استفاده از روش‌های نوین و برنامه‌ریزی برای توسعه خط فرآوری و تولید گچ

بالا بودن کیفیت سلستین در استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از مزیت های برتری این ماده معدنی برای توسعه بازار آن می باشد.

استفاده از روش‌های نوین و برنامه‌ریزی برای توسعه خط فرآوری و تولید گچ

به گزارش روابط عمومی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، روز گذشته در جلسه ای که در محل استانداری استان کهگیلویه و بویر احمد با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، رییس، معاون امور معادن و صنایع معدنی و کارشناسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویر احمد، مدیر اجرایی و دبیر شورای هماهنگی طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس، سرپرست سرمایه گذاری، کارشناس طرح، نماینده شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در استان، سرمایه گذاران بخش خصوصی، کارشناسان و دارندگان مجوز های معدنی برگزار شد، پس از استماع نقطه نظرات معدنداران، برنامه های اجرایی فعال سازی و توسعه معادن سلستین و گچ استان به بحث و گفتگو گذاشته شد.
با توجه به وجود ذخایر سلستین و گچ به عنوان مزیت های نسبی منطقه ای در استان کهگیلویه و بویر احمد و با توجه به اولویت توسعه اشتغال و تولید در مناطق کمتر توسعه یافته، فعال سازی معادن سلستین در منطقه شهرستان بهمئی با محوریت تهیه طرح امکان سنجی احداث یک کارخانه فرآوری به عنوان تقویت ارزش افزوده در معادن، هم افزایی و استمرار فرآیند تولید در دستور کار طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس قرار گرفت.
بر اساس این گزارش نکته حایز اهمیت اعلام موافقت دارندگان مجوز و پروانه های بهره برداری از ایجاد کنسرسیوم و تضمین تامین ماده اولیه کارخانه بود که مقرر شد در ساختار اجرایی کنسرسیوم توجه به اکتشاف تکمیلی و تمرکز بر بازار فروش هدفمند و منسجم در ساختار اجرایی و برنامه های آن لحاظ شود.
بالا بودن کیفیت سلستین در استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از مزیت های برتری این ماده معدنی برای توسعه بازار آن می باشد.
استفاده از روش های نوین و برنامه ریزی برای توسعه خط فرآوری و تولید گچ نیز راه کار پیشنهادی مورد توافق در جمع بندی موارد مطرح شده در جلسه بود.
در این جلسه مسائل و مشکلات معدنداران به تفکیک مطرح و راه کارهای پیشنهادی و تصمیمات طی صورتجلسه ای جهت اجرا و ابلاغ به مراجع ذیربط جمع بندی شد.

 

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها