معاون رییس‌جمهور در مراسم رونمایی از سامانه نظام پیشنهادها مطرح کرد:

تاثیر برخی قوانین بر کاهش منابع ورودی و ناپایداری صندوق بازنشستگی کشوری

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: چالش اصلی صندوق بازنشستگی کشوری وجود قوانینی است که ورودی و خروجی این صندوق را برهم زده و در نهایت سبب ناپایداری آن شده است.

تاثیر برخی قوانین بر کاهش منابع ورودی و ناپایداری صندوق بازنشستگی کشوری

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، جمشید انصاری امروز (سه شنبه) در بازدید از مرکز ارتباط با ذینفعان صبا و رونمایی از سامانه «پذیرش و بررسی پیشنهادهای صندوق بازنشستگی کشوری» که با حضور مدیرعامل این صندوق برگزار شد، اظهار داشت: چالش اصلی صندوق بازنشستگی کشوری در کنار پایین بودن سن بازنشستگی و بسیاری عوامل دیگر، بحث قوانینی است که نظام ورودی و خروجی این صندوق را برهم زده و نرخ و نسبت آن را از هفت به یک در حالت استاندارد، به زیر یک رسانده و در نتیجه باعث ناپایداری صندوق شده است. انصاری که در پاسخ به یکی از بازنشستگان پیشنهاددهنده سامانه نظام دریافت و‌بررسی پیشنهادهای صندوق بازنشستگی کشوری سخن می‌گفت، تصریح کرد: بسیاری عوامل در این میان اثرگذار است. اما وقتی ورودی‌های صندوق کشوری به شدت کاهش می‌یابد و نیروهایی که در دولت مشغول به کار می‌شوند طبق قوانین می‌توانند در صندوق‌های دیگر مثل تامین اجتماعی یا صندوق‌های اختصاصی برخی دستگاه‌ها عضو شوند و حتی به موجب بعضی قوانین کلیه ورودی‌های نظام اداری که به صورت پیمانی استخدام می‌شوند باید مشترک صندوق تامین اجتماعی باشند و کسور دوران اشتغال خود را به آن صندوق‌ پرداخت ‌کنند، در نتیجه منابع ورودی صندوق بازنشستگی کشوری کاهش یافته و آن را به سمت ناپایداری می برد.  معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری استخدامی کشور همچنین در بازدید از مرکز ارتباط با ذینفعان و نوآوری صبا با تاکید بر اینکه «استارتاپ‌ها در حوزه سالمندی می توانند اثرگذار باشند و به بازنشستگان و سالمندان کمک کنند»، گفت: یکی از مشکلات فرایند درمان سالمندان در کشور مراقبت‌های پس از بیمارستان و در منزل است که جای خدمات خودمراقبتی در این میان خالی است.

انصاری گفت: ایده خود مراقبتی و ادامه دخالت پزشکی در ایام پس از درمان و در دوره نقاهت در دنیا یک امر رایج است که در کشور ما این فرایند نه تنها برای قشر سالمند که برای سایر اقشار نیز کمتر مورد توجه قرار گرفته است. وی با قدردانی از استارتاپ های فعال در حوزه درمان سالمندان اظهار داشت: این استارتاپ ها می توانند در خدمات خود مراقبتی در منزل و کمک به خانواده بازنشستگان و نگهداری از آنها در قالب فرآیند فالوآپ یا نظام پیگیری سلامت، کمک ارزشمندی به این جامعه کنند.

ایجاد مرکز صبا، برای ارتباط مستمر با بازنشستگان ضروری بود 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری نیز با اشاره به ویژگی های مرکز نوآوری صبا و مرکز ارتباط با ذی نفعان این صندوق گفت: ما در صندوق بازنشستگی نیازمند رفع محدودیت‌های زمانی و مکانی در برقراری ارتباط با بازنشستگان بودیم؛ برهمین اساس، ایجاد مرکزی برای ارتباط و تماس با ذینفعان از طریق شماره 2500 راهی برای رفع این مشکلات و نیازها بود که اکنون با استفاده از آن، ارتباط 24 ساعته بازنشستگان با صندوق بازنشستگی کشوری و در تمام روزهای هفته، حتی روزهای تعطیل امکان‌پذیر شده است.

اکبر افتخاری با بیان اینکه «بازنشستگان می‌توانند با مراجعه به درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری (SABASRM)  به ابعاد مختلف نیازهایشان پاسخ دهند»، گفت: در این درگاه، تمامی خدمات غیرحضوری صندوق به بازنشستگان از جمله فیش و حکم حقوقی، طرح یاری، تسهیلات نقدی مثل وام ضروری و وام ازدواج فرزندان، طرح های فرهنگی و اجتماعی و همچنین سامانه نظام پیشنهادها ارائه می شود. 

انصاری در جریان بازدید صبح امروز خود از مرکز نوآوری صبا وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری از مرکز ارتباط با ذینفعان این صندوق و سامانه پاسخگویی ۲۵۰۰ نیز بازدید کرد. 

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها