بهره برداری از مخازن جاسک با ظرفیت ۲ میلیون بشکه
سید بابک ابراهیمی؛ سرپرست شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید، در یک نشست خبری از ساخت مخازن جدید ذخیرهسازی نفت خام با ظرفیت ۱۰ میلیون بشکه خبر داد و گفت: این مخازن در استان هرمزگان در شهرستان جاسک ساخته شده است.
وی با تأکید بر اینکه ساخت مخازن ذخیرهسازی یک پروژه ملی است، عنوان کرد: فعلاً ساخت مخازن با ظرفیت ۱۰ میلیون بشکه ابلاغ شده است که دو میلیون آن به زودی افتتاح میشود و دو میلیون دیگر نیز تا پایان سال راه اندازی خواهد شد. کل مخازن نیز تا پایان سال ۱۴۰۲ بهره برداری میشود. این پروژه برای ذخیرهسازی ۳۰ میلیون بشکه تعریف شده و همه زیرساختها نیز برای این میزان فراهم میشود. این مخازن برای ذخیرهسازی میادین غرب کارون است که از خط لوله گوره وارد مخازن میشود تا به جاسک برسد که اگر تنگه هرمز دچار مشکل شد، صادرات را از دریای عمان ادامه دهیم.
سرپرست شرکت مدیریت سرمایهگذاری امید از تأسیس سه هلدینگ خبر داد و گفت: قرار است سه هلدینگ مالی، سیمانی و صنعتی توسط این شرکت تأسیس شود که پس از تأسیس، قطعاً سهام آنها در بازار سرمایه عرضه خواهد شد.
وی از ارزشگذاری سیت مدیریت هلدینگ امید خبر داد و گفت: آگهی آن به زودی منتشر میشود تا به سهامداران واجد شرایط از طریق شرایط مزایده بورس داده شود.
ابراهیمی با اشاره به شرکتهای غیربورسی مجموعه توضیح داد: شرکت کمپرسورسازی پادنا، در حوزه ساخت یخچال فعالیت میکند و حاصل همکاری ایران و چین است که در این یکسال تغییر استراتژی داده است و بر این اساس با ۹۵ درصد رشد تولید محصولات و رشد ۱۵ برابری سود خالص محصولات مواجه شد ضمن آنکه برای دریافت مجوز دانش بنیان هم اقدام کرده است.
سرپرست شرکت سرمایهگذاری امید ادامه داد: شرکت مخازن گاز طبیعی آسیاناما در حوزه تولید مخازن پیوسته ذخیرهسازی گاز برای خودروهای سواری فعال است. بر این اساس مدرنترین تکنولوژی مخازن پیوسته ذخیرهسازی گاز برای خودروهای کشور محسوب میشود و در حال حاضر استراتژی فروش را هم متنوع کرده و ۱۲۶ درصد رشد سود خالص در یکسال را رقم زد. شرکت سیمان هرمزگان نیز در ۴،۵ ماه بالاترین نرخ فروش را دارد و در صنعت سیمان رشد ۵۰ درصدی سودآوری را به ارمغان آورد.
سرپرست شرکت گروه مدیریت سرمایهگذاری امید با اشاره به بازدید رئیس جمهور از شرکت کویرتایر در سفر به خراسان جنوبی، افزود: کویرتایر بزرگترینترین شرکت لاستیک سازی کشور و اولین مجموعهای است که لاستیک خودروهای شاسی بلند را در کشور تولید میکند و حتی فروش آنلاین و تحویل پستی محصولات آن نیز آغاز شده است. دکتر ابراهیمی ضمن ابراز خرسندی از فعالیتهای صورت گرفته در این شرکت از افتتاح دستگاه ساخت و تولید لاستیک و ایجاد تکنولوژی ساخت لاستیک در این شرکت خبر داد و تولید لاستیکهای بزرگ ماشینهای معدنی را از برنامههای آتی این شرکت برشمرد.
دکتر ابراهیمی در ادامه با اشاره به درخشش شرکت سیمان هرمزگان خاطر نشان کرد: سیمان هرمزگان توانسته در بازه زمانی ۵ ماهه فروش شرکت، بالاترین نرخ صادراتی فروش را به خود اختصاص دهد و علاوه بر افزایش ظرفیت تولید و بهبود اقدامات زیست محیطی، رشد ۵۰ درصدی سودآوری را رقم بزند.
حفظ شیب سودآوری در امید
دکتر وحید خاشعی؛ عضو موظف هیأت مدیره هلدینگ امید در ادامه افزود، سود شناسایی شده این شرکت برای سال ۱۳۹۹، حدود ۷ هزار میلیارد تومان بوده است که این سود در سال ۱۴۰۰، به ۱۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۱ به حدود ۱۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان رسیده است و پیش بینی سود شرکت برای سال ۱۴۰۲، حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان می باشد.
دکتر خاشعی در ادامه یکی از دلایلی که هیأت مدیره هلدینگ امید، استراتژی تنوع در سبد سرمایه گذاری خود و ورود به حوزه های نفت و گاز و پتروشیمی را در پیش گرفته، کم شدن ریسک ناشی از نوسانات قیمتی سنگ آهن و ایجاد ارزش افزوده از طریق متنوع سازی سبد صنایع مرتبط با مأموریت عنوان کرد.
ایشان در پایان به موضوع افزایش سرمایه شرکت اشاره و بیان کردند طرح افزایش سرمایه نوشته شده و در هیأت مدیره به تصویب رسیده است.
ارسال نظر