مردم ترجیح می‌دهند لباس دست دوم خارجی بپوشند اما ایرانی نپوشند!

ممنوعیت واردات و کاهش قدرت خرید مردم باعث شده مردم لباس استوک را به جنس ایرانی ترجیح دهند.

مردم ترجیح می‌دهند لباس دست دوم خارجی بپوشند اما ایرانی نپوشند!

حال و روز صنعت پوشاک و نساجی ایران چندان مطلوب نیست. ممنوعیت واردات و کاهش قدرت خرید مردم هم باعث تا بازار پوشاک تاناکورا و دست دوم رونق بگیرد.

چنانکه برخی شهروندان لباس استوک را به جنس ایرانی ترجیح می‌دهند. عدم استقبال مردم از پوشاک و مصنوعات چرم ایرانی باعث شده که بیشتر فعالان این حوزه شغل خود را تغییر دهند. طوری‌که مسئولان برگزاری سه نمایشگاه پوشاک، چرم و نساجی تصمیم گرفتند امسال در یکدیگر ادغام شوند تا بتوانند غرفه‌های خود را اجاره دهند.

بازار انحصاری، رکود و کاهش قدرت اقتصادی مردم عواملی اصلی عدم استقبال مردم از مصنوعات پوشاک، صنایع نساجی و چرم داخلی است.

نظر محسن گرجی، مدیرکل وزارت صمت، درباره وضعیت صنعت نساجی متفاوت است و اتفاقا وضعیت نساجی را خوب می‌داند. اختلاف نظری که در نشست خبری یکشنبه خود را نشان داد.

 

مردم قدرت خرید گذشته را ندارند

در حین برگزاری این نشست پس از آنکه گرجی از رشد صنعت نساجی و کاهش قاچاق خبر داد، مسئولان برگزاری نمایشگاه و اتحادیه تولیدکنندگان پوشاک و نساجی با وی درگیری لفظی پیدا کردند و از طرف دیگر یکی از مدیران اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چرم مصنوعی نیز به صورت تلفنی از اظهارات گرجی انتقاد کرد. این در حالی بود که گرجی فقط با لبخند نظاره‌گر انتقادهای مطرح‌شده بود. در حالی که اختلاف بین تولیدکنندگان پوشاک، نساجی و  چرم با وزارت صمت شدت گرفته، مردم به سراغ کالاهای استوک و دست دوم کشورهای دیگر رفتند.

حسین افتخاری عضو اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع نساجی در گفتگو با خبرنگار تجارت نیوز در خصوص رونق بازار پوشاک و مصنوعات چرمی استوک و دست دوم گفت: بخش زیادی از استقبال مردم از اینگونه کالاها مربوط به شرایط اقتصادی است به هر حال باید قبول کنیم که اکثریت مردم قدرت خرید  سالهای قبل را ندارند و این در خرید پوشاک کاملا مشخص است فلذا ما پیشنهاد دادیم که سازوکاری برای فروش اقساطی در نظر گرفته شود تا تولیدکنندگان بتوانند سرپا بمانند اما هیچ نهادی حاضر به همکاری نشد.

به‌رغم ایجاد بازار انحصاری در حوزه پوشاک و نساجی و مصنوعات چرمی تولیدکنندگان در وضعیت خوبی نیستند. نمایشگاه امپکس که درسالهای قبل یکی از بزرگترین نمایشگاه های کشور با حضور شرکت کنندگان خارجی بود امسال با عدم استقبال مواجه شد و مدیران مجبور شدند که نمایشگاه خود را با پوشاک و نساجی که آنها نیز از وضعیت مشابه رنج می بردند ادغام کنند.|تجارت‌نیوز

ارسال نظر

  • یک ایرانی

    تولیدی های پوشاک باید یک سایت جامع فروش مستقیم اینترنتی پوشاک راه اندازی کنند تا فروششون ده برابر بشه چون طبق چند موردی که من خودم دیدم و اطلاع کامل دارم فروشگاهها محصولات اونها رو به سه برابر قیمت عرضه می کنند یعنی 300 درصد سود ، بخاطر همین مردم ترجیح می دن لباس مستعمل خارجی بخرند تا لباس نو با قیمت سه برابر .

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها