در راستای تحقق شعار جهش تولید در سال جاری صورت گرفت:
افتخارآفرینی در گروه فولاد مبارکه با کسب رکوردهای پی در پی
شرکتهای فولاد مبارکه، فولاد هرمزگان،فولاد سنگان، فولاد امبرکبیر کاشان، فولادسنگ مبارکه و فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری در سال جهش تولید و به منظور تحقق این مهم، به رکوردهای درخور توجهی دست یافتند.
مدیر ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم فولاد مبارکه از دو دستاورد مهم در سال جهش تولید خبر داد:
رکورد تولید ماهانه تختال و تولید فولاد با سیکل گاززدایی تحت خلأ شکسته شد
غلامـــرضا سلیمی، مدیر ناحیــۀ فولادسازی و ریختهگری مداوم، با اعلام این خبر گفت: غیورمردان ناحیۀ فولادسازی و ریختهگری مداوم در آبانماه با تولید بیش از 625 هزار تن تختال و کمترین میزان ضایعات، برگ زرین دیگری بر افتخارات شرکت فولاد مبارکه افزودند.
تولیـــد تختـــال در این ناحیـــه در مهرماه نیز از 617 هزار تن فراتر رفته بود و به این ترتیب رکورد تولید در ماههای سیروزه در دو ماه متوالی جابهجا گردید. این در حالی است که بیشترین میزان تولید در ماههای سیروزه نیمۀ دوم سال مربوط به آذرماه سال 96 و به میزان 581 هزار تن بوده است که 7.6 درصد رشد داشته است. این موفقیت در ادامۀ موفقیت ماههای قبل و ثبت رکورد 639 هزار تن تختال در شهریورماه (طی 31 روز) حاصل شده است.
مدیر ناحیۀ فولادسازی و ریختهگری مداوم تأکید کرد: افزایش چشمگیر تولید که ورای ظرفیت اسمی این ناحیه است بهحق یک جهش در تولید محسوب میشود که با وجود مشکلات ناشی از تحریمها و شیوع بیماری کووید 19 به دست آمده و از ارزش زیادی برخوردار است. همچنین در آبانماه رکورد تولید فولاد با سیکل گاززدایی تحت خلأ در واحد RH با تولید 78 هزار و 800 تن تختال شکسته شد که با توجه به اهمیت محصولات تولیدی در این واحد که عموما در صنایع نفت و گاز و خودروسازی استفاده میشود، بسیار درخور توجه است.
غلامرضا سلیمی در پایان افزایش تولید در ناحیۀ فولادسازی و ریختهگری مداوم را حاصل همت و تلاش بینظیر نیروهای متخصص و سختکوش ناحیه و مدیریت صحیح منابع و فرایندها دانست و بر نقش همۀ واحدهای پشتیبانیکننده در این دستاورد تأکید کرد.
معاون بهرهبرداری شرکت فولاد هرمزگان:
شرکت فولاد هرمزگان در آبان ماه رکوردهای جدیدی در تولید روزانه و ماهانۀ تولید تختال و تعداد ذوبهای تخلیهشده و ریختهگریشده ثبت کرد
سید اصغر مدنی، معاون بهرهبرداری شرکت فولاد هرمزگان در گفتوگو با روابط عمومی این شرکت گفت: دستیابی فولادمردان فولاد هرمزگان به رکورد تولید آن هم به فاصلۀ کمتر از دو ماه از رکورد قبلی، نشان از عزم راسخ آنان در ثبت موفقیتی دیگر در این شرکت همزمان با سال جهش تولید است. وی در ادامه گفت: شرکت فولاد هرمزگان توانست در آبانماه با تولید 138 هزار و 226 تن تختال، پس از گذشت تنها دو ماه از ثبت رکورد قبلی به میزان 137 هزار و 391 تن در شهریورماه ۹۹، رکورد جدیدی ثبت کند.
مدنی با اشاره به اینکه رکورد تولید ماهانۀ تختال فولاد هرمزگان در آبان ماه تنها رکورد این شرکت نبود گفت: در آبان ماه 8 رکورد جدید شامل رکوردهای تولید ماهانه و روزانۀ تولید تختال، تعداد ذوب تخلیهشده، تعداد ذوب ریختهگریشده و دو رکورد تعداد ذوب تخلیهشده در کورههای شماره 1 و 2 در فولاد هرمزگان به ثبت رسید که ثبت همزمان این رکوردها برای فولاد هرمزگان غرورآفرین است.
معاون بهرهبرداری شرکت فولاد هرمزگان خاطرنشان کرد: رکورد تولید روزانه تختال به میزان 6هزار و 311 تن در تاریخ 27/۰۸/۹۹ در حالی به دست آمد که رکورد قبلی به میزان 6هزار و 24 تن در تاریخ 31/۰۶/98 به دست آمده بود. همچنین رکورد روزانۀ تعداد ذوب ریختهگریشده به میزان ۵۱ ذوب در تاریخ 28/۰۸/۹۹ به دست آمد و رکورد قبلی به تعداد ۵۰ ذوب در تاریخ 31/۰۶/۹۸ را پشت سر گذاشت.
مدنی در ادامه گفت: رکورد تعداد ذوب ریختهگریشده ماهانه نیز به میزان یکهزار و 170 ذوب حاصل شده است که رکورد قبلی آن به تعداد یکهزار و 158 ذوب در فروردینماه ۹۷ به دست آمده بود.
وی تصریح کرد: این رکوردها در حالی ثبت شده که نام فولاد هرمزگان در فهرست تحریمهای ظالمانۀ آمریکا قرار گرفته و با همهگیری ویروس کرونا در موج سوم خود، محدودیتها در سطح شرکت همچنان ادامه دارد.
وی اظهار داشت: تداوم و جهش تولید در فولاد هرمزگان همزمان با تحریمهای ظالمانه و شیوع ویروس کرونا نشان از آمادگی کامل فولاد هرمزگان در شرایط بحرانی و تعهد به صنایع داخلی در تأمین نیاز آنها دارد.
معاون بهرهبرداری شرکت فولاد هرمزگان یکی از دلایل عمده و مهمی را که سبب ثبت این رکورد شد، متوسط زمان قوس الکتریکی به ازای هر ذوب در کورهها دانست که با اجرای پروژۀ بهبود، این زمان به میزان قابلتوجهی نسبتبه هدف تعیینشده کاهش داشته است.
وی همچنین آمادهبهکاری و تزریق مداوم گرافیت، یکنواختی آنالیز شیمیایی آهن اسفنجی و افزایش متالیزاسیون و کربن اضافی آن، رعایت استانداردهای مواد مصرفی ازجمله آهک و دولومیت، بازنگری و اجرای دستورالعملهای کاری و بهرهبرداری را دلایل مهم دیگر تحقق این رکورد دانست.
مدنی میزان تولید اسلب از ابتدای سال تاکنون را 957 هزار و 794 تن عنوان و ابراز امیدواری کرد نمودار تولید همچون سالهای گذشته امسال نیز صعودی باشد و رکورد تولید سالیانه محقق گردید.
ارسال نظر