افراد در ساختمان‌های بلند بیشتر در معرض ویروس کرونا هستند؟

سنجش موقعیت هایی که احتمال روبرو شدن با کرونا را افزایش میدهد از جمله مسائلی است که ذهن محققان را مشغول کرده است. به تازگی تحقیقات نشان داده است آپارتمان نشینی میتواند در ابتلا یا مواجه شدن افراد با کرونا موثر باشد. البته این به این معنا نیست که هرکس اپارتمان نشین باشد باید نگران باشد.

افراد در ساختمان‌های بلند بیشتر در معرض ویروس کرونا هستند؟

 ساختمان‌های شلوغ مانند برج‌ها و بیمارستان‌ها می‌توانند یک خطر پنهان در نبرد با کووید19 باشند. این بیماری همه‌گیر سیستم‌های بهداشتی و مسئولان بهداشت عمومی در سراسر جهان را به چالش کشیده‌است. هنگامی که یک ویروس به سرعت گسترش یافته با سرعت انتقال بسیار بالا دارید، باید تمام خطرات احتمالی عفونت را بررسی کنید.

به گزارش مستقل آنلاین :  یکی از مناطق خطرناک که هنوز مورد توجه قرار نگرفته‌اند ساختمانهای بزرگی مانند برج‌ها یا بیمارستان‌ها هستند. در حالی که انتقال مستقیم شخص به شخص  هنوز رایج‌ترین روش برای ابتلا به این بیماری است  تحقیقات جدید نشان می‌دهد که در صورت بروز نقص در سیستم لوله‌کشی نیز ساکنان ساختمان‌ها می‌توانند آلوده شوند. گزارشات سازمان بهداشت‌جهانی حاکی از آن است که هنگامی که افراد آلوده به ویروس در توالت‌های ساختمان اسهال داشتند، قطرات ویروسی همراه با هوا می‌توانند از طریق فاضلاب و شبکه لوله‌کشی از یک آپارتمان به دیگری منتقل ‌شوند.

افراد در ساختمان‌های بلند ممکن است بیشتر در معرض ویروس کرونا باشند
برای پیشگیر از این امر شما همراه با مدیر ساختمان‌ها میتوانید کارهایی را انجام دهید:
    از بوی ناخوشایند در حمام‌ها، آشپزخانه‌ها چشم‌ پوشی نکنید.
    اطمینان حاصل کنید که همه سینک‌ها و توالت‌ها دارای خم «یو U» هستند.
    حداقل پنج ثانیه در صبح و عصر آب و همه حمام‌ها و توالت‌ها را باز بگذارید و توجه ویژه‌ای به زهکش‌های کف در حمام‌ها و اتاق‌های مرطوب کنید.
    اگر به نظر می‌رسد لوله‌های فاضلاب از توالت، سینک یا سایر لوازم خانگی جدا یا باز شده‌اند، فوراً آن را آب‌ بندی کنید. برای پوشاندن انتها از یک دستکش لاستیکی استفاده‌ کنید.
    اگر به نظر می‌رسد خط لوله یا نشتی در خط لوله وجود دارد، آن را با نوار محکم ‌ببندید.

ویروس کرونا به خانواده بزرگی از ویروس ها می‌گویند که شامل ویروس سرماخوردگی و عامل بیماری سارس است. کرونا چینی یا ویروس کرونای ووهان ویروس تنفسی جدیدی است که در اواخر سال 2019 و اوایل سال 2020 از استان هوبی و شهر ووهان چین شروع شد و افراد زیادی را به کام مرگ کشانده است. بیماری حاصل از این ویروس «سندرم تنفسی حاد کروناویروس 2» (SARS-CoV-2) نام دارد و سازمان بهداشت جهانی (WHO) پس از عبور تعداد قربانیان از مرز ۱۰۰۰ نفر، نام این ویروس را کووید 19 (19-COVID) گذاشت.

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها