تعرفه بستههای اینترنت تا دوبرابر قیمت گران شدند!
دوم فروردین وزیر ارتباطات اعلام کرده بود تعرفه ها باید بدون فشار بر مردم اصلاح شود.
حالا تعرفه بستههای ترافیکی مخابرات، شاتل و سایر سرویسدهندههای اینترنت تا دوبرابر قیمت گران شدند. البته بدون فشار بر مردم.
یکی از بندهای طرح صیانت، افزایش قیمت اینترنت بینالملل با هدف کاهش استفاده کاربران است.
کاهش پهنای باند بینالملل هم یکی دیگر از بندهای طرح صیانت بود که مدتهاست پایین آمدن کیفیت اینترنت کاربران گویای کاهش تدریجی پهنای باند است.
کاهش کیفیت و افزایش قیمت، اجرای چراغ خاموش قسمت مهمی از طرح صیانت است.
سخنگوی شرکت مخابرات ایران گفت: تعرفههای اینترنت شرکت مخابرات ایران براساس تعرفههای ابلاغی سازمان تنظیم مقررات در سال ۱۳۹۶ است و هیچگونه افزایشی در سالهای اخیر صورت نگرفته است.
مدتی است در فضای مجازی کاربران به افزایش قیمت اینترنت از سوی شرکت مخابرات واکنش نشان دادهاند. پیرو همین انتقادات شرکت مخابرات ایران به این مسئله واکنش نشان داد.
«محمدرضا بیدخام» مدیر کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ضمن بیان این مطلب در پاسخ به اخبار منتشر شده در برخی از رسانهها مبنی بر افزایش ۲ برابری قیمت بستههای اینترنت برخی ازاپراتورهای اینترنتی از جمله شرکت مخابرات اظهار داشت: با توجه به افزایش شدید قیمت تمام شده سرویسهای ارتباطی هنوز تعرفه جدیدی به شرکت مخابرات ایران ابلاغ نشده است و این شرکت هیچ گونه افزایشی در این خصوص نداشته و هزینه اینترنت را همچنان بر اساس تعرفه های ابلاغی گذشته محاسبه میکند.
وی افزود: شرکت مخابرات ایران بر اساس توجه به حقوق مشتریان، تفکیک ترافیک داخلی و بین المللی و رعایت مصرف منصفانه، تعرفه های خود را در حوزه دسترسی ارتباطات ثابت و در راستای اجرای مصوبه ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در جهت بهبود کیفیت خدمات عرضه میکند.
بیدخام با بیان اینکه شرکت مخابرات ایران، اینترنت پرسرعت ثابت را با زیرساخت سیم مسی و فیبر نوری به صورت ADSL، VDSL و FTTH در اختیار مشترکان این شرکت قرار میدهد افزود: تعرفههای اینترنت مخابرات در سایت شرکت مخابرات ایران براساس مصوبات ابلاغی (tci.ir) قابل مشاهده است.
وی افزود: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، یک نهاد قانونی است که تمامی تعرفههای اپراتورها از جمله شرکت مخابرات ایران را رصد می کند و موارد مغایر با قوانین تعیین شده را اعلام میکند و چنانچه بخواهد تعرفههای جدیدی با توجه به افزایش تورم و ضرورت توسعه شبکه برای ارایه خدمات بهتربه شرکت مخابرات ایران ابلاغ کند، بعد از طی فرایندهای قانونی اقدام خواهد کرد و طبیعتا، شرکت مخابرات ایران هم مجری قوانین خواهد بود.
به گزارش ایرنا، «صادق عباسی شاهکوه» رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور پیش از این اعلام کرده بود که نظام تعرفهای در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات (ict) نیاز به بازنگری جدی دارد. سال ۱۴۰۰ برای این کار محدودیت قانونی داشتیم، اما امسال فضا برای اصلاح تعرفه ها به شکل مناسب فراهم است.
ارسال نظر