نوراللهی در بین بهترین هافبکهای دنیا
در این مسابقات، از ایران به عنوان یکی از بهترین تیمها در زمینه باز پسگیری توپ نام برده میشد.
با اتمام مرحله گروهی جام جهانی این فرصت فراهم شد تا آمارهای ثبت شده در مسابقات به طور دقیق بررسی شود و در این میان اطلاعات جالبی از بازیکنان به دست میآید.
در این مسابقات، از ایران به عنوان یکی از بهترین تیمها در زمینه باز پسگیری توپ نام برده میشد و حالا انتشار آماری جدید نشان میدهد که چنین موضوعی درست بوده و هافبک تیم ملی ایران بالاتر از ستارههای نامدار فوتبال قرار گرفته است.
طبق نمودار، آمار هافبکهایی که بیش از 120 دقیقه در جام جهانی بازی کردهاند در دو مقوله باز پس گرفتن توپ و همچنین پیشروی با توپ (بیرون آوردن تیمها از فشار) مورد بررسی قرار گرفته و نکات جالب توجهی به دست آمده است.
احمد نوراللهی، هافبک دفاعی تیم ملی ایران در امر باز پس گیری توپ بسیار موفق عمل کرده و جزو بهترین بازیکنان بوده است. تنها سه بازیکن در این زمینه عملکردی بهتر از او داشتهاند؛ رودریگو بنتانکور از اروگوئه که آماری غیر قابل دسترس دارد و بعد از او ماکسیموویچ صرب و پیر کانده از کامرون. نکته جالب توجه این است که نوراللهی آماری هم تراز با آندره ربیوت دارد که به عنوان جانشین پوگبا و کانته در ترکیب تیم ملی فرانسه حضور دارد. بدون شک قرار گرفتن بالاتر از بازیکنانی مثل گورتزکا آلمانی، گاوی اسپانیایی، وسینو اروگوئهای، جردن هندرسون انگلیسی، آرون رمزی ولزی، گوندوغان آلمانی و سرجیو بوسکتس اسپانیایی در این مقوله (باز پس گیری توپ) میتواند نکتهای شگفت انگیز برای نوراللهی باشد که اولین جام جهانی خود را تجربه کرده است.
اما از حیث پیشروی با توپ، سعید عزتاللهی، بهترین بازیکن تیم ملی ایران به شمار می رود. با نگاهی به جدول میتوان به راحتی متوجه شد که عزتاللهی آماری نزدیک به بزرگانی همچون برناردو سیلوای پرتغالی، گرانیت ژاکا، کاپیتان تیم ملی سوئیس و ستاره آرسنال، بروزویچ کروات و البته کایسدو اکوادوری دارد. شماره شش تیم ملی یکی از ستاره های کشورمان در جام جهانی بود که نبود او در ترکیب ثابت تیم ملی مقابل انگلیس، مشکلاتی را برای کارلوس کیروش در شروع این مسابقه به وجود آورد و درنهایت منجر به شکست سنگین ایران شد. اما با بازگشت او به ترکیب اصلی در بازی مقابل ولز، عملکرد ایران میانی درخط میانی بوضوح بهبود یافت که نتیجه آن برد مقابل یاران گرت بیل بود.
ارسال نظر