معاون ضد جاسوسی وزارت اطلاعات در دیدار با فراکسیون ولایی مطرح کرد:
از اعتراضهای دیماه تا شبکههای مجازی/ میخواستند ایران را ونزوئلا کنند
مستقل آنلاین/ گروه سیاسی - هرمز شریفیان - سرویسها و سازمانهای امنیتی و ضدجاسوسی یکی از ارکان اصلی دولت - حکومتها در سراسر جهان بوده و از اهمیت بهسزایی برخوردارند.
حتی کشورهایی که از اهمیت بسبار کمتری نسبت به ایران برخوردارند و در مناطق آرام و کم آشوب جهان قرار دارند، سازمانهای اطلاعاتی هوشمند و فعال دارند.
ظرفیتهای فوق استراتژیک در منطقه و جهان از دیرباز ایران را به کشوری بسیار مهم و تاثیرگذار در مناسبات جهانی تبدیل کرده و برای حفاظت از این ظرفیتها نیاز مبرم به سازمانهای اطلاعاتی قدرتمند وجود دارد.
این نیاز مبرم باعث شده تا معاونت ضدجاسوسی وزارت اطلاعات در دیدار با اعضای فراکسیون ولایی مجلس، گزارشی از اقدامها و تهدیدهای موجود علیه جمهوری اسلامی ایران را ارائه دهد.
این نکته بهخوبی قابل درک است که برخی یا بسیاری از این اقدامها و تهدیدها را نمیتوان رسانهای کرد اما، معاون ضد جاسوسی وزارت اطلاعات در این دیدار به مواردی اشاره کرده که از دل برخی از آنها، پرسشهایی برای افکار عمومی مطرح میشود.
او برای مثال با اشاره به اعتراضهای دیماه ۹۶ گفته که این اعتراضها موجب امیدواری دشمن شده و پس از آن آمریکا از برجام خارج شده و تلویحا خروج آمریکا از برجام را به آن اعتراضها مرتبط کرده، هرچند که پیشتر "حسن روحانی" رئیسجمهور نیز به این موضوع اشاره کرده بود اما باید یادآوری کرد که "دانلد ترامپ" رئیس جمهور آمریکا پیش از رسیدن به این مقام و در جریان مبارزات انتخاباتی اعلام کرده بود که در صورت راهیابی به کاخ سفید از این توافق خارج خواهد شد.
معاون سیدمحمود علوی در جایی دیگر گفته که امسال به دلیل برگزاری انتخابات مجلس سال نگران کنندهای است چون کمپینهایی توسط دشمنان در این خصوص تشکیل شده اما نگفته این کمپینها اساسا به چه منظوری تشکیل شده و دلیل نگرانیها چیست؟
او همچنین از دستگیری ۲۱۹ جاسوس که عمدتا در حوزه اقتصادی فعالیت میکردند خبر داده اما نگفته دقیقا این اقدامها در کدام حوزه اقتصادی صورت گرفته تا مردم نیز با آگاهی بیشتر نسبت به آن حساس شوند و یا نگفته که چگونه حجم زیادی از سرمایههای ملی کشور توسط افرادی که آنان را اختلاسگر مینامند به تاراج رفته و این وزارتخانه نتوانسته جلوی آن را بگیرد؟
این معاون وزارت اطلاعات در جایی دیگر از شبکههای مجازی به عنوان فضایی برای فعالیت جاسوسان خبر داده و افزوده که دشمنان در حال ساختن "فیلترشکن" و ارائه آن در آستانه انتخابات مجلس هستند در حالی که شماری از وزرا، وکلا و مقامات کشور هم اکنون در این فضا فعالیت میکنند و بهطور قطع با فیلترشکن وارد این شبکهها میشوند.
در مجموع معاون وزیر اطلاعات برای مقابله با این تهدیدها هیچ راهکاری ارائه نداده و تنها آنها را معرفی کرده است.
در ادامه بخشی از نشست معاون ضدجاسوسی وزارت اطلاعات با اعضای فراکسیون ولایی مجلس را میخوانید.
"حسین نقویحسینی"، سخنگوی فراکسیون اصولگرایان ولایی مجلس شورای اسلامی، گفت که این مقام ارشد اطلاعاتی در این جلسه با تاکید براینکه بعد از اعتراضات دی ماه ۱۳۹۶ «دشمنان امیدواری بیشتری پیدا کردهاند»، گفت که بعد از اعتراضات دی ماه «آمریکا از برجام خارج شد و تحریمها شدت گرفت» و از طریق نفوذ ۱۶ فردی که به اتهام جاسوسی بازداشت شدند قصد داشتند «شرایطی شبیه ونزوئلا» درست کنند.
