طالقانی:آنهایی که مربی«چهاردنگ» میخواستند به قولشان عمل کنند
عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: آقایان میخواستند ما یک مربی چهاردُنگ بیاوریم که آوردیم، ولی همانها روی قولشان بایستند و به وعدههایی که دادند عمل کنند.
کاظم طالقانی در خصوص مشکلات زیرساختی ورزشگاههای خوزستان و همچنین برگزاری انتخابات هیأت فوتبال استان تهران که وی مسئولیتش را برعهده دارد، صحبتهایی را انجام داده که متن این گفتوگو را در زیر میخوانید.
آقای طالقانی! ورزشگاههای استان خوزستان برای مسابقات لیگ نوزدهم چه مشکلاتی دارند؟
کلیات ورزشگاهها مشکلی ندارند، اما مواردی را که سازمان لیگ اعلام کرده هنوز آماده نشده است، تا آنجا که من میدانم گیتهای بلیتفروشی آماده نیست و صندلیها هم شماره ندارد، ولی فکر میکنم دوربینهای مداربسته نصب شده است.
تمام ورزشگاهها مورد تأیید هستند؟
ورزشگاه فولاد، صنعت نفت آبادان و ورزشگاه مسجد سلیمان باید در لیگ نوزدهم از رقبا میزبانی کنند، اما ورزشگاه نفت مسجد سلیمان آماده نیست و اگر آماده نباشد، این تیم باید در ورزشگاه غدیر اهواز بازی کند، تازه ورزشگاه غدیر اهواز هم آماده نیست و احساس میکنم این ورزشگاه نیاز به رسیدگی دارد.
واکنش هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال به این اتفاقات چیست؟
تا زمانی که موارد سازمان لیگ حل نشود، مطمئنا برگزاری مسابقات به صلاح نیست، ما میخواهیم فوتبال برای تماشاگران باعث ایجاد نشاط شود و از سوی دیگر نمیخواهیم همه را متهم کنیم که تماشاگرنما هستند، اما باید اقداماتی که فدراسیون و سازمان لیگ خواستهاند صورت بگیرد.
شما نمیدانید مسابقات لیگ کی برگزار میشوند؟
هنوز چیزی مشخص نیست، ولی اگر نیمی از ورزشگاههای کشور آمادگی میزبانی مسابقات را داشته باشند، احتمال برگزاری بازیها هم وجود دارد.
اما به هر صورت خیلی از مربیان لیگ برتر به مشخص نبودن زمان شروع بازیها انتقاد میکنند.
وقتی ما میخواهیم کاری اصولی انجام بدهیم نباید این همه انتقاد بشنویم. ما انتظار داریم افراد به فکر خودشان نباشند، چون همین مربیان همیشه میگفتند چرا بلیتفروشی الکترونیکی نمیشود و چرا استادیومها به دوربین مجهز نیست. تمام این مشکلات در این سالها وجود داشته و حالا انتظار داریم رسانهها، باشگاهها و مربیان از این تصمیم حمایت کنند.
به بحث سرمربی تیم ملی برسیم، آیا مشکل پرداخت پول به ویلموتس حل شد؟
تا الان که چیزی حل نشده و پولی به ما نداده است، ما حتی پول خودمان را هم نمیتوانیم بگیریم و حالا انتظار داریم از همانهایی که به ما قول میدادند یک مربی خوب بیاوریم، دستمان را بگیرند، این انتظار زیادی نیست. آقایان میخواستند ما یک مربی چهاردُنگ بیاوریم که آوردیم، ولی همانها روی قولشان بایستند و به وعدههایی که دادند عمل کنند، اگر آنها کمک نکنند ما ضربه نمیخوریم بلکه فوتبال ملی این مملکت ضربه میخورد. این را هم بگویم که اگر پول فیفا به دست ما برسد، خیلی از مشکلاتمان حل خواهد شد.
اما ظاهرا سرمربی تیم ملی هم در این زمینه با فدراسیون همکاری کرده است.
بله ویلموتس با ما همکاری کرده و او اصول را از برخیها بهتر میداند.
ظاهرا شما مسئول برگزاری انتخابات هیأت فوتبال هم هستید.
بله، چون مسئولیت امور تمام استانها با من است.
