احمدینژاد: ملّت ایران شما را از اساس قبول ندارد
ملّت ایران، امروز شما را از اساس قبول ندارد و بنا بر نظرسنجیهایی که خودتان انجام دادهاید رئیس دولتتان، فقط دو درصد محبوبیت دارد. از طرف چه کسی میخواهید بروید تعهّد بدهید و تبعات آن را به گردن ملت بیندازید؟
رئیس دولت دهم با تشبیه وضعیت کنونی حکومت ایران به دوران فتحعلی شاه، از ادامه مذاکرات هستهای توسط دولت روحانی به شدت انتقاد کرده و گفته است حکومت فتحعلی شاه «نصف بیشتر ایران را داد و جشن شکرگذاری برگزار کرد و مدّعی شد که آنها تهران را میخواستند و ما ندادیم».
به گزارش دیده بان ایران؛ محمود احمدینژاد در دیدار با جمعی از مردم استان یزد که برای دعوت از ایشان جهت نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری روز پنجشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ به تهران آمده بودند، طی سخنانی بر عدم صلاحیت دولتمردان کنونی جهت ورود مجدّد به عرصه مذاکرات هستهای با آمریکا و اروپا تأکید کرد و خطاب به آنان گفت: با چه پشتوانهای میخواهید بروید مذاکره کنید؟ شما یک بار رفتید و تحویل دادید و الان جلوی چشم ملّت است. برجام جز خسارت، چه چیز دیگری برای ملّت داشته است؟ عزّت ما را له کردید و اقتصاد و صنعت هستهای کشور را به نابودی کشاندید!
وی با تشبیه وضعیت کنونی حکومت ایران به دوران فتحعلی شاه، از ادامه مذاکرات هستهای توسط دولت روحانی به شدت انتقاد کرده و گفته است حکومت فتحعلی شاه «نصف بیشتر ایران را داد و جشن شکرگذاری برگزار کرد و مدّعی شد که آنها تهران را میخواستند و ما ندادیم».
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع حامیانش در تهران داشته، گفته است که حکومت فتحعلی شاه و قاجار، «منفورترین حکومتهای تاریخ ایران» هستند.
وی ضمن انتقاد شدید از امضای برجام، گفته حسن روحانی طبق نظرسنجیها دو درصد محبوبیت دارد و دولت او صلاحیت ورود مجدد به مذاکرات هستهای ندارد.
محمود احمدینژاد در بخش دیگری از سخنرانی خود همچنین از علی لاریجانی انتقاد کرده و با اشاره به تصویب برجام در دوران ریاست لاریجانی در مجلس، گفته است که این روند غیرقانونی بود.
او در بخش دیگری از سخنرانی خود به انجام مذاکره در حین وقوع اتفاقاتی در نطنز انتقاد کرده و گفته است انفجار تاسیسات هستهای ایران موجب وارد آمدن «چند میلیارد دلار خسارت» شده است.
محمود احمدی نژاد: روحانی صلاحیت ورود مجدّد به عرصه مذاکرات هستهای را ندارد
وی با تأکید بر ضرورت نظرخواهی از مردم برای انجام هرگونه مذاکراتی که به سرنوشت کشور مربوط میشود گفت: مذاکرهای در کار نیست. بحث بر سر این است که چه چیز دیگری را باید بدهند. بعد میگویند اگر ما نبودیم باید همهاش را میدادند! سابقه این حرف در تاریخ ایران به دوران فتحعلی شاه باز میگردد که نصف بیشتر ایران را داد و جشن شکرگزاری برگزار کرد و مدّعی شد که آنها تهران را میخواستند و ما ندادیم.
وی به انفجار تأسیسات هستهای ایران و وارد آمدن چند میلیارد دلار خسارت به آن اشاره کرد و گفت: از آن طرف دنیا تأسیسات ما را منفجر میکنند و بعد شما میخواهید برای مذاکره بروید. این بار چه چیزی را میخواهید معامله کنید. یک فضایی هم درست کردهاید که هیچکس حرف نزند! چرا حرف نزنیم؟ این کشور متعلّق به تک تک مردم ایران است. اگر قرار بود عدّهای خود را صاحب و مالک کشور بدانند و بیخیال مردم باشند، چرا انقلاب کردیم؟ ملّت انقلاب کرد تا برای حرف زدن آزاد باشد.
استاد دانشگاه علم وصنعت به ساخت و پخش سریال در سیمای جمهوری اسلامی دایر بر جاسوس بودن مذاکرهکنندگان اشاره کرد و گفت: من شنیدم که میگفت وزارت امورخارجه ما جولانگاه جاسوسهاست. اگر اینها جاسوس هستند چرا باید دوباره همینها راهی انجام مذاکرات شوند؟ جوانی که در انقلاب به دنیا آمده و این رفتارها را میبیند چه قضاوتی میکند و ما چه پاسخی برای پرسشهای او داریم؟ دولتی که دو ماه دیگر از عمرش باقی مانده است، چه حقّی دارد از طرف ملّت ایران تعهّد بدهد و مردم تبعات آن را تحمل کنند!
ارسال نظر