معاون ضدجاسوسی وزارت اطلاعات در این جلسه همچنین سالجاری را به دلیل برگزاری «انتخابات مجلس» نگران کننده توصیف کرد و گفت که دشمنان در انتخابات «کمپینهای مختلف تشکیل میدهند.» او درباره وضعیت فعلی هم گفت که «بخشی از فعالیت نفوذ و جاسوسی دشمن بر تغییر دستگاه محاسباتی مسئولان، تغییر نگرش مردم، حجاب و عفاف، حمایت از دوجنسیتیها، ترویج همجنسبازی، حقوق حیوانات، نگهداری سگ، آزادی دین و ترویج بهائیت، انجمنهای هنری، و ترویج فرهنگ پهلوی» متمرکز است.
این سخنان معاون ضد جاسوسی وزارت اطلاعات را حسین نقویحسینی نماینده ورامین در مجلس نقل کرده و درباره این نشست که یکشنبه ششم مرداد ماه برگزار شد، گفت: «نمایندگان در این نشست برضرورت توجه و دقت بیشتر بر حوزه نفوذ و جاسوسی که دشمنان و معاندین به آن دل بسته اند تاکید داشتند».
نقویحسینی همچنین گزیدهای از سخنان معاون ضد جاسوسی وزارت اطلاعات را در سایت رسمی مجلس شورای اسلامی منتشر کرد که حاکی است معاون ضدجاسوسی وزارت اطلاعات در این جلسه با تاکید براینکه «در شرایط فعلی بیشترین حجم اقدامات و عملیاتهای ضدامنیتی و در یک جبهه متحد اطلاعاتی علیه ما برنامه ریزی می شود و دستگاههای اطلاعاتی معاندین در منطقه و خارج از منطقه هماهنگ با هم در مقابله با نفوذ منطقهای، جلوگیری از پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در عرصههای علمی و تکنولوژیک و با محوریت موشکی ایران و خلاصه تضعیف جمهوری اسلامی اقدام می کنند».
ونزوئلایی کردن ایران
معاون ضد جاسوسی وزارت اطلاعات ضمن تاکید براینکه «ما امروز به طور بیسابقهای با اقدامات سرویسهای اطلاعاتی دشمنان روبه رو هستیم»، گفت: «اقدامات خرابکارانه، اقدامات تخریبی در بخش سخت افزاری و نرم افزاری و نفوذ نرم از جمله محورهای فعالیتهای دستگاههای امنیتی معاندین است.»
وی گفت که «تلاش دشمن به ویژه آمریکاییها برای نفوذ و اخلال در حوزه موشکی و هستهای جمهوری اسلامی بوده ولی دستگاههای امنیتی کشور کاملا مسلط و با شناخت کامل و اشراف کامل بر عملیاتها و فعالیتهای این سرویسهای اطلاعاتی از جمله سازمان سیا و موساد این برنامه و اقدامات را خنثی و عوامل مربوط به آن را منهدم و مهار می کند.»
این مقام ارشد وزارت اطلاعات درباره بازداشت 16 تن در نهادهای مختلف حکومتی به اتهام جاسوسی، گفت که «شبکه جدید شناسایی شده از سازمان سیا که براساس جدیدترین و پیچیدهترین روشهای اطلاعاتی طراحی شده بود، در نظر داشت در بسیاری از بخشهای زیرساختی کشور اخلال ایجاد کند و به موازات تحریمها و فشارهای اقتصادی، شرایطی شبیه ونزوئلا را در ایران پیاده کنند که با اشراف و اقتدار اطلاعاتی متلاشی شد».
جاسوسان را شناسایی کردیم
وی همچنین گفت که «ضربه به این شبکه به موازات مدیریت ضدجاسوسی جمهوری اسلامی ایران در عرصه جهان و شناسایی ۲۱۹ نفر از جاسوسان و منابع اطلاعاتی آمریکا در دوره قبل در سطح جهان با مشارکت تعدادی از سرویسهای ضدجاسوسی سایر کشورها، آمریکا را با یک افتضاح اطلاعاتی مواجه ساخته است».
