به دلیل مشکلات اقتصادی،خودرو ساز مشهور چینی از کشور می رود
شرکت BYD تولید کننده خودروهای شاسی بلند اعلام کرد به دلیل مشکلات اقتصادی و نبود آینده روشن،از کشور می رود.
به گزارش مستقل آنلاین cleantechnica.com نوشت:
BYD شرکت خودروهای برقی است که در بین خودروهای تولید چین چندان مشهور نیست. در حالی که همه ما بر روی Nio، XPeng، Li Auto، Fisker، Lucid، Faraday، Workhorse، Nikola، و Canoo تمرکز داشتیم، BYD به عنوان شرکت برقی که تسلا را به چالش می کشید، بی سر و صدا در حال تبدیل شدن به دومین تولید کننده بزرگ خودروهای الکتریکی در جهان است و اکنون به دنبال توسعه تولید در کشورهای دیگر است.
بی وای دی تایلند
در 10 مارس، BYD شروع به ساخت یک کارخانه جدید در تایلند کرد که ظرفیت سالانه 150000 خودروی الکتریکی را در سال 2024 تکمیل خواهد کرد. تایلند به دنبال تبدیل شدن به قطب تولید خودروهای الکتریکی و قطعات - به ویژه باتری - مورد نیاز است. تایلند در پی این است که آنها را در خاک خود بسازد زیرا چین که اخیراً سیاستهای قرنطینه کووید خود را کاهش داده است، بسیاری از شرکتهای خود را که برنامههایی برای انتقال تولید به جای دیگری دارند را تشویق میکند.
تایلند، به نوبه خود، با مشوق های دولتی قابل توجه برای تولیدکنندگان و برنامه های تخفیف برای خریداران خودروهای الکتریکی، فعالانه تولیدات جدید را تشویق کرده است. رویترز گزارش می دهد که دولت تایلند می خواهد تولید خودروهای الکتریکی تا سال 2030 به حدود 700 هزار دستگاه برسد یا 30 درصد از کل تولید خودرو. بر اساس گزارش CNEvPost، لیو ژویلیانگ، مدیر کل بخش فروش خودرو در آسیا و اقیانوسیه این شرکت، گفت که ایجاد یک پایگاه تولید خودروهای سواری در تایلند یکی از ابتکارات کلیدی BYD برای تسریع گسترش آن در بازار آسیا و اقیانوسیه است.
پیش بینی می شود از 150000 خودروی که BYD سالانه در تایلند بسازد، 10000 خودرو در این کشور فروخته می شود و بقیه به سایر کشورهای آسیایی صادر می شود. شاسی بلند برقی Atto 3 اولین خودروی تولید شده در کارخانه جدید تایلند خواهد بود. به عنوان بخشی از مراسم افتتاحیه هفته گذشته، این شرکت تحویل 10000 آتو 3 در تایلند را جشن گرفت، اگرچه به نظر می رسد این رقم نشان دهنده خودروهای عرضه شده به نمایندگی ها باشد، نه فروش واقعی به مشتریان.
BYD در حال حاضر کارخانه هایی در هند، برزیل و ایالات متحده دارد و به دنبال توسعه پایگاه تولیدی خود به اروپا نیز است. بخش ایالات متحده آن به طور انحصاری بر کامیونها و اتوبوسهای برقی تمرکز دارد، اما پس از حضور در آمریکا انی شرکت قصد دارد تاتا، بزرگترین خودروساز هند، را در فروش خودرو در آن کشور به چالش بکشد.
BYD در حال برنامه ریزی برای شروع تولید خودروهای الکتریکی در اروپا به عنوان بخشی از هدف خود برای تبدیل شدن به یکی از سه شرکت برتر برق الکتریکی در اروپا تا سال 2030 است. این به معنای فروش حدود 800000 خودروی برقی در سال در این قاره تا پایان این دهه است.
این شرکت بزرگ فهرستی از ده کشور دارد که ممکن است کارخانه بعدی خود را در آنجا بسازد. آلمان، فرانسه، اسپانیا، مجارستان و لهستان در این فهرست قرار دارند اما انگلستان نیست. مایکل شو، رئیس عملیات اروپا، هفته گذشته به فایننشال تایمز گفت: «به عنوان یک سرمایه گذار، ما می خواهیم کشوری با ثبات باشد. افتتاح یک کارخانه تصمیمی برای چندین دهه است. بدون برگزیت، شاید اما پس از برگزیت، ما نمیفهمیم چه اتفاقی افتاد. بریتانیا چشم انداز خیلی مثبتی ندارد.»
در سال 2019، ایلان ماسک اعلام کرد که تسلا اولین کارخانه اروپایی خود را در آلمان خواهد ساخت و مدعی شد که برگزیت بخش بزرگی از دلیل انتخاب نشدن بریتانیا بوده است.
ماه گذشته، موسسه تونی بلر برای تغییر جهانی (بله، آن تونی بلر) تحلیلی را منتشر کرد که چگونه برگزیت بر اقتصاد آن کشور تأثیر گذاشته است. نتیجه گیری شد که برگزیت یک فاجعه مطلق بوده است، یک خطای غیراجباری که تجارت و صنعت را مختل کرده، سرمایه گذاری در کشور را کاهش داده و میلیاردها درآمد مالیاتی را از خزانه داری غارت کرده است.
ارسال نظر