حاشیههای «کلیله و دمنه» سریال جدید مرضیه برومند
مرضیه برومند تاکید کرد که «کلیله و دمنه» را برای بچههای دهه ۶۰ و ۷۰ (نه دهه ۹۰) ساخته است بچههایی که در کودکی خود مخاطب آثار برومند بودهاند و حالا الان خودشان خانواده و کودک دارند
مرضیه برومند این روزها نوک پیکان شدیدترین واکنشها قرار گرفته است. او به تازگی و بعد از سالها دوباره سراغ کارهای عروسکی رفته و مجموعه «کلیله و دمنه» را برای شبکه نمایش خانگی ساخته است.
مجموعهای با پروداکشن بزرگ که بازیگران و گویندگان مختلفی هم در آن نقش دارند و طی یکی دو هفته اخیر به یکی از مهمترین حاشیههای شبکه خانگی بدل شده است.
شروع این حاشیهها با کارزاری بود که در یکی از رسانهها شکل گرفت و در این کارزار مردم خواستار بازبینی مجموعه «کلیله و دمنه» شدند که به کارگردانی برومند در یکی از پلتفرمها در حال عرضه است.
عمده نگرانیها بابت کودکانی بود که این مجموعه را میبینند و نسبت به تصویری که از روابط قبل از ازدواج و برخی مناسبات در آن نمایش داده میشود انتقاد شده بود.
مجموعه «کلیله و دمنه» اگرچه در قالب عروسکی ساخته شده است با این حال مخاطب خود را بزرگسال فرض کرده است و برومند پیش از عرضه اولین قسمت از سریال بیان کرده بود که این مجموعه را برای بچهها نساخته است و مخاطب هدفش بزرگترها و خانواده است.
او همچنین گفته بود که در صورتی که پدر و مادرها صلاح بدانند بچهها میتوانند سریال را ببینند!
با این حال برخی از ویدئوها و دیالوگهایی که از این سریال منتشر شد همچنان مورد انتقاد بود تا اینکه صدای ساترا را هم درآورد.
سعید مقیسه رییس ساترا در سخنانی اعلام کرد که این سریال مجوز ندارد و در حال پیگیری هستند تا بتوانند از طریق قضایی پخش و عرضه این سریال عروسکی را متوقف کنند.
نام مرضیه برومند با خاطرهساز ترین کارهای تلویزیونی پیوند خورده است سریالهایی از جمله «خونه مادربزرگه»، «مدرسه موش ها»، «قصه های تا به تا» از جمله ماندگارترین آثار عروسکی او در تلویزیون محسوب میشوند و همین الان هم بسیاری او را با خاطره آن آثار دنبال میکنند.
برومند بعد از حواشی ایجاد شده برای سریالش یک بار دیگر و به شکل مستقیم در ویدئویی تاکید کرد که «کلیله و دمنه» را برای بچههای دهه ۶۰ و ۷۰ (نه دهه ۹۰) ساخته است بچههایی که در کودکی خود مخاطب آثار برومند بودهاند و حالا الان خودشان خانواده و کودک دارند.
ارسال نظر