اگر بهجای بعضیها من بازداشت شوم کمیسیون اجازه میدهد دبیرکل بمانم؟
محمدزارع فومنی دبیرکل حزب مردمی اصلاحات در اظهارنظری از حضور قائم مقام حزب اعتماد ملی به جای دبیرکل انتقاد کرد و گفت: مطابق قانون فقط باید دبیران کل احزاب در اینجا حاضر باشند و حضور قائم مقامها پذیرفته نیست.
صبح امروز جلسه انتخابات دبیران کل احزاب جهت عضویت در کمیسیون ماده ١۰ نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی با حاشیههایی همراه شد.
در ابتدای مراسم از اسدالله بادامچیان خواسته شد تا ریاست جلسه را بر عهده گیرد.
وی گفت: زمانی میگفتیم وحده وحده وحده و حالا میگوییم اصلاح طلب و اصولگرا و مستقل. فرقی ندارد هر سه در این کشور هستند و امیدواریم هر نمایندهای که انتخاب میشود نماینده کل احزاب باشد.
وی افزود: کمیسیون ماده ١۰ احزاب بسیار مهم و موثر است که اگر نماینده احزاب هم در آنجا فعال باشد و به نمایندگی از همه احزاب در آنجا فعالیت کند میتوان امیدوار بود که فعالیت احزاب به نتیجه خوبی برسد.
در همین حال محمدزارع فومنی دبیرکل حزب مردمی اصلاحات در اظهارنظری از حضور قائم مقام حزب اعتماد ملی به جای دبیرکل انتقاد کرد و گفت: مطابق قانون فقط باید دبیران کل احزاب در اینجا حاضر باشند و حضور قائم مقامها پذیرفته نیست.
این انتقاد که مورد حمایت برخی از دبیران کل احزاب اصولگرا قرار گرفت با واکنش محمود صادقی روبه رو شد. صادقی که خود دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاههاست گفت: مشخصا در خصوص دو تن از دبیران کل یعنی آقایان کروبی و کمیجانی عذر قانونی وجود دارد و نباید به حضور قائم مقام آنها اشکالی وارد کرد.
اما فومنی بازهم اعتراض کرد و گفت: اگر من بازداشت شوم کمیسیون ماده ١۰ اجازه میدهد که دبیرکل بمانم؟ من اگر محکوم شوم پس قانونا نیز صلاحیت دبیرکلی ندارم.
به دنبال این ماجرا جواد امام گفت: در دستورالعملی که کمیسیون ماده ١۰ تهیه کرده این موضوع پذیرفته شده است. امروز که خانم مافی و دکتر رنجبر به نمایندگی از کمیسیون ماده ١۰ و قوه قضاییه اینجا هستند نمیتوانند نظری خلاف دهند.
همچنین پروانه مافی در این رابطه گفت: این موضوع بدون هیچ اعمال نظر سیاسی در کمیسیون ماده ١۰ احزاب بررسی و درباره آن بحث شد. قطعا ما این بند از آیین نامه را در آینده اصلاح خواهیم کرد.
وی افزود: معذوریت برخی دبیران کل با کسانی که در سفر و جلسه هستند متفاوت است. لذا خواهشمندم به نظر کمیسیون احترام بگذارید.
اما نماینده قوه قضاییه در این باره اظهار داشت: تصمیم اخیر کمیسیون ماده ١۰ ایراد قانونی دارد و اگر کسی شکایت کند قابل پیگیری است.
در ادامه هیات رییسه به حضور قائم مقام حزب اعتماد ملی و دو حزب دیگر اشکال گرفت و حق رای آنها را سلب کرد.
این تصمیم با واکنش الیاس حضرتی مواجه شد و او گفت: اگر قرار بود این تصمیم را بگیرید چرا دعوتنامه فرستادید؟ در ادامه جمعی از دبیران کل احزاب جلسه را به نشانه اعتراض ترک کردند و گفته میشود که جلسه از نصاب رای افتاده است.
ولی بادامچیان در اظهاراتی گفت: رای گیری انجام میشود و آبستراکسیون قیام علیه قانون است و پذیرفته نیست.
کواکبیان نیز گفت: احزاب بهتر است پیشنهاد دهند که کمیسیون جلسهای دیگر برگزار کند.
بنابراین قرار شد انتخابات در هفته آتی برگزار شود./جماران
ارسال نظر