ظاهراً در مورد انتخاب و تأیید برخی افراد شبهههایی وجود دارد.
ما سیزده نفر را برای شرکت در انتخابات معرفی کردهایم که منتظر پاسخ حراست برای تأیید صلاحیت آنها هستیم. هر وقت آنها تأیید شوند، انتخابات برگزار خواهد شد.
اما شبهاتی در مورد حضور برخی از افراد و مدارک آنها وجود دارد، به طور مثال؛ در مورد انتخاب و مدارک مدیریتی آقایان نکیسا و کیومرثی شائبههایی وجود دارد و گفته میشود آنها با مدارک مدیریت تیمهای فوتبال دانشگاهها در انتخابات شرکت خواهند کرد.
من در مورد آقای کیومرثی باید یکبار دیگر مدارک را ببینم، ولی باید اشاره کنم که فرق تهران با کل کشور در این است که برخی از ورزشکارانش باید بیشتر دیده شوند، مثلا نیما نکیسا دروازهبان تیم ملی در جام جهانی بوده و ما باید یک پوئن به وی میدادیم، اما مدارکی که نکیسا در مورد حضورش به عنوان مسئول فوتبال دانشگاه ارائه شده مورد قبول قرار نگرفت، اما چون او بازیکن تیم ملی در جام جهانی بوده، ما او را به عنوان یکی از کاندیداها پذیرفتیم.
قبول دارید این موضوع ممکن است از نظر مدیریتی چندان درست نباشد.
البته نکیسا مدارک دیگری هم آورده، ولی همانطور که گفتم، ما حضور وی در جام جهانی را ملاک اصلی قرار دادیم. به هر حال کسانی که در فوتبال خاک خوردهاند و به نوعی افتخارآفرینی کردهاند، باید ثمره خاکخوردنشان در فوتبال را ببینند، این افراد آن زمانی که میتوانستند مثلا تحصیل کنند یا کارهای دیگری انجام بدهند، در فوتبال زحمت کشیدند، از سوی دیگر ما باید جوانگرایی داشته باشیم و مدیران جوان به فوتبال کشور معرفی کنیم. من فکر نمیکنم در این زمینه اشتباه کرده باشیم، به کسی که برای فوتبال ملی کشور زحمت کشیده ارزش گذاشتیم.
همانطور که شما میدانید ابراهیم شکوری درحال حاضر به عنوان سرپرست دبیرکلی فدراسیون مشغول کار است، آن هم در حالی که تاریخ حکم سرپرستی وی به اتمام رسیده و شاید وقتی شما نکیسا را به این شکل وارد چرخه مدیریتی میکنید، فردا شکوری هم چنین انتظاری داشته باشد.
شکوری در حال حاضر سرپرست است و دبیرکل نیست، ولی همانطور که گفتم در مواردی مثل حضور بازیکن تیم ملی در جام جهانی باید پوئنهایی بدهیم، این را هم بگویم که ما در اساسنامه استانها برخی موارد مدیریتی را داریم که اول باید به تأیید رئیس فدراسیون برسد. ما در استانهای دیگر فقط به موارد جزئی بسنده نکردیم و آنهایی که کاندید شدند را مو به مو ارزیابی کردیم و اگر کسی هم مدیریت نداشته، تأیید نشده است. این را هم بگویم، در اساسنامه دقیقا مشخص نشده کسی که میخواهد کاندید هیأت فوتبال شود رزومه مدیریتیاش در چه شاخههایی باید باشد. ولی کمیتهای تشکیل دادهایم که آن کمیته مشخصات و رزومه افراد را بررسی میکند.
در مورد شخصی به نام کیومرثی چطور، ظاهرا او هم مدارک دانشگاهی ارائه کرده و البته گفته میشود در کمیته انضباطی باشگاه راهآهن فعال بوده که مشخصاً اینها سوابق مدیریتی محسوب نمیشود.
مطمئنا ریاست کمیته انضباطی هم سابقه مدیریتی محسوب نمیشود و من باید بررسی کنم و ببینم این شخص بر چه اساس تأیید شده، مطمئن باشید اگر در مورد تأیید او اشتباه کرده باشم، این مورد را به رئیس فدراسیون گزارش خواهم کرد و به آقای تاج میگویم که اشتباه کردم.
ارسال نظر