جعفری تاکید کرد:
توجه به شاخص های اقتصادی و تضمین تامین مواد اولیه دو پیش نیاز احداث کارخانه سرب و روی در کوهبنان
رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: «توجه به شاخص های اقتصادی» و «تضمین تامین مواد اولیه»، به عنوان دو عامل حیاتی برای احداث کارخانه سرب و روی در منطقه کوهبنان محسوب می شوند.
به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، وجیه اله جعفری رئیس هیات عامل ایمیدرو در دیدار با عفت شریعتی کوهبنانی نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی بر لزوم توجیه اقتصادی و تضمین خوراک جهت احداث کارخانه سرب و روی در کوهبنان تاکید کرد.
وی یادآور شد: پتانسیل سرب و روی کوهبنان بر کسی پوشیده نیست اما در حال حاضر کل ظرفیت استخراج سرب و روی این منطقه 70هزار تن است که جوابگوی نیاز تامین خوراک کارخانه نخواهد بود. بنابراین نیازمند انجام کارهای اکتشافی و پروانه های بهره برداری بیشتر در این منطقه هستیم .
رئیس هیات عامل ایمیدرو ادامه داد: امیدواریم با همت نماینده مردم کوهبنان در مجلس شورای اسلامی و سازمان صمت استان کرمان بتوان اخذ مجوزهای لازم از ارگان های دولتی را سرعت بخشید و به ذخایر قطعی بیشتر برای احداث کارخانه در این منطقه دست یابیم.
جعفری، صعب العبور بودن برخی معادن را از جمله مشکلات پیش رو دانست و گفت: شرکت های تهیه و تولید مواد معدنی ایران، فولاد صبا نور و فولاد پایا به زودی برنامه زمان بندی اکتشاف خود در منطقه کوهبنان را ارائه خواهند کرد و در محدوده های درخواستی خود، آماده کار بوده و مشکل تامین مالی ندارند.
رئیس هیات عامل ایمیدرو پراکندگی معادن و عدم تجمیع ذخیره را چالشی برای سرمایه گذاری عنوان کرد و ادامه داد: شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با کمک سازمان صمت استان کرمان و با محوریت طرح احیا معادن کوچک مقیاس طرح سرب و روی منطقه کوهبنان را تعریف کرده و با زمان بندی مشخص برای توسعه کارهای اکتشافی و رشد ذخایر منطقه تلاش کنند.
عفت شریعتی نماینده مردم زرند و کوهینان در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تاکید بر لزوم ایجاد اشتغال به منظور ایجاد امید مردم منطقه و کاهش مهاجرت به شهرها افزود: هدف اصلی ما اعتلای صنعتی، اشتغالزایی و رشد تولید در این منطقه است بنابراین آماده هرگونه همکاری جهت تسریع روند اخذ مجوز هاو برداشتن موانع کارهای اکتشافی سرب و روی و احداث کارخانه در کوهبنان هستیم.
ارسال نظر