مدیر مرکز نوآوری ایمینو اعلام کرد:

حمایت از ۱۶ استارتاپ معدنی در سال جاری

مدیر مرکز نوآوری ایمینو اعلام کرد: این مرکز در سال جاری از ۱۶ استارتاپ معدنی حمایت می کند.

حمایت از ۱۶ استارتاپ معدنی در سال جاری

به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، حسین منصوری در نشست با رسانه ها، ضمن بیان این مطلب گفت: ازجمله برنامه‌های ایمینو در سال‌جاری، سنجش و تعیین وضعیت تیم‌های استارتاپی موجود و تسهیلگری و هدایت آن‌ها است. وی افزود: طی امسال، ۱۶ استارتاپ در مرحله پیش‌شتابدهی تا سقف ۵۰ میلیون و شتابدهی ۲۵۰ میلیون، میزبانی از کارآفرین‌ها، مدیران کارآفرین، انجمن‌های تخصصی بخش معدن و صنایع معدنی، جذب و آموزش کارآموزان علاقه‌مند به نوآوری، پیاده‌سازی پلتفرم شتابدهی ماین‌هاب است. 

مدیر مرکز ایمینو با بیان اینکه این مرکز به عنوان مجری طرح زیست بوم نوآوری و فناوری در بخش معدن و صنایع معدنی از شهریور ۹۹ اقدام به سیاستگذاری، تسهیلگری، شبکه‌سازی و توسعه بازار کرده است، گفت: این اقدامات در راستای ایجاد و خلق استارتاپ‌ها، توسعه کسب و کارهای نوپا، تجاری‌سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور و توسعه زیست بوم فناوری‌های پیشران انقلاب صنعتی چهارم است.

وی افزود: در این مسیر، اولویت تعریف با فناوری های هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و بلاکچین و فناوری های هاب تعریف و زنجیره ارزش خدمات است.

نقش رسانه ها در توسعه فرهنگ نوآوری 

مجری طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی با اشاره به اهمیت رسانه ها در توسعه فرهنگ نوآوری بیان داشت: ایمینو طی 2 سال گذشته درصدد بوده با زیرساخت های لازم برای توسعه زیست بوم نوآوری در بخش معدن فعالیت کند. چالش هایی بر سر راه زیست بوم نوآوری بخش معدن و صنایع معدنی وجود دارد که بخشی از آنها به سیاستگذاری های کلان، برخی به قوانین دور از نگاه کارشناسی برمی گردد. از سویی شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی به استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان اعتماد ندارند.

او با بیان اینکه این چالش ها باعث شده بستر حمایتی واقعی و کارشناسانه ای برای ترویج نوآوری در بخش معدن و صنایع معدنی و اغلب صنایع استراتژیک ایجاد شود، ادامه داد: سنتی بودن صنعت و نقش پررنگ دولت، اختصاص منابع مالی ناکافی، یارانه های انرژی، چالش های مدیریت ریسک، چالش های مالکیت فکری، سرعت تغییر قوانین و مجوزهای چندگانه، دانش ناکافی و بی اعتمادی به اکوسیستم استارتاپی و نبود حمایت کافی نهادهای قانونگذار نیز به توسعه طرح‌های نوآورانه و فناورانه لطمه وارد کرده است. 

منصوری خاطرنشان کرد: عطش صنایع معدنی به پیشرفت تکنولوژی شدت گرفته و رقابت میان بازیگران صنعت معدنکاری جهان بسیار گسترده تر از گذشته شده است. رشد تقاضای جهانی، افزایش شهرنشینی و توسعه سریع اقتصادی در کشورهای در حال توسعه و پیشرفت های فناورانه را نمی‌توان نادیده گرفت چرا که همین روند موجب افزایش تقاضا برای منابع معدنی شده است.

وی افزود: بنگاه‌های بزرگ معدنی دنیا به دنبال کاهش نرخ کشف سنگ های با کیفیت بالا و قابل دسترس به استفاده از طرح‌های نوآورانه در راستای ارتقای اکتشاف و بهبود استخراج مواد معدنی کمیاب مانند طلا روی آورده‌اند.

ایجاد ۳ تریلیون دلار ارزش اقتصادی توسط استارتاپ های جهانی منصوری اذعان کرد: از سال‌ ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ استارتاپ‌های جهانی ۳ تریلیون دلار ارزش اقتصادی ایجاد کرده‌اند که نسبت به دوره دو ساله قبلی این ارزش رشد ۲.۶ درصدی داشته است. در سال ۲۰۲۲ نیز نزدیک به ۳۷۵ میلیارد دلار، سرمایه گذاری خطرپذیر در جهان رخ داده و سهم اقتصاد استارتاپی از اقتصاد کشورهای فرانسه، برزیل و بریتانیا بزرگتر شده است.

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها