبرچین گوش دهید، یعنی او را همراهی می کنید؛ حتی اگر هیچ جمله ای را بر زبان نیاورید. پس بهتر است تا جایی که می توانید از او دوری کنید و به حرف هایش گوش نکنید و او را جدی نگیرید./نمناک

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها