رستوران موقت سفارش‌ های اشتباهی!

همه هنگامی‌که بیرون از خانه و در رستوران شام می‌خورند، انتظار دارند همان چیزی را که سفارش می‌دهند برایشان بیاورند. اما اگر قصد دارید در رستوران موقت سفارش‌های اشتباهی در توکیو غذا بخورید، باید در انتظاراتتان تجدید نظر کنید. کارکنان این غذاخوری همگی بیماران دمانس هستند که به همین دلیل، ممکن است سفارشتان را کاملا اشتباه برایتان بیاورند!

رستوران موقت سفارش‌ های اشتباهی!

نخستین نسخه از رستوران سفارش‌ های اشتباهی در سال ۲۰۱۷ و با یک پیش افتتاح آغاز به کار کرد که در کنار سرو غذا به کارکنان و گارسون‌ها نیز آموزش می‌داد. وقتی پیام یک مشتری درباره این رستوران در توییتر پخش شد، راه‌اندازی رسمی آن در سپتامبر ۲۰۱۷ طرفداران و دنبال کنندگان بیشتری پیدا کرد. رستوران سفارش‌های اشتباهی از آن هنگام تاکنون در کنار دیگر آشپزخانه‌ها و غذاخوری‌های شهر فعالیتش را ادامه داده است.

مراجعین با دیدن واژه «اشتباه» در عنوان رستوران طبیعتاً انتظار دارند که غذایشان اشتباهی به دستشان برسد، اما درعین‌حال می‌دانند که هر چه بخورند خوشمزه خواهد بود. در یکی از فیلم‌های کوتاهی که درباره این مکان ساخته شده است، می‌بینیم که ۳۷ درصد سفارش‌ ها اشتباهی به دست مشتریان می‌رسیدند، اما علی‌رغم این خطاها، ۹۹ درصد مشتریان از غذا خوردن در این رستوران خشنود بودند.

شیرو اوگانی پایه‌گذار رستوران سفارش‌ های اشتباهی امیدوار است که حرکت او، دید مردم را نسبت به بیماران دمانس دگرگون کند. ۳۵ میلیون نفر در سرتاسر جهان با این بیماری دست‌وپنجه نرم می‌کنند و پیش‌بینی می‌شود که این رقم تا سال ۲۰۵۰ به ۱۱۵ میلیون نفر برسد. آقای اوگانی در این فیلم کوتاه می‌گوید: «ما می‌خواهیم جامعه را به سمتی سوق دهیم که محبت‌آمیزتر و آسوده‌خاطرتر شود. چه با دمانس و چه بی دمانس، همگی در کنار هم به خوشی زندگی می‌کنیم.»

رستوران موقت سفارش‌ های اشتباهی کارکنانی دارد که همگی به بیماری دمانس دچار هستند. به‌عنوان یک مشتری شاید سفارش خودتان به دستتان برسد یا شاید هم یک سفارش اشتباهی به شما بدهند.

ولی وقتی در مورد انتظاراتتان سخت نگیرید، خواهید دید که گارسون‌ها چقدر خوشحال هستند و شما هم در هر حال یک وعده غذایی خوشمزه نوش جان خواهید کرد. به نظر می‌رسد که این اقدام، سودی دو سویه به همراه داشته و علاوه بر تزریق نشاط جمعی، برای بیماران دمانس ایجاد اشتغال کرده و به ایشان احساس مفید بودن می‌دهد. در تهران هم دو شعبه از کافه‌ی دانتیسم، چنین کار مشابهی انجام داده و بیماران اوتیسم و سندروم داون را به عنوان پرسنل کافه، استخدام کرده است. آیا تا به حال به این کافه‌ها رفته‌اید؟

 

 

 

 

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها