مواد آرایشی ممنوعه در دوران بارداری + توضیحات
یکی از موضوعاتی که مادران باردار ملزم به رعایت آن هستند، میزان آرایش در بارداری و استفاده از لوازم آرایشی و روش های مختلف زیبایی است، زیرا بسیاری از موادی که در دوران بارداری به پوست زده می شود، می تواند وارد بدن شده و از طریق جریان خون به جنین منتقل شود، بنابراین استفاده از لوازم آرایشی در دوران بارداری باید با احتباط بیشتری صورت گیرد.
آرایش در بارداری و استفاده از محصولات زیبایی می تواند یکی از دغدغه های مهم عده ای از خانم ها در طی دوران حاملگی باشد که با توجه به شیمیایی بودن بسیار از مواد آرایشی، بهداشتی می تواند برای مادر و جنین بسیار خطرناک باشد، از این رو در این مطلب قصد داریم اطلاعاتی را درباره این مبحث مهم در اختیارتان قرار دهیم، در ادامه با ما همراه شوید.
تا چه میزان آرایش در بارداری مجاز است؟
دوران بارداری مهمترین و حساس ترین دوران زندگی هر مادر بارداری است که با تغییرات فیزیکی و روحی زیادی برای خانم باردار همراه است، بنابراین حفظ سلامت مادر و جنینش در طی این دوره از اهمیت زیادی برخوردار است. گاهی حاملگی با ایجاد ترک های پوستی و لکه های تیره ای بر روی پوست صورت و دست و پا همراه خواهد بود، از این رو مادران را ترغیب به آرایش در بارداری و استفاده از لوازم آرایشی خواهد کرد، اما باید بدانید که استفاده از مواد آرایشی می تواند تاثیرات مخرب و جبران ناپذیری را بر روی سلامت جنین داشته باشد.
کرم ها و لوازم آرایشی برای صورت
مادران باردار باید توجه داشته باشند که در طی دوران حاملگی خود از مواد آرایشی کمتری استفاده کنند. اغلب دارو های آرایشی، بهداشتی که برای رفع و از بین بردن آکنه و جوش صورت به کار می روند، دارای موادی هستند که برای سلامت جنین خطرناک هستند. همچنین کرم های موضعی که در ترکیب آنها ویتامین A به کار رفته باشد، مضر می باشند و باید از مصرف آن پرهیز شود، ضمن اینکه مصرف دارو های خوراکی مانند تترا سایکلین و انواع کرم ها برای درمان آکنه، بدون تجویز پزشک مجاز نمی باشد، اما استفاده از کرم های ضد آفتاب فاقد مواد شیمیایی نه تنها مضر نبوده، بلکه مفید نیز می باشد.
رنگ مو
مادران باردار باید توجه داشته باشند که از رنگ کردن مو ها در سه ماهه اول بارداری اجتناب نمایند، زیرا رنگ مو می تواند از طریق پوست سر، جذب بدن شود. خانم های بارداری که تمایل زیادی به رنگ کردن مو های خود در طی سه ماهه اول دارند، می توانند از حنا یا رنگ مو های طبیعی که مواد شیمیایی در ترکیب آنها به کار نرفته است، برای رنگ کردن مو در بارداری استفاده نمایند. همچنین در صورتی که بخواهید فقط قسمتی از مو هایتان را که تماسی با پوست سر نداشته باشد، هایلایت نمایید، این کار بی خطر می باشد.
عطر و ادکلن
پماد ها و لوسیون
رفع مو های زائد پا
در مورد مبحث آرایش در بارداری و رفع مو های زائد پا ها، استفاده از دو روش بی ضرر تیغ و موم پیشنهاد شده است که می توانید قبل از بارداری آن را انجام داده و از بی خطر بودن این روش ها مطمئن شوید. از بین بردن مو ها با استفاده از لیزر در دوران بارداری توصیه نمی شود، زیرا در این روش از مواد شیمیایی استفاده می شود که احتمال آسیب به جنین زیاد است. اما در صورتی که قصد دارید، روش پدیکور را به کار برید، بهتر است، رفلکسولوژی را انجام ندهید، زبرا برخی از نقاط حساس کف پا در طی دوران بارداری تحریک کننده می باشند، بنابراین بهتر است برای رفع خستگی و کوفتگی پا ها از لوسیون های آرامش بخش استفاده کنید.
ارسال نظر