این زن با نظافت خانههای مردم، سالی ۴۳۳ هزار پوند درآمد دارد
منبع اصلی درآمد این زن حمایت مالی هست که توسط شرکتهای تولید کننده مواد شوینده دریافت میکنه.
صفحه این خانم ۱۵ میلیون فالوور دارد
این خانم اسم خودش رو گذاشته
Queen of Cleaning
ترجمهاش میشه ملکهی نظافت! اهل فنلانده. از ۱۶ سالگی کار نظافت خونههای مردم رو شروع کرده.
از چند سال پیش فرایند تمیز کردن خونههای به شدت کثیف و چرک رو در شبکههای اجتماعی با مخاطبانش به اشتراک میذاره.
در مجموع حدود ۱۵ میلیون فالور داره. جالب اینجاست که برای تمیز کردن خونههای که فیلمشون رو به اشتراک میذاره هیچ پولی نمیگیره!
در واقع براش مهم خونهای که تمیز میکنه چه داستانی داره. آدمهایی که توانایی تمیز کردن خونهشون رو ندارن و بخاطر کثیفی خونه دچار اختلالات روانی شدن رو انتخاب میکنه و براشون خونه رو تمیز میکنه.
کسب و کارش محدود به فنلاند نیست به همه جای دنیا سفر میکنه.
خودش تعریف میکنه یه بار تمیز کردن خونه یه پیرزن رو شروع میکنه که سه سال حموم نرفته چون حمومش در واقع منبع کثافت بوده. خونه و حموم رو مثل یه دسته گل میکنند ولی پیرزن قبل تمیز شدن خونه فوت میکنه.
خانم Auri Kananen که الان ۳۰ سالشه جایی گفته «من به مردم روح تازه ای میدهم، برایم مهم نیست که بعداً آن را تمیز نکنند، اما برای مدت کوتاهی میتوانم به آنها یادآوری کنم که داشتن یک خانه تمیز چه حسی دارد.»
چجوری پول در میاره؟ منبع اصلی درآمدش حمایت مالی هست که توسط شرکتهای تولید کننده مواد شوینده دریافت میکنه.
مثلا یکی از این شرکتها آلمانیه. فقط در سال ۲۰۲۲ حدود ۴۳۳ هزار پوند از کارش درآمد داشته بدون اینکه پولی از مردم دریافت کنه.
بله عزیزانم آدم اگر عاشق کارش باشه میتونه میلیاردر بشه البته معجزهی شبکه اجتماعی رو هم نباید دست کم گرفت.
نمیدونم تا چند سال دیگه به این کارش ادامه میده ولی بارها و بارها گفته عاشق کارشه و کارش رو با هیچی عوض نمیکنه!
حالا شما بگید اگر قبل دونستن داستان ایشون ازتون میپرسیدن که میشه با تمیز کردن خونهی مردم میلیاردر شد یا نه، جوابتون چی بود؟
البته دیدن این ژانر ویدئوها میتونه خاصیت درمانی برای بعضی از افراد داشته باشه. مثلاً ممکنه فردی که از افسردگی رنج میبره برای مدتی انرژی کافی برای نظافت نداشته باشه. اما بعداً به دلیل این که به نظرش این کثیفی یا بینظمی دیگه غیرقابل جبرانه احساس ناتوانی کنه در ایجاد نظم و نظافت مجدد.
این مدل ویدئوها نشون میده که حتی آشفتگیهای مفرط هم قابلیت نظمبخشی مجدد رو دارند. این میتونه یه مقدار از حس درماندگی افراد افسرده کم کنه.
منبع: اکانت توئیتری مجید میرزایی
ارسال نظر