رمزگشایی از صحبتهای مدیر استقلال/ چرا قراردادها بدون اطلاع معاون حقوقی بسته شد؟
اظهارات امروز کریمی نشان میدهد او از شیوه جذب بازیکن در فصل نقل و انتقالات پیش فصل رضایت ندارد.
حجت کریمی، عضو هیات مدیره استقلال امروز در پاسخ به سوالی پیرامون اینکه آیا معاون حقوقی باشگاه از جزئیات حقوقی تمام قراردادهای ابتدای فصل (نقل و انتقالات تابستانی) از جمله سیاوش یزدانی اطلاع داشته است، اعلام کرد: "تا جایی که من خبر دارم در زمان مدیریت قبلی معاون حقوقی (فرشید سمیعی) خبری نداشته و در مسائل حقوقی فکر نکنم با او مشورتی کرده باشند اما حالا تمام مسائل حقوقی زیر نظر او است."
اظهارات امروز کریمی نشان میدهد او از شیوه جذب بازیکن در فصل نقل و انتقالات پیش فصل رضایت ندارد و به نظر میرسد به عدم شفافیت در بسته شدن قراردادها اشاره میکند. قراردادهای بسته شده در باشگاه استقلال به عددی در حدود 400 میلیارد میرسد و حسین قربانزاده رئیس سازمان خصوصی سازی نیز پیشتر اعلام کرده بود استقلال، لیدرِ بالاترین رقم کادرفنی و بازیکنان در فصل جاری شده و از تیمهای صنعتی نیز سبقت گرفته است.
بر اساس پیگیریها از باشگاه استقلال مشخص شد برخی قراردادها، بندها و آپشنهایی دارند که موجب افزایش چشمگیر مبالغ میشوند و به همین خاطر احتمال مخالفت واحد حقوقی باشگاه با بسته شدن این قراردادها و حتی امکان ارائه گزارش به نهادهای نظارتی زیاد بوده است. به عنوان مثال آپشنِ مَسکن موردی غیرقانونی است که در قراردادها گنجانده شده است. نکته قابل توجه این است که برخی از این قراردادها مربوط به بازیکنانی است که از ابتدای فصل شانس بسیار کمی برای حضور در ترکیب تیم داشتهاند.
این درحالیست که تلاشهای بخش حقوقی باشگاه استقلال در پروندههای خارجی کاملا به سود استقلال بود. حتی موضوعاتی مانند بازگشت یامگا به ایران، تمدید قرارداد سیلوا و همچنین احیایِ حق انتقال الهیار صیادمنش نیز با پیگیریهای مداوم واحد حقوقی، عملی شد و به این ترتیب نمیتوان گفت که این کمیته باشگاه استقلال توانایی لازم برای همکاری با مدیریت برای بستن قراردادها را نداشته است.
در مجموع صحبتهای حجت کریمی نشان میدهد باشگاه استقلال مجبور است فشار بسیار سنگینی را به خاطر نوع بسته شدن قراردادها در پیش فصل تحمل کند که ماجرای عقب افتادن مطالبات بازیکنان نیز شاخهای از این مساله بود.
ارسال نظر