فاطمه هاشمی: با رای کامل اعضای مجمع مسئولیت من سنگینتر شد
رئیس فدراسیون ورزش پیوند اعضا و بیماریهای خاص پس از انتخاب دوباره در ریاست فدراسیون ورزش پیوند اعضا و بیماریهای خاص گفت: اعضای مجمع با دادن رأی کامل مسئولیت من را نسبت به گذشته سنگینتر کردند و من وظیفه دارم وقت بیشتری را در این فدراسیون بگذارم و کارهای بزرگتری انجام دهم.
فاطمه هاشمی در گفتوگو با ایسنا، افزود: از سال ۸۴ که ریاست این فدراسیون را بر عهده گرفتم این فدراسیون با حواشی زیادی مواجه شد بطوریکه در سال ۸۹ به دلیل ادغام با فدراسیون ناشنوایان مدتی تعطیل شد و پس از اینکه مشکلی برای ادامه فعالیت آن از نظر قانونی وجود نداشت زیر نظر فدراسیون ناشنوایان فعالیت خود را از سر گرفت که این مسئله سبب افت فعالیت ورزشکاران این فدراسیون شد اما از سال ۹۴ دوباره توانستیم این فدراسیون را احیا کنیم و من دوباره برای انتخابات کاندیدا شدم و با رأی کامل به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شدم.
وی گفت: امروز که دوباره با رأی کامل اعضای مجمع در رأس فدراسیون ورزش بیماریهای خاص و پیوند اعضا قرار گرفتم افتخار دوبارهای برای من بود زیرا این رأی مسئولیت من را سنگینتر کرد و من وظیفه دارم وقت بیشتری را برای هیأتهای استانی بگذارم و بیشتر به آنها سر بزنم. من اگر امروز موفق بودم و توانستم رأی کامل کسب کنم مدیون زحمات دبیر فدراسیون مهین فرهادی زاد و هیأتهای استانی بود که با علاقه برای این فدراسیون کار میکنند. الان وضعیت فدراسیون نسبت به گذشته بهتر شده و همکاری و هماهنگی خوبی بین فدراسیون و هیأتهای استانی وجود دارد. من این رأی را به خود نمیدانم بلکه اعتماد اعضای مجمع میدانم.
وی اضافه کرد: یکی از برنامههایی که امسال در نظر خواهم گرفت این است که بتوانم سفرهای خود را به استانها بیشتر کنم که ارتباطات خود را با رؤسای هیاتها افزایش دهم تا اینکه بتوانیم همه بیماران خاص را به ورزش علاقمند کنیم. اگر این اتفاق رخ دهد دیگر نیازی به تشکیل فدراسیون نیست چون توانستهایم ورزشکاران و بیماران خاص تمام استانها را شناسایی و آنها را به ورزش علاقمند کنیم.
هاشمی اضافه کرد: از دیگر برنامههایی که به دنبال آن هستم افزایش رشتههای ورزشی در تمام ورزشهای MS، هموفیلی، تالاسمی، پیوند اعضا و … است. سعی دارم در تمام این بیماریها رشتههای ورزشی را افزایش و ورزشکاران زیادی را به سمت ورزش سوق دهیم.
وی درباره مسابقات جهانی نیوکاسل انگلستان که شهریور ماه برگزار خواهد شد خاطرنشان کرد: از امروز تمام اردوها به طور مرتب پیگیری خواهند شد تا بتوانیم کاروان خوبی را اعزام کنیم. البته از بین ۱۸۰ نفر شرکت کننده ما تنها میتوانیم با توجه به شرایط بد اقتصادی ۴۵ نفر را به این مسابقات اعزام کنیم. من دوست ندارم سیاه لشگر به مسابقات جهانی انگلستان اعزام کنم. هدف این است که آنهایی که مثمر ثمر هستند به انگلستان اعزام شوند و ما بتوانیم ارتباطات خوبی را با ورزشکاران سایر ورزشها برقرار کنیم. البته ما به دنبال مدال نیستیم. هدف اصلی افزایش روحیه و انگیزه بین ورزشکاران پیوند اعضا و بیماران خاص و تبادل تجربیات آنها با سایر کشورهاست.
رئیس فدراسیون ورزش بیماریهای خاص و پیوند اعضا اظهار کرد: امسال با توجه به چالش مالی که تمام فدراسیونها و از جمله فدراسیون ما با آن مواجه هستیم قطعاً بودجه این فدراسیون نیز از سوی وزارت ورزش و جوانان کاهش پیدا خواهد کرد. بنابراین سعی داریم بیشتر در جهت توسعه ورزش همگانی گام برداریم و با افزایش جشنوارههای خود بیماران بیشتری را به سمت ورزش سوق دهیم.
هاشمی تصریح کرد: بودجه سال گذشته فدراسیون دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بود که امسال پیش بینی ما چیزی در حدود سه میلیارد بود که تصور میکنم این مبلغ بودجه محقق پیدا نکند. ما الان برای اعزام کاروان خود به مسابقات جهانی نیوکاسل چیزی حدود یک میلیارد تومان برای اعزام کاروان و هزینه ایاب ذهاب آنها در نظر گرفتیم و این مبلغ خارج از بلیت ورزشکاران است. بدون شک بدون کمک خیرین و کمکهای مردمی امکان فعالیت در این فدراسیون با این تعداد زیاد از ورزشکاران پیوند اعضا و بیماران خاص وجود ندارد. تلاش من بر این است تا بتوانم با استفاده از کمکهای مردمی و خیرین فعالیتهای این رشته را نسبت به گذشته بیشتر کنم.
وی در پایان همچنین از تقویت کمیته پزشکی این فدراسیون برای شناسایی بیماران در هر رشته ورزشی خبر داد و گفت: با توجه به اینکه ورزشکاران این رشته شرایط خاص خود را دارند و وضعیت آنها از نظر بیماری برای اینکه در چه رشته ورزشی میتوانند موفق شوند مشخص نیست سعی داریم کمیته پزشکی فدراسیون را نسبت به گذشته تقویت کنیم تا بتوانیم بیماران را بر اساس استعدادی که در هر رشته ورزشی دارند شناسایی و آنها را برای مسابقات آینده تربیت کنیم تا بتوانیم به موفقیتهای بهتری در میادین جهانی دست پیدا کنیم.
ارسال نظر