مناظره لازم نیست، قطعش کنید

دومین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری بعد از ظهر دیروز برگزار شد. گرچه مناظره با محوریت‌ مسائل فرهنگی و اجتماعی بود اما آنچه واضح بود این است که نامزدهای حاضر همگی متولد‌ پیش از انقلاب هستند و با مسائل و دغدغه‌های جوانان بیگانه بودند. ز

عاطفه مجیدی-روزنامه نگار

مهم‌ترین دغدغه جوانان امروز چرخش مدیران کشور و راه یافتن مدیرانی به صحنه‌ی اجرایی کشور است که تلخی فیلترینگ و یا سربازی اجباری را درک کنند. زنان و دختران توقع دارند رئیس جمهور آینده محدودیت‌های فرهنگی را درک کند. چرا شخصی چون امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی که از سال ۸۶ و مجلس هشتم در پارلمان حضور دارد در این ۱۴ سال برای سربازی حرفه‌ای اقدامی انجام نداد؟ چرا همه این افراد که در سالیان گذشته در نهادهای مهمی چون مجلس، شورای عالی امنیت ملی، قوه مجریه، قوه قضاییه و… حضور داشتند در راستای شعارهای به ظاهر جذابی که مطرح می‌کنند قدمی بر نداشته‌اند؟پاسخ سوال واضح است؛ بخش عمده سیاسیون اعم از اصلاح‌طلب و اصولگرا خود را ملزم به پاسخگویی به مردم نمی‌دانند.

 از این جهت تنها در فصل انتخابات دغدغه‌ها و معضلات اجتماعی را فریاد می‌زنند. 

حتی مشکل فراتر از این مباحث است و مشکل اصلی این است که فرزندان و خانواده‌های نامزدهای محترم یا کوچکترین ارتباطی با جامعه ندارند و یا اگر مرتبط هستند این ارتباط محدود به افراد اندکی است و صدای جامعه به گوش اصحاب قدرت نمی‌رسد.

آنچه نگارنده از این ۲ مناظره استنباط می‌کند این است که طبقات محروم و آسیب پذیر با شنیدن این صحبت‌ها و مشاهده اینکه رئیس جمهور آینده از معضلات مردم اطلاعی بولتن‌وار و کانالیزه دارد خشمگین خواهند شد و این خشم اتفاق نامبارکی است. ای کاش این ۷ نفر طی ۳ ماه گذشته بدون هیچ محدودیت و مانعی در جامعه حضور پیدا می‌کردند و یا به نزد کولبرها و سوخت‌برها می‌رفتند تا مصائب این افراد را درک کنند. پیشنهاد می‌شود با توجه به موضوع مناظره آخر یعنی مسائل سیاسی، صدا و سیما پخش این مناظرات را متوقف کند!

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها