کمبود ۱.۵ میلیون مسکن در کشور
عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه میزان تولید مسکن در سه سال منتهی به امسال نامناسب بوده است، گفت: وزارت راه و شهرسازی میتواند عرضه و تقاضا را تحریک و به شکلگیری بستری برای ایجاد یک امنیت روانی برای سازندگان کمک کند.
به گزارش مستقل آنلاین، فرجالله رجبی با مثبت ارزیابی کردن نگاه کنونی حاکم بر وزارت راه و شهرسازی بیان کرد: این نگاه میتواند چشمانداز خوبی برای آینده باشد و سازوکار اجراییتری به خود بگیرد؛ به نظر میرسد سایر بخشهای دولت نیز باید در این حوزه مداخله مثبت داشته باشند و این کاری نیست که وزارت راه و شهرسازی به تنهایی از پس آن برآید و تنها از این وزارتخانه مطالبهگری کنیم.
وی ادامه داد: دولت باید متولی و وزارت راه و شهرسازی محور تعادل بخشی حوزه مسکن باشد و فکر میکنم این اقدام مؤثری است. ضمن اینکه باید تلاش کنیم که بلافاصله بخشی از نتایج عملی طرحهای یادشده آشکار شود.
وی با نامناسب خواندن میزان تولید مسکن در سه سال منتهی به سال 98، افزود: هر سال حدود 500 هزار واحد مسکونی عقب هستیم. سازندگان، انبوهسازان، مهندسان فعال در حوزه ساختوساز و خود مردم باید به این بازار رونق دهند چون این بازار متقاضی خود را دارد.
عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی میتواند عرضه و تقاضا را تحریک و به شکلگیری بستری برای ایجاد یک امنیت روانی برای سازندگان کمک کند، تصریح کرد: دولت نیز میتواند اعتبارات خود را به سمتی سوق دهد تا برای بخشی از واحدهای ساخته شده تعهد خرید داده و به شکل اجاره به بنگاههای خصوصی واگذار کند.
ارسال نظر