نحوه گذاشتن لنز و برداشتن آن برای مبتدی ها
اکثر خانم ها به گذاشتن لنز علاقه زیادی دارند اما گذاشتن و برداشتن لنز برای افرادی که اولین بار می خواهند تجربه کند کار سختی می باشد که با مطالعه این مطالب به راحتی می توانند این کار را انجام دهند.
آموزش گذاشتن لنز طب و زیبایی
۱. در اولین مرحله از گذاشتن لنز ابتدا باید دست هایتان را به خوبی با آب و صابون بشویید و با استفاده از یک حوله تمیز که پرز نمی دهد دست تان را خشک کنید و اگر دستگاه خشک کن دارید می توانید از آن استفاده کنید دقت داشته باشید که ماده شوینده ای که از آن برای شستن دست استفاده کردید با لنز تماسی نداشته باشد زیرا، این مواد شوینده اگر با لنز تماس داشته باشد باعث می شود لنز خشک شود و اگر از این لنز استفاده کنید باعث ایجاد زخم در چشم و در نتیجه باعث تاری دید می شود.
۲. در این مرحله از گذاشتن لنز حالا بسته لنز را باز کنید، باید دقت داشته باشید لنز سمت راست را برای چشم سمت راست و لنز سمت چپ را برای چشم سمت چپ استفاده کنید و اگر این کار را اشتباه انجام دهید قادر به دیدن محیط خواهید بود ولی خیلی زیاد اذیت خواهید شد و چشم تان عفونت می کند.
۳. حالا لنز را روی انگشت اشاره هر دستی که با آن راحت هستید قرار دهید البته اطمینان حاصل کنید که لنز چپه نباشد و اگر لبه های لنز به سمت بیرون مایل شدند این یعنی لنز چپه می باشد، در این مرحله از گذاشتن لنز سعی کنید لنز را روی ناخن قرار ندهید و البته به منظور راحت ترشدن کار می توانید کمی از محلول را روی دست تان بریزید.
۵ . مطمئن شوید که لنز آشغال و یا پارگی نداشته باشد.
۶. در این مرحله از قراردادن لنز حالا با انگشت اشاره دست دیگرتان، پلک را به سمت بالا بکشید و با استفاده از انگشت میانی دستی که لنز دارد پایین چشم تان را بکشید و بعد ها اگر مهارت کافی به دست آورید می توانید فقط پایین چشم را بکشید.
۸. حالا به آرامی و بدون هیچ نگرانی و استرسی لنز را به چشم نزدیک کنید و به سمت بالا نگاه کنید و دقیقا در وسط چشم در آیینه فیکس کنید.
۹. در مرحله آخر از گذاشتن لنز، پلک تان را ببندید و چند باری کره چشم را بچرخانید تا لنز به خوبی روی چشم ثابت بماند.
حالا برای چشم دیگرتان نیز می توانید تمام مراحلی که گفته شد را انجام دهید و بعد از قرار دادن لنز داخل چشم تان مراقب باشید که جعبه لنز تماسی با روشور و یا سینک نداشته باشد و بلافاصله در جعبه را ببندید، سعی داشته باشید که از لنز در ساعات کمی از روز استفاده کنید و اگر احساس کردید که چشمانتان اذیت می شوند لنز را از روی چشم هایتان برداشته و به مدت چند ساعت به چشمانتان استراحت دهید.
نحوه برداشتن لنز
۱. در مرحله اول از برداشتن لنز ابتدا دست های خود را با آب و صابون بشویید و منظر بمانید تا دستانتان خشک شود.
۲. محلول درون جا لنزی را قبل از اینکه لنز را داخل آن برگردانید تعویض کنید و محلول جدید تری داخل جا لنزی بریزید.
۳. پلک را باز نگه دارید و با انگشت سبابه و شصت لنز را به سمت مرکز عنبیه ( سیاهی چشم ) جمع کنید سپس لنز را خارج کنید، برای افرادی که مشکل خشکی چشم و چسبیدن لنز به چشم را دارند به منظور جلوگیری از کنده شدن مولکول های سطح چشم با هربار قرار دادن و برداشتن لنز می توانید از قطره های مرطوب کننده و لغزانده استفاده کنید.
۴. در این مرحله از برداشتن لنز قبل از قراردادن لنز درجا لنزی آن را با محلول شستشو دهید، بعد از خارج کردن لنز آن را در کف دست خود قرار دهید و آن را با محلول شستشو کمی مالش دهید سپس با محلول آبکشی نمایید.
نکته: برای شستن لنز از هر نوع مایع غیر از محلول شستشوی لنز خود داری کنید آب به دلیل داشتن املاح و کلر به لنز آسیب وارد می کند.
مراقبت از لنز
اگر لنز مورد استفاده تان یک بار مصرف نمی باشد باید آن را همیشه در محلول نگه داری کنید این روش باعث تمیز و نرم ماندن لنز می شود و مانع از میکروبی شدن آن خواهد شد و به تاریخ مصرف لنز ها دقت نمایید زیرا بعضی از آن ها یک روز و بعضی ها دو هفته و بعضی ها چند ماه ماندگاری دارند و از گذاشتن لنز تاریخ گذشته خودداری کنید.
ارسال نظر