عصبانیت پیشکسوت تراکتور از اخراج مصطفی دنیزلی
پیشکسوت باشگاه تراکتور تبریز اعتقاد دارد تغییر زیاد سرمربی در این تیم به خاطر این است که عدهای به فکر منافع شخصی خود هستند.
کاظم محمودی ، درباره جدایی مصطفی دنیزلی از تیم فوتبال تراکتور و شرایط این تیم در لیگ برتر اظهار داشت: وقتی میخواهید پروژهای را شروع کنید باید کارشناسانی در مورد این پروژه نظر بدهند که اشراف و صلاحیت دارند. باشگاه بزرگی مثل تراکتور که آنقدر هوادار دارد و جزو پُر هواداراترین تیمهای دنیا در بازیهای خانگی است، نباید بدون برنامه حرکت کند و باید استراتژی داشته باشد.
مربی پیشین تراکتور ادامه داد: پنجمین سرمربی در کمتر از یک فصلونیم برای تراکتور انتخاب شده است، واقعاً این رکورد را هیچ جای دنیا و حتی در کشورهای عربی هم ندیدهام. این همه تغییرات یعنی شما هیچ برنامهای ندارید و هیچ مطالعهای انجام ندادهاید. باید ببینیم اصلاً هدفی داریم و آیا برنامهریزی انجام دادهایم یا خیر؟ در این برهه من هیچ برنامهای در باشگاه نمیبینم.
محمودی عنوان کرد: توشاک سرمربی رئال مادرید بود و این تیم را قهرمان کرده است. هر جا هم رفته یک قهرمانی کسب کرده، این مربی اگر خوب بود باید حمایتش میکردید و اگر خوب نبود چرا او را آوردید؟ با کدام کمیته فنی تصمیم گرفتید او به تبریز بیاید؟ در آن برهه من در تیم حضور داشتم و به نظرم توشاک یکی از بهترین مربیانی بود که به ایران آمده است. برخی به خاطر منافع شخصی مربیان را به باشگاه تحمیل میکنند. چه کسی از این تغییرات سود میبرد خدا میداند، اگر چه همه میدانند! این مسائل باعث شده تیم بزرگی مثل تراکتور به این روز بیفتد. بعد از توشاک، تقوی آمد که خیلی خوب کار میکرد. تیم تقوی میانگین ۱.۸ امتیاز در هر بازی را کسب کرد و عملکرد خوبی داشت و نباید تغییر میکرد، اما بازهم همان افرادی که به فکر جیبشان بودند باعث تغییر سرمربی شدند.
پیشکسوت باشگاه تراکتور تصریح کرد: در ادامه لیکنز را آوردند، او هم سرمربی تیم ملی بلژیک بود، اما این مربی را هم خیلی زود کنار گذاشتند. پس مطمئناً کسانی هستند که به منافع خودشان فکر میکنند. دست زنوزی درد نکند در این شرایط از جیبش برای تراکتور هزینه میکند، اما واقعاً برخی مشاوران او آدمهای درستی نیستند.
محمودی افزود: دنیزلی مربی ضعیفی نبود و سه بار قهرمان لیگ ترکیه شده بود. در هفت بازی اول لیگ هم تیمش پیروز شد. قبول دارم نقاط ضعفی هم داشت، اما وقتی شما با یک مربی قرارداد میبندید باید او را موظف کنید تا یک مربی ایرانی کنارش باشد. وقتی این کار را انجام نمیدهید مشخص است تیم دچار مشکل میشود. در زمان توشاک این مربی با یک بازیکن برخورد کرد، اما مسئولان باشگاه به جای اینکه از مربی حمایت کنند از بازیکن دفاع کردند و در نهایت مربی اخراج شد! همین اتفاقات باعث میشود تیم نتواند روند رو به رشدش را ادامه دهد. این تیم سال گذشته هم باید قهرمان میشد، اما با ندانم کاریهایی که دوستان انجام دادند این اتفاق نیفتاد. امسال نیز همین اتفاقات در حال رقم خوردن است.. واقعا حیف است، هواداران تراکتور با این تیم زندگی میکنند و نباید این مشکلات پیش بیاید.
«تیم دنیزلی در هفت هفته ابتدایی لیگ نتایج خوبی گرفت، به نظر شما چرا تراکتور به یکباره وارد بحران شد؟» محمودی در پاسخ به این سوال گفت: چون داخل تیم نیستم اشراف کامل به مسائل ندارم، ولی وقتی تیم اولین شکست را مقابل صنعت نفت متحمل شد، باید مدیریت دست به کار میشد و تیم را جمع میکرد. متأسفانه این عدم مدیریت باعث شد مشکلات به بازیهای بعد هم کشیده شود. چیز دیگری که برای من جالب است، اینکه وقتی بین بازیهای تیم ۲۵ روز فاصله میافتد هیچ بازی تدارکاتی انجام نمیشود. مگر چنین چیزی میشود؟ میگویند دنیزلی کمک مربی و بازی تدارکاتی قبول نمیکرد، مگر میشود؟ باید او را موظف کنند تا کمک مربی کنار خود داشته باشد. مقصر همه اینها مدیریت است نه مربی! معضلی که در فوتبال ما وجود دارد و الان تیم ملی هم برایش پیش آمده است.
وی در خصوص انتخاب سرمربی جدید تیم تراکتور گفت: در این برهه از زمان باید همه کمک کنند تا تیم از بحران خارج شود. اگر هم قرار است مربی جدید بیاورند باید با او رو راست باشند و فلسفه باشگاه را تعریف کنند. برای قهرمانی باید برنامه داشته باشیم. مگر باید تیم همیشه مصرفگرا باشد؟ باید همیشه بازیکنان میلیاردی بخریم که بعضاً کیفیت فنی خوبی هم ندارند؟ اول باید هدفمان را تعیین کنیم و بعد با آن هدف برویم سراغ مربی. اگر این کار را انجام ندهیم باز هم همین مشکلات به وجود خواهد آورد.
ارسال نظر