عکس یادگاری اکبر گلپا در میدان آزادی

مستقل آنلاین: اکبر گلپا برای اولین بار در در چهار دهه اخیر در برج آزادی حضور یافت.

عکس یادگاری اکبر گلپا در میدان آزادی

به گزارش مستقل آنلاین،اکبر گلپایگانی، معروف به گُلپا از خوانندگان سرشناس موسیقی اصیل ایرانی میهمان مجموعه فرهنگی و هنری برج آزادی شد.

 گلپا به همراه همسر خود گلرخ گرایلی برای اولین بار از مجموعه، موزه عکاسی، نمایشگاه‌ها و طبقات به همراه استادان پیشکسوت جدیدالاسلام، آقاجانی ، رجبی خواه، صادقی و سیدعباس عظیمی رئیس برج آزادی بازدید کردند.

 

اکبر گلپا در این دیدار گفت : برج آزادی نماد ملی ایران است و همگی برای حفظ و نگهداری آن باید تلاش کنیم. او در بخشی از سخنانش با اشاره به خاطراتی به یاد ماندنی از سفرش با هنرمندان پیشکسوت به جزیره زیبای کیش گفت : هرچند هنرمندان پیشکسوت از خدمات آقای عظیمی محروم شدند ولی باعث خوشحالی است که او در همین مدت کوتاه و در شرایط کرونایی باعث تحولات جدی در برج آزادی شده است.

این هنرمند پیشکسوت گفت : حضور آقای عظیمی باعث شد تا بسیاری از هنرمندان پیشکسوت پا در برج آزادی تهران بگذارند، فعالیت کنند و خبرها را می شنوم که رفت و آمد و برنامه هنرمندان بزرگ ایران در این مدت در برج آزادی بسیار بوده و خوشحال هستم که به اتفاق همسرم و بعد از ۵۰ سال از این برج دیدن می کنم. او ادامه داد : این معماری بی نظیر است و باید به همه کسانی که در طراحی و ساخت این بنا نقش داشته‌اند تبریک بگویم. من از همه مردم ایران دعوت می کنم که حتماً برای دیدن برج آزادی برنامه ریزی کنند.

اکبر گلپایگانی (۱۰ بهمن ۱۳۱۲ در تهران) معروف به گُلپا از برترین خوانندگان موسیقی اصیل ایرانی است. پدر و پدر بزرگش از خواننده های خوبی بودند. وی آواز راهم طوری خواند که ورد زبان ها شد و بعد از این دوره ی موفق ،به ترانه خوانی روی آورد و از آنجا که از ریشه ی محکمی بر خور دار بود بسیاری از آثارش خیلی سریع مشهور شدند.

گلپا از محضر استادانی نظیر حاج آقا محمد ایرانی، ادیب خوانساری و همچنین صفحات طاهرزاده بهره می گیرد ولی به هیچ وجه کوششی به عمل نمی آورد که از آنها تقلید کند.

ایشان در سال ۱۹۵۶ میلادی ۱۳۳۴ و ۱۳۳۵به همراه علی اصغر بهاری (استاد کمانچه) ونور علی برومند (ردیف دان و استاد تار )در سازمان یونسکو دو تصنیف ،یکی در دستگاه سه گاه و دیگری در مایه ی اصفهان، با اشعار سعدی و حافظ اجرا کرد و بدین ترتیب می توان گفت، گلپایگانی و برو مند و بهاری، از پیشروان معرفی آواز و موسیقی ایرانی در سطح جهان هستند.

 

 

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها