صرع در ۷۰ درصد مبتلایان قابل کنترل است
طبق آمار و طی تحقیقات سازمان بهداشت جهانی حدود ۷۵ درصد مبتلایان به بیماری صرع در کشورهای فقیر و در حال توسعه و با درآمد اندک بروز پیدا میکند .
کوروش قره گزلی متخصص مغز و اعصاب گفت : صرع یک بیماری مزمن و علاج پذیر مغزی است که حدود یک درصد افراد جامعه به این بیماری مبتلا هستند ، به طور کلی این آمار در جهان به ۵۰ میلیون نفر میرسد .
او افزود: طبق آمار و تحقیقات سازمان بهداشت جهانی حدود ۷۵ درصد مبتلایان به این بیماری در کشورهای فقیر و در حال توسعه و با درآمد اندک بروز پیدا میکند که ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست . همچنین آمار افراد مبتلا در ایران عدد ۱ میلیون نفر جمعیت مصروع را نشان میدهد.
این متخصص مغز و اعصاب بیان کرد : بیماری صرع به دلیل عوارض و مشکلات نه تنها خانواده بلکه افراد جامعه را نیز درگیر میکند ، آسیب های اجتماعی ، معلولیت جسمی ، فرار کودکان از مدرسه و حتی مرگ زود هنگام از عوارض این بیماری محسوب میشود .
قره گزلی یادآوری کرد : با تنوع دارو برای درمان صرع با افزایش قیمت دارو رو به رو هستیم و این در حالیست که بسیاری از خانواده هایی که از بیماری صرع رنج میبرند از خانواده های کم بضاعت بدلیل کمبود نقدینگی و مشکلات اقتصادی از داروهای تجویز شده استفاده نمیکنند و همین امر باعث حملات شدید مغزی در افراد مبتلا میشود .
او در ادامه گفت : از مهمترین عوامل بروز صرع میتوان به مشکلات حین زایمان ، عفونت های مغزی،ضربه های مغزی و سکته های مغزی اشاره کرد ، این در حالیست که این بیماری با آموزش و با اجرای صحیح قوانین قابل درمان است ، امید است با هماهنگی سازمان های مربوطه شاهد کاهش آمار این افراد در جامعه باشیم.
ارسال نظر