کار کردن در تسلا دیپلم نمی خواهد!

ایلان ماسک در توییتی جدیدی اعلام کرده که برای کار در تسلا نیازی به داشتن مدرک تحصیلی خاصی نیست.

کار کردن در تسلا دیپلم نمی خواهد!

در حالی که پیش نیازهای کار در شرکت های ایرانی روز به روز بیشتر می شوند و داشتن مدارک دانشگاهی در سطوح عالی با معدل بالا و از دانشگاه های تراز اول کشور به یکی از شرایط اصلی برای گزینش کارمندان بدل می شود ایلان ماسک در توییتی اعلام کرده که برای کار در تسلا حتی به مدرک دیپلم هم نیاز نیست.

ماسک در تازه ترین توییت خود آورده است:

به [واحد هوش مصنوعی] تسلا ملحق شوید. این تیم مستقیما به من گزارش می دهد و ما تقریبا هر روز با هم دیدار می کنیم، به هم ایمیل می دهیم و با پیامک در ارتباطیم.

مهم تر از همه اینکه برای کار در دپارتمان هوش مصنوعی تسلا نیازی به داشتن مدرک تحصیلی خاصی نیست.

تسلا

 

ماسک در ادامه توییت هایش گفته است: لزومی ندارد که حتما مدرک PhD داشته باشید. برایم حتی اهمیتی ندارد که دبیرستان را تمام کرده باشید یا نه!

در مقابل این مدارک، آقای ماسک بدنبال افرادی است که «درک عمیقی» از هوش مصنوعی داشته باشند و حتی اگر پیشینه تحصیلی شان به این مبحث ارتباطی نداشته باشد کلیه داوطلبان باید آزمون کد نویسی حرفه ای را با موفقیت پشت سر بگذارند.

ماسک قبلا هم نظرش را درمورد اهمیت نداشتن مدرک دانشگاهی اعلام کرده بود. او در سال ۲۰۱۴ و طی مصاحبه اش با نشریه آلمانی Auto Bild از پیش نیازهای مورد نظر خود برای استخدام گفت:

حتی نیازی به داشتن مدرک دانشگاهی نیست.

اگر فردی از یک دانشگاه فوق العاده فارغ التحصیل شده باشد این میتواند نشان دهنده وجود احتمالی توانمندی های فوق العاده در آن فرد باشد اما لزوما هم اینطور نخواهد بود. اگر به افرادی نظیر بیل گیتس یا لری الیسون یا استیو جابز نگاه کنید متوجه می شوید که این افراد مدرک دانشگاهی نداشتند اما اگر شانس استخدامشان را پیدا می کردید قطعا خیلی برایتان خوب می شد.

آقای ماسک در آن مصاحبه خاطر نشان کرد که به جای مدرک دانشگاهی به دنبال استعداد و توانایی استثنایی است:

و اگر فرد سابقه ای از یک دستاورد خارق العاده داشته باشد این احتمال وجود دارد که چنین اتفاقی در آینده نیز برای آن شخص تکرار شود.

در وبسایت شرکت تسلا آمده است:

تسلا به استعدادهای حوزه هوش مصنوعی نیاز دارد تا روی بلندپروازی های خود در زمینه ماشین های خودران کار کند. اتومبیل های تسلا با تکیه بر سخت افزار خاص خود قابلیت هایی در زمینه اتوپایلوت دارند و در آینده نیز به توانمندی های کامل در این زمینه دست پیدا میکنند. این سخت افزار نیازمند آپدیت های نرم افزاری مختلف است تا اینکه روزی بتواند به عنوان یک ماشین کاملا خودران به حرکت در بیاید.

 

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها