آیا موهای زائد با حجامت از بین می‌روند؟

​بهترین فصول برای انجام حجامت به ترتیب اولویت فصل بهار ،پاییز و سپس تابستان و زمستان است و در فصل گرم بهتر است دو ساعت بعد از صبحانه و در فصول سرد چهار ساعت بعد از صبحانه انجام شود

آیا موهای زائد با حجامت از بین می‌روند؟

حجامت روشی از خونگیری می باشد که موجب درمان بیماری ها می شود.حجامت دارای تاریخچه هفت هزار ساله می باشد و از دید اسلام نیز تائید شده می باشد.حجامت می تواند برخی از بیماریها رو بهبود و درمان کند.ولی انجام آن در برخی افراد باید با احتیاط انجام شود.در این مطلب در Niksalehi  درباره حجامت و موهای زائد اطلاعاتی گردآوری کرده ایم.

پس از معاینه و اخذ شرح حال از بیمار موضعی که برای حجامت تعیین شده است ضدعفونی گشته سپس با لیوان حجامت که بصورت یکبار مصرف ساخته شده به مدت چنددقیقه بادکش می شود بعد از ایجاد انبساط چند خراش سطحی ایجاد می گردد آنگاه به تناسب وضعیت جسمی، بالینی و عروقی بیمار در سه الی پنج مرحله از وی خون گرفته می شود. این عملیات مجموعا در مدت حدود ۲۰ دقیقه انجام می شود که خون گرفنه شده حداکثر به ۵۰ تا۷۰ سی سی بالغ می گردد.

حجامت برای پوست مفید است یا مضر؟

پزشکان متخصص پوست وقتی با تقاضای بیمار برای انجام حجامت روبرو می‌شوند، آن‌ها را به سمت انجام حجامت سوق می‌دهند. اگر بیماری از طریق طب مدرن درمان نشود، پزشکان از طب سنتی مانند حجامت استفاده می‌کنند.

حجامت در درمان موهای زائد چانه موثر است؟

در درمان حجامت و موهای زائد باید بدانید که حجامت  زیر چانه برای درمان موهای زائد چندان تاثیری ندارد، اما چون بیماران از روند درمان طب مدرن جواب نمی‌گیرند. به حجامت در این ناحیه تمایل نشان می‌دهند. این در حالی است که در درمان حجامت و موهای زائد، حجامت تنها تا حدودی موی زائد در این ناحیه را کم می‌کند. بیمارانی داشته‌ام که حجامت به همراه درمان دارویی انجام می‌دهند که در این صورت بهتر نتیجه گرفته‌اند، اما به ‌صورت کلی قدم اول درمان موی زائد در ناحیه چانه حجامت نیست.

حجامت درمان موقت بوده و اصلی نیست. حجامت به تمیزی پوست کمک می‌کند و در صورتی‌ که پزشک متخصص پوست نتواند با دارو بیماری را درمان کند، در کنار تجویز دارو به او حجامت را هم پیشنهاد می‌کند.

تنها یک‌ بار انجام حجامت نتیجه نمی‌دهد و لازم است به‌ طور مداوم اجرایی شود. حجامت جزو درمان‌های اصولی پوست محسوب نمی‌شود و به علت قدمت آن برخی از پزشکان تمایل به انجام چنین نوع درمان‌هایی دارند.

حجامت درمان تمام دردها است؟

این متخصص پوست با بیان اینکه عده‌ای از پزشکان با یادگیری روش حجامت و طب سوزنی سعی دارند تمام بیماری‌ها را درمان کنند، چنین پزشکانی معتقدند که هیچ بیماری‌ای وجود ندارد که با حجامت درمان نشود و به همین منظور به درمان اکثر بیماری‌ها می‌پردازند و البته جواب خوبی هم نمی‌گیرند.

حجامت بهتر است یا طب سوزنی؟

حجامت در طب مدرن جایی ندارد، اما با اقبال مردم همراه است، با این وجود از میان طب سوزنی و حجامت، حجامت مفیدتر است.

بد نیست بدانید انجام حجامت در درمان چه بیماری‌های بکار می رود؟

انجام حجامت درمورد بیمار‌های هایپرلیپیدمی (چربی خون بالا)؛ دیابت غیر وابسته به انسولین؛ درد‌های عضلانی؛ سردرد‌های عصبی و میگرنی؛ بیماری‌های پوستی شامل آکنه؛ پسوریازیس؛ آلرژی‌های دارویی؛ غذایی؛ فصلی؛ اعتیاد به مواد مخدر؛ بیماری‌های انسدادی عروق کرونر؛ عوارض بعد از یائسگی (منوپوز) درد‌های قاعدگی در زنان و دوشیزگان (دیسمونوره) و برخی بیماری‌های عفونی؛ هورمونی و غددکاربرد دارد.

چه افرادی نباید حجامت کنند؟

انجام حجامت پیشگیرانه خطرآفرین نیست و به منظورپیشگیری از بیماری‌ها می‌توان هرسال حداقل درفصل بهار حجامت کرد و حداقل فاصله زمانی برای حجامت ازیک ماه شروع می‌شود تا سن روز فاصله یعنی چهل ساله چهل روز یک بار، پنجاه ساله پنجاه روز یکبار و…، ولی حجامت درمانی اگر توسط افراد غیر مطلع انجام شود ممکن است موجب درمان نگردیده و یا اشکالاتی را پدید آورد.

درمورد افراد زیر نباید حجامت کرد:

– افرادی که باتعریف طب اسلامی و طب سنتی دچار غلبه شدید بلغم هستند – کودکان از بدو تولد تا چهارماهگی – زنان باردار تا ماه چهارم بارداری – زنان در مدت ایام عادت ماهیانه – افراد دارای کمبود پلاکت خون – افرادی که دچار فشارخون مقطعی بالا هستند

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها