رابطه سردرد مزمن با بروز کمردرد

محققان دانشگاه وارویک انگلیس دریافتند بین سردرد مزمن و کمردرد، ارتباط مستقیمی وجود دارد که موجب می‌شود ابتلا به یکی از این عوارض، احتمال ابتلا به عارضه دیگر را افزایش دهد.

رابطه سردرد مزمن با بروز کمردرد

 در این تحقیقات، اطلاعات مربوط به ۱۴ مطالعه قبلی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. کوچکترین مطالعه مورد بررسی با کمک ۸۸ داوطلب انجام گرفت؛ در حالی که در بزرگترین آن‌ها ۴۰۴ هزار و ۲۰۶ داوطلب مشارکت داشتند.

در این تحقیقات سردرد مزمن و کمردرد مستمر موضوع اصلی مطالعه بود. منظور از سردرد مزمن دردی است که در یک دوره سه ماهه در بیشتر روزها احساس می‌شود. کمردرد مستمر نیز دردی است که در دوره‌ زمانی مشابه در بیشتر روزها بین قفسه سینه و چین‌های باسن ایجاد می‌شود.

در این تحقیقات مشخص شد در تمام مطالعات مورد بررسی، ارتباط مثبتی بین این دو عارضه وجود دارد. محققان توانستند این رابطه را کمی‌سازی کرده و به این جمع‌بندی برسند که افراد مبتلا به یکی از این عوارض، به طور متوسط دو برابر سایرین در معرض خطر ابتلا به عارضه دیگر قرار دارند.

معمولا متخصصان سردرد مزمن و کمردرد را به طور مستقل تحت درمان قرار می‌دهند، اما بر اساس این تحقیقات درمان همزمان این عوارض می‌تواند نتیجه مطلوب‌تری داشته باشد.

نزدیک به ۴ درصد از جمعیت بالغ در هر ماه ۱۵ روز یا بیشتر دچار سردرد می‌شوند. همچنین به گزارش انستیتوی ملی اختلالات عصبی و سکته حدود ۸۰ درصد از افراد بالغ حداقل یک بار در طول عمر خود کمردرد را تجربه می‌کنند و حدود ۲۰ درصد از این افراد دچار کمردرد مزمن می‌شوند.

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها