رستمی خواب مدال المپیک را ببیند
ناکامی بزرگ و قابل پیش بینی کیانوش رستمی در رقابتهای قهرمانی وزنه برداری جهان همچنان با واکنشهای تندی از سوی کارشناسان و پیشکسوتان این عرصه همراه است.
به جرات میتوان ناکامی کیانوش رستمی در رقابتهای جهانی ۲۰۱۹ تایلند را یکی از نقاط تاریک کارنامه ملی او تلقی کرد. ناکامی و شکستی که او به رغم ادعای همیشگی اش مبنی بر تمرینات انفرادی و عدم حضور در اردوهای تیم ملی رقم زد و هیچ دستاوردی به جز عدم موفقیت و نتیجه ای دلسرد کننده برای او نداشت.
کیانوش رستمی در پیکارهای دسته ۹۶ کیلوگرم وزنهبرداری قهرمانی جهان در همان ابتدای کار با انداختن هر سه وزنه خود در حرکت یکضرب از جدول مجموع اوت شد. او در حرکت یکضرب وزنه ۱۸۰ کیلوگرمی را انتخاب کرد که سه بار متوالی آنرا انداخت. او معتقد بود به دلیل ناهماهنگیها در سیستم جدول مسابقات، زمان زیادی را روی تخته ماند و در نهایت تمرکزش را از دست داد، اما این تمام واقعیت در دلایل ناکامی او نبود. بدین ترتیب تنها چیزی که روی دست کیانوش در حرکت یکضرب رقابتهای جهانی ماند، اوت کردن متوالی وزنه و مصدومیت آرنج و روحیهای خراب و به هر ریخته برای آینده بود.
ناکامی او به همین جا ختم نشد و کیانوش با توجیه همین مصدومیت از ادامه رقابتها در حرکت دوضرب هم انصراف داد. تصمیمی اشتباه که حتی همان حداقل امتیاز تیمی را هم از تیم ملی گرفت و باعث شد او با حذف کامل از جدول مسابقات با دست خالی از تایلند به ایران بازگردد.
بر خلاف اصرار و نظر تمامی کارشناسان و پیشکسوتان وزنه برداری ایران، کیانوش سالهاست با روشی عجیب در این عرصه تمرین می کند و بارها به خاطر همین موضوع با فدراسیون و کادر فنی درگیری و چالش داشته است. او مدعی است می توان با همین روش یعنی تمرینات انفرادی زیر نظر برادارش هم می توان به موفقیت رسید و طلای المپیک را تکرار کرد؛ اما رقابتهای جهانی تایلند، تلنگر سخت و فراموش نشدنی به او زد و بار دیگر ثابت کرد هیچگاه نمی توان برای مدت زیادی بر خلاف جریان آب شنا کرد.
قاسم غزالیان پیشکسوت و مربی سازنده وزنه برداری کشورمان که قهرمانان بزرگی را ساخته و پرداخته و به عرصه ملی معرفی کرده در همین رابطه گفت: متاسفانه کیانوش به رغم توانمندی های ارزشمندی که در این رشته دارد، رویه و مسیر درستی را انتخاب نکرده و هنوز بر این تصمیم غلط پافشاری می کند. او قهرمان بزرگی است اما باید قبول کند نمی توان بدون توجه به اصول و قواعد این رشته تمرین کرد و همه چیز را یک تنه و انفرادی پیش برد.
وی تصریح کرد: مطمئنا اگر حضور قهرمانان و ملی پوشان در اردوهای تیم ملی هیچ سود و فایده ای در روند آماده سازی آنها نداشت، بساط اردوها از سالها پیش جمع می شد و همه مثل کیانوش در شهر و دیار خود با برادرشان بصورت انفرادی تمرین می کردند!
مربی سازنده بهداد سلیمی ادامه داد: باور کنید من هنوز متعجبم چه افکاری در ذهن کیانوش رستمی می گذرد که هنوز به تمرینات انفرادی پافشاری دارد. مگر امکان دارد هیچ مربی نتواند با او کار کند و در حد او نباشد. البته فدراسیون هم در این خصوص کوتاهی کرده و نباید از این به بعد با او مماشات کند. من از علی مرادی و متولیان فدراسیون انتظار دارم برای یکبار هم که شده جلوی این تکروی ها و تصمیمات غلط بایستند و به این روند غلط پایان دهند.
غزالیان افزود: من در طول دوران حضورم در عرصه وزنه برداری شاگردان زیادی داشتم که برخی از آنها بر سکوی افتخار جهان و المپیک هم تکیه زدند، اما هیچکدام مثل کیانوش رفتار نمی کردند و همواره تابع نظر مربیان خود بودند. قهرمانان بزرگ ورزشی ایران همواره جزو ملی پوشانی بودند که گوش به حرف می دادند و به بزرگترهای خود احترام می گذاشتند.
پیشکسوت وزنه برداری ایران در پایان خاطر نشان کرد: مطمئن باشید کیانوش رستمی با ادامه این روند به هیچ جا نمی رسد و به نظر من خواب مدال المپیک را خواهد دید. مسیری که او انتخاب کرده به ناکجا آباد ختم می شود و چه چیزی از این بدتر که یک قهرمان ملی با این رویه، ناکام و از اذهان مردم محو شود.
ارسال نظر