مدیرعامل بانک صنعت و معدن در بازدید از صنایع چابهار:

افزایش سرمایه گذاری در صنایع پیشران و تسریع در اجرا و تکمیل پروژه های زیربنایی، کلید توسعه پایدار سواحل مکران است

دکتر علی خورسندیان که در راستای بازدیدهای میدانی و پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری به چابهار سفر کرده است، در دیدار با مدیرعامل منطقه آزاد چابهار و صنعتگران و کارآفرینان این منطقه تاکید کرد: چابهار دارای ظرفیت های بی شمار تولیدی، تجاری و ترانزیتی است که مغفول مانده و بی شک افزایش سرمایه گذاری در صنایع پیشران و تسریع در اجرا و تکمیل پروژه های زیربنایی، کلید توسعه پایدار مناطقی مانند مکران است و بانک ها با جذب سرمایه های راکد و پوشش بخشی از ریسک های سرمایه گذاری، نقش مهمی در تحقق این موضوع دارند.

افزایش سرمایه گذاری در صنایع پیشران و تسریع در اجرا و تکمیل پروژه های زیربنایی، کلید توسعه پایدار سواحل مکران است

 

به گزارش روابط عمومی بانک صنعت و معدن، دکتر خورسندیان که روز سه شنبه بیست و هفتم دیماه به اتفاق هیات همراهی متشکل از اعضای هیأت مدیره، هیأت عامل و تنی چند از مدیران این بانک در سفری دو روزه به چابهار سفر کرده است، از چندین طرح صنعتی در این منطقه بازدید نمود.

دکتر خورسندیان بیان داشت: در مجموع به 20 طرح صنعتی در منطقه چابهار معادل 45 هزار و 928 میلیارد ریال پرداخت شده است. 

وی نخست با حضور در شهرک صنعتی کنارک از شرکت های آرمان گستر نوین کنارک و ساحل صید کنارک بازدید کرد.

شرکت ساحل صید کنارک به تولید کنسرو انواع آبزیان به ظرفیت سالیانه 35100 تن در سال اشتغال دارد و شرکت آرمان گستر نوین نیز به تولید انواع قوطی کنسرو فلزی به ظرفیت سالیانه 1800 تن می پردازد و محصول این واحد با عنوان تحفه به بازار عرضه می گردد.

دکتر خورسندیان سپس به اتفاق هیات همراه از شرکت فولاد مکران بازدید نمود؛ این شرکت 62 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تکمیل و راه اندازی این پروژه مهم، نقشی اساسی در اشتغال منطقه خواهد داشت.

این شرکت پس از بهره برداری به تولید بریکت گرم آهن اسفنجی به ظرفیت 1600 هزار تن در سال خواهد پرداخت و شرکت پارس آلیاژ مکران نیز به تولید کنسانتره مواد معدنی اشتغال دارد.

بانک صنعت و معدن در توسعه صنایع زیربنایی این منطقه اقدامات مؤثری انجام داده است

مدیرعامل بانک صنعت و معدن همچنین در حاشیه بازدید از فولاد مکران دیداری با مدیرعامل منطقه آزاد چابهار داشت و در این دیدار عنوان کرد: منطقه آزاد تجاری – صنعتی چابهار با وجود دسترسی به منابع اولیه و امکان استفاده از