مدیرکل شیلات هرمزگان خبر داد:
خودکفایی هرمزگان در ساخت، تولید و مونتاژ قفس های پرورش ماهی در قفس
مدیرکل شیلات هرمزگان از بومی سازی ساخت، تولید و مونتاژ قفس های پرورش ماهی در قفس و خودکفایی هرمزگان در این زمینه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، دکتر عبدالرسول دریایی با اشاره به اهمیت آبزی پروری در عصر حاضر و همچنین برای نسل های آینده گفت: خوشبختانه پرورش ماهی در دریا توانسته به خوبی خواسته ها و توقعات آبزی پروری دریایی را برآورده سازد و استان هرمزگان در این زمینه به خوبی گام های مستحکمی برداشته است.
وی ساخت، تولید و مونتاژ قفس های پرورش ماهی در قفس در هرمزگان که با بهره گیری از دانش و فن آوری های بومی صورت گرفته را مصداق بارز تحقق شعار سال 1400 «تولید؛ مانع زدایی ها، پشیتبانی ها» خواند و گفت: این مهم بدون شک ضمن تسهیل در تولید و رفع وابستگی، از خروج ارز از کشور نیز جلوگیری میکند.
دریایی نسل جدید قفس های پرورش ماهی ساخته شده در هرمزگان را بهینه تر، کارآمد تر و همچنین مطابق با شرایط جوی استان خواند وگفت: استفاده از براکت یا پایه های استیل ضد زنگ و همچنین پلی اتلین تقویت شده در این قفس ها از ویژگی های مهم آن است.
مدیرکل شیلات هرمزگان اظهار داشت: هرمزگان با ظرفیت افزون بر ۱۱۳هزار تن تولید ماهی در قفس بزرگترین و مهم ترین استان شیلاتی کشور از این حیث نیز است.
همچنین وی اظهار داشت بعد از چهار سال توقف توسعه ونصب قفس، به علت تحریم ها و عدم امکان واردات به کشوربا کار جهادی و شبانه روزی سه شرکت داخلی با توان کاملا بومی با حمایت و پشتیبانی صورت گرفته دراستان حال نصب قفسهای دریایی می باشند که در گذشته این قفسها صرفا از خارج کشور وارد می شد و هزینه های آنها بالا بود پیش بینی می شود تا پایان تیرماه حدود 40 قفس جدید به ظرفیت شش هزار تن به ظرفیت های تولید ماهی در قفس استان اضافه شود.
دریایی تصریح کرد: راه اندازی طرح ها و پروژه های شیلاتی در استان هرمزگان باعث ایجاد اشتغال ،رونق اقتصادی، تامین پروتئین دریایی مورد نیاز کشور، کاهش فشار بر ذخایر طبیعی آبزیان ،حرکتی خوب در مسیر رشد اقتصاد دریا محور و حرکت در مسیر تامین و حفاظت از امنیت غدایی کشور است.
ارسال نظر