ژاپنیها شریک تاریخی ایران هستند
آلاسحاق گفت: ژاپن شریک تاریخی ایران است؛ البته دلخوریهایی نیز بابت ناتمام گذاشتن برخی پروژههای کشور پس از انقلاب نیز از آنها وجود دارد اما ما نسبت به آنها دید مثبتی داریم.
یحیی آل اسحاق رییس سابق اتاق بازرگانی و صنایع و معدن تهران در گفتو گو با خبرنگار مستقل آنلاین با اشاره به اینکه رفت و آمد مقامات دولتی کشورها در روابط بینالملل بیاثر نیست گفت: یک قسمت سیاستگذاری فرآیند معرفی در دنیا همین رفت و آمدهاست رو این رفت و آمدها ابزاری برای تعاملات بینالمللی هستند.
آل اسحاق ادامه داد: درباره هدف آبه شینزو از سفر به ایران در چنین شرایط زمانی حدس و گمانهایی زده می شود؛ برخی معتقدند که آبه شینزو اعلام کرده که در طی مذاکراتی که ژاپن با آمریکا داشته، دونالد ترامپ از وی خواهش کرده که با توجه به اعتماد ایرانیها به ژاپن، این کشور برای حل و فصل مسائل سیاسی بین ایران و آمریکا میانجیگری کند.
وی افزود: از سوی دیگر، این کشور شریک تاریخی ایران است؛ البته دلخوریهایی نیز بابت ناتمام گذاشتن برخی پروژههای کشور پس از انقلاب نیز از آنها وجود دارد اما در کل ما نسبت به ژاپنیها دید مثبتی داریم.
رییس سابق اتاق بازرگانی و صنایع و معدن تهران گفت: علیرغم تمامی این مسائل این نخستین بار پس از انقلاب است که نخستوزیر ژاپن به ایران سفر میکند و ممکن است علاوه بر مسائل سیاسی، مسائل اقتصادی نیز مطرح شود.
یحیی آلاسحال تاکید کرد: موضوعی که در خصوص سفر آبه شینزو به ایران نباید فراموش شود آن است که چه ایشان و چه هر مقام دیگری باید بداند که ایران زیر بار ظلم نخواهد رفت، زیرا به فرموده مقام معظم رهبری اینها به دنبال معامله هستند و نه مذاکره.
ارسال نظر