معاون "محمود علوی" با بیان اینکه «اشراف و تسلط دستگاههای امنیتی بر اقدامات سخت و نرم دشمن به قدری است که راه را بر هرگونه فعالیت، توطئه، اقدام، طراحی و برنامه ریزی سرویسهای آنها بسته شده است»، گفت: «کلیه شبکهها و عوامل آنها را تحت نظر داریم و یکی از بخش هایی که دشمن روی آن خیلی کار کرد، بخش اقتصادی بود. سرویسهای اطلاعاتی معاندین تلاشهای گستردهای با هدف نفوذ در شبکههای مالی، بانکی، پولی و اقتصادی به ویژه در پروژههای مهم عمرانی و اقتصادی را با هدف بحران سازی شروع کرد» اما وزارت اطلاعات «آنها را شناسایی و منهدم کرده و عوامل آن را دستگیر کرد».
اختصاص بودجههای کلان
معاون ضد جاسوسی وزارت اطلاعات با بیان اینکه «یکی دیگر از بخشهای عمده فعالیتهای نفوذ و جاسوسی دشمن، کارهای مطالعاتی و اقدامات عملیاتی بر روی مسائل اجتماعی، آسیبهای اجتماعی، نفوذ در شبکههای صنفی و قشری ما است»، گفت: «آمریکاییها روی این بخش سرمایه گذاری زیادی کرده و پروژههای زیادی را تعریف کردند».
وی با اشاره به اینکه «موسسات زیادی در این زمینه در آمریکا فعال هستند که پروژههای تعریف شده را در داخل ایران با تخصیص بودجههای کلان اجرا می کنند»، گفت که «تغییر دستگاه محاسباتی مسئولین، تغییر نگرش اقشار و مردم، حجاب و عفاف، حمایت از دوجنسیتی ها، ترویج همجنس بازان، حقوق حیوانات، ترویج نگهداری سگ در خانوادهها ، ازهم پاشیدن کانون خانواده ها، آزادی دین و ترویج بهائیت، انجمنهای هنری، تولید مستندات تاریخی و ترویج فرهنگ پهلوی از جمله پروژه هایی است که در این زمینه طراحی و بر روی آن سرمایه گذاری کردهاند».
دشمن به اهدافش نرسید
وی همچنین با تاکید براینکه بعد از اعتراضات دی ماه ۱۳۹۶ «دشمنان امیدواری بیشتری پیدا کرده و سرمایه گذاری بیشتری صورت گرفت»، گفت: بعد از اعتراضات دی ماه بود که «آمریکا از برجام خارج شد، تحریمها شدت گرفت، فشارها بر مردم ایران بیشتر شد، ولی با اشراف و مدیریت منسجم اطلاعاتی در کشور به هیچ یک از اهداف خود نرسید.»
این مقام ارشد وزارت اطلاعات با بیان اینکه «قدرت جمهوری اسلامی ایران امروز آمریکایی ها، اسرائیلیها و دشمنان را به انفعال کشانده» است، گفت: «به همین جهت دشمن روی عناصر اقتدار جمهوری اسلامی ایران سرمایهگذاری و این عناصر و ارکان اقتدار را مورد هجوم قرار داده است».
فیلترشکن و شبکههای مجازی
معاون ضدجاسوسی وزارت اطلاعات با بیان اینکه «سالجاری، سال انتخابات است و قطعا دشمنان و معاندین در این زمینه برنامه ریزی دارند»، گفت که دشمنان تلاش میکنند «محورهای مورد نظر خود را دنبال کنند، کمپینهای مختلف را تشکیل میدهند و فضایمجازی حوزه اصلی فعالیت آنها است. شبکههای تلویزیونی و رادیویی خود را در این راستا فعال میکنند و تلاش دارند تا مردم را در جهت اهداف خود سازماندهی و هدایت کنند».
معاون ضد جاسوسی وزارت اطلاعات در پایان جلسه با اعضای فراکسیون ولایی مجلس گفت که دشمنان از حالا دارند «برای حفظ شبکه مجازی و اینترنت در دوران انتخابات، فیلترشکن هایی را طراحی می کنند».
این مقام وزارت اطلاعات به اعضای فراکسیون اصولگرایان ولایی مجلس گفت که «ما قطعا در حوزه نفوذ و جاسوسی با همه توطئهها و برنامههای آنها برخورد میکنیم و موفق هم هستیم» اما «در حوزههای فرهنگی و نرم نیازمند هماهنگی، کار بیشتر، برنامه ریزیهای دقیق، برنامه ریزیهای چندجانبه هستیم، چون جنس این کارها صرفا امنیتی و اطلاعاتی نیست، و لازم است کلیه دستگاههای ذیربط با شناخت و درک دقیقتر از موضوع، به صورت منسجم، هم افزا و هماهنگ عمل کنند».
ارسال نظر