هوک:
گزینه نظامی برای هدف قرار دادن تاسیسات هستهای ایران روی میز است
برایان هوک نماینده آمریکا در امور ایران گفت: "برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای، گزینه نظامی برای هدف قرار دادن تاسیسات هستهای ایران روی میز است.
برایان هوک: برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای، گزینه نظامی همیشه روی میز خواهد بود
نماینده ویژه آمریکا در مسائل ایران مدعی شد که گزینه نظامی راهکار همیشگی برای جلوگیری ایران از دستیابی به سلاح هسته ای است.
به گزارش شفقنا به نقل از آرتی عربی، برایان هوک نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در گفت و گویی که با شبکه ۱۳ اسرائیل داشت، گفت: گزینه نظامی علیه برنامه هستهای ایران هنوز روی میز است. سوال که ما آن را به نمایندگی از مردم آمریکا مطرح می کنیم این است که بهترین راهکاری که تضمین می کند که ایران برای همیشه به سلاح هسته ای دست پیدا نکند چیست؟ پاسخ برنامه جامع اقدام مشترک (اجرای توافق هسته ای با ایران) نیست؟
او ادامه داد: دونالد ترامپ رئیس جمهور یک پیام روشن داده است و آن اینکه ایران هیچ وقت به سلاح هسته ای دست پیدا نخواهد کرد. گزینه نظامی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای همیشه روی میز خواهد بود.
برایان هوک در پایان تاکید کرد که خارج شدن آمریکا از توافق هسته ای با ایران در ماه می ۲۰۱۸ تصمیم درستی بود.
نماینده عربستان در سازمان ملل: در مقابل ایران بیشترین حد خویشتنداری را در پیش گرفتهایم
نماینده عربستان سعودی در سازمان ملل با طرح این ادعا که بیش از 60 قایق که درحال قاچاق اسلحه ایرانی بودند کشف و ضبط شدند، مدعی شد که عربستان در مقابله با آن چه اقدامات تحریک آمیز ایران میخواند، بیشترین حد خویشتنداری را در پیش گرفته است. جامعه بینالمللی نباید رفتارهای ایران در منطقه را نادیده بگیرد.
نماینده عربستان سعودی در سازمان ملل با طرح ادعاهای بی اساس علیه جمهوری اسلامی ایران گفت که موضع عربستان همچنان مخالفت با رفع تحریمهای تسلیحاتی علیه تهران است.
به گزارش ایسنا به نقل از العربیه، عبدالله المعلمی نماینده دائم عربستان در سازمان ملل روز سهشنبه در نشست شورای امنیت مدعی شد: گزارش سازمان ملل نشان داد که ایران در حملاتی که علیه عربستان انجام می شود، نقش دارد و این گزارش همچنین ثابت میکند که تهران قوانین بینالمللی را نقض میکند.
نماینده سعودی مدعی شد که ایران به رفتار غیر مسئولانه و غیرمنطقی خود ادامه میدهد و گفت: نمیتوانم تصور کنم که در صورت برداشتن تحریم های تسلیحاتی رفتار ایران چگونه خواهد بود.
وی در ادامه با طرح این ادعا که بیش از 60 قایق که درحال قاچاق اسلحه ایرانی بودند کشف و ضبط شدند، مدعی شد که عربستان در مقابله با آن چه اقدامات تحریک آمیز ایران میخواند، بیشترین حد خویشتنداری را در پیش گرفته است. جامعه بینالمللی نباید رفتارهای ایران در منطقه را نادیده بگیرد.
المعلمی گفت: عربستان با روسیه و چین در تماس است تا قطعنامه سازمان ملل در رابطه با ایران را بررسی کند. موضع ما همچنان مخالفت با رفع تحریم های تسلیحاتی علیه تهران است و رایزنیهای متعددی در ر ابطه با مساله برداشتن تحریمهای تسلیحاتی ایران انجام خواهد شد.
وی مدعی شد که دخالتهای ایران در منطقه غیر قانونی بوده و ناقض توافق هستهای است.
نماینده دائم عربستان سعودی در سازمان ملل در ادامه مدعی شد: دلایل غیر قابل انکاری وجود دارد که نشان می دهد ایران به حوثی ها سلاح می رساند و امیدواریم که شورای امنیت به تمدید تحریم واردات سلاح به ایران رای بدهد.
وی در رابطه با پیشنهاد ایران مبنی بر ایجاد امنیت منطقه، این امر را تلاشی از سوی تهران برای سیطره بیشتر خواند و گفت: عربستان شک و تردید زیادی به این مساله دارد. ایران تلاش دارد که به طور منظم در کشورهای منطقه دخالت کند.
مقامات سعودی بیش از این نیز بارها ادعاهای بی اساسی علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کردهاند.
سید عباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پاسخ به اتهامهای بیاساس و اظهارات مداخله جویانه مقام های برخی از کشورهای منطقه از جمله عربستان سعودی و بحرین اظهار داشت: جای بسی شگفتی است که کشورهای همچون عربستان سعودی که خود منبع تروریسم و افراطی گری در منطقه هستند و سالها با حمایت از گروههای تروریستی همچون القاعده و داعش به بی ثبات سازی در منطقه دامن زدهاند، اتهام های بی اساسی به جمهوری اسلامی ایران که با رفتار مسئولانه خود شر گروههای تروریستی را از سر کشورهای منطقه کوتاه کرده است، وارد می کنند. حمایت از خواسته نماینده آمریکا در تور دوره گردی وی در منطقه برای استمرار محدودیتهای تسلیحاتی کشورمان از سوی کشورهایی که بیش از پنج سال است با سلاح های آمریکایی هزاران نفر از جمله زنان و کودکان یمنی را به خاک و خون کشیده اند، طنز تلخی است که در این روزها شاهد آن هستیم.
موسوی با تصربح بر اینکه زمان آن فرا رسیده است که این کشورها از اظهارات نابخردانه و پیروی کورکورانه از آمریکا که خود مظهر ظلم و بی عدالتی در جهان است دست برداشته و به این باور برسند که امنیت با اطاعت از آمریکا تامین نخواهد شد، افزود: تنها راه ایجاد ثبات و امنیت در منطقه تغیییر رفتار های خصمانه و روی آوردن به همکاری های منطقه ای است.
ارسال نظر