مدیر کل شیلات هرمزگان خبر داد:

شیلات هرمزگان پیشگام در تحویل گیری موج شکن های مردمی

مدیر کل شیلات هرمزگان در نشستی که با حضور کارشناس بنادر و اعضای تحویل گیری موج شکن های مردمی سازمان شیلات ایران، معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان، رئیس گروه مدیریت بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان، رئیس شیلات شهرستان جاسک و کارشناسان اداره فنی و مهندسی شیلات هرمزگان برگزار شد گفت: خوشبختانه با تلاش و پیگیری های صورت گرفته مراحل پایانی تحویل گیری 23 موج شکن های مردمی در حال انجام است.

شیلات هرمزگان پیشگام در تحویل گیری موج شکن های مردمی

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، عبدالرسول دریایی در این نشست با اشاره به ظرفیت های ویژه صید و صیادی در استان هرمزگان گفت: این استان را با بهره مندی از چهار هزار و 530 فروند شناور صیادی،بالغ بر 32 هزار نفر صیاد،285 هزار تن صید سالیانه و 22 بندر صیادی می توان به عنوان قطب صید و صیادی کشور معرفی کرد.

وی افزود: در جنوب کشور از مجموع 49 فقره موج شکن مردمی وجود دارد که 23 موج شکن به استان هرمزگان اختصاص یافته است.

دریایی عنوان کرد: با همکاری سازمان شیلات ایران ،اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان و تلاش شیلات هرمزکان واگذاری این موج شکن ها به شیلات استان در مراحل پایانی قرار داد.

مدیر کل شیلات هرمزگان گفت: از این میزان موج شکن واگذار شده به استان هرمزگان، 11 موج شکن در غرب استان، هشت موج شکن در شرق استان و چهار موج شکن در جزیره قشم است.

وی با بیان اینکه این موج شکن ها نقش مهمی در تسهیل خدمات رسانی به جامعه صیادی و آبزی پروی دارند گفت: خوشبختانه این موج شکن ها  میتوانند نقش مهمی در ارائه خدمات و پشتیبانی به مزارع پرورش ماهی در قفس که از اولویت های مهم این اداره کل و بخش آبزی پروری است داشته باشند.

دریایی تصریح کرد: استان هرمزگان با ظرفیت افزون بر ۱۱۳هزار تن تولید ماهی در قفس بزرگ‌ترین و مهم‌ترین استان شیلاتی کشور است که بی شک این موج شکن های مردمی نقش مهمی در پشتیبانی و خدمات دهی به مزارع پرورش ماهی در قفس استان دارد.

گفتنی است در سالهای اخیر با پیگیری شیلات ایران و استان و تلاش سرمایه گذاران استان هرمزگان به عنوان بزرگترین استان جنوبی کشور در زمینه صید و صیادی و پرورش آبزیان مطرح شده است.

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها