در مراسم اختتامیه جایزه صنعت روابط عمومی ایران صورت گرفت:
دریافت نشان عالی روابط عمومی و تقدیر از عملکرد رسانه ای شرکت فولاد مبارکه
همزمان با برگزاری پنجمین رخداد بررسی مسائل و چالش های روابط عمومی ایران، مراسم اختتامیه جایزه صنعت روابط عمومی ایران برگزار و نشان عالی روابط عمومی به خاطر عملکرد رسانه ای شرکت فولاد مبارکه به هادی نباتی نژاد مدیر روابط عمومی این شرکت اهدا شد.
به گزارش ایراسین، این مراسم که با حضور پروفسور سید سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، خسرو رفیعی رئیس انجمن روابط عمومی ایران، سید شهاب سید محسنی رئیس انجمن متخصصان روابط عمومی ایران، انجمن بینالمللی روابط عمومی (ایپرا) و جمعی از صاحب نظران و مدیران روابط عمومی برگزار شد، مسائل مهمی در حوزه روابط عمومی همچون نقش فناوری نسل پنجم و جایگاه آن در حوزه روابط عمومی و نقش این حوزه در تعالی و حرکت سازمانها برای دستیابی به اهداف مورد بررسی قرار گرفت.
ورود نسل پنجم فناوریهای نو به کامپیوترها و موبایلها
سید سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این مراسم اظهار کرد: نسل پنجم فناوری های جدید در کامپیوترها، موبایلها ورود پیدا کرده؛ همچنین بروز و ظهور هوش مصنوعی در بخشهای مختلف به ویژه صنعت اثرگذار بوده است.
به گفته وی، زبان موفقیت و عدم موفقیت در روابط عمومی وجود دارد. در واقع روابط عمومی به نوعی منتهی به درک متقابل بوده و باید درک همگان را فراهم کند.
وی ادامه داد: روابط عمومی استفاده از دانش فناورانه بوده و یک صنعت است که تلاش میکند با استفاده از فناوری نوین به توسعه و اعتلای سازمان خود کمک کند.
عاملی با بیان اینکه ما از خلا ندانستن و به حساب نیاوردن رنج میبریم گفت: وجود اولویتها و حساسیتهای موجود منجر به خلا میشود؛ اما در این میان روابط عمومی است که میتواند امکان و استمرار پایدار را به وجود بیاورد.
وی افزود: در واقع آرمان روابط عمومی را میتوان اینگونه تعریف کرد که تقویت حس عضویت همه ذی نفعان و ارائه خدمت دوست داشتنی است. همچنین روابط عمومی یک پدیده ارتباطی الگوریتیمی، شبکه هوشمند و تامینکننده خدمات آسان و سریع برای همه ذینفعان همراه با مسئولیت اجتماعی نسبت به جامعه پیرامون است.
قدرت کشورها بر مبنای هوش مصنوعی است
عاملی با تاکید بر نسل پنجم فناوری جدید گفت: کامپیوترهای نسل پنجم به دنبال ایجاد نظام گسترده محاسباتی موازی و تغییر در منطق تک لایهای نظام محاسباتی بودهاند. در واقع نسل جدید کامپیوترها به منطق انسانی، زبان و منطق برنامهنویسی پرولوگ نزدیکتر هستند.
وی با اشاره به اینکه در این مدل عملکرد فناوریهای نو در بستر وب نیز آمده در ادامه افزود: ما نباید سادهگرایی و تنزلگرایی برای نسل پنجم فناوری داشته باشیم. امروز قدرت کشورها بر مبنای هوش مصنوعی است.
ارسال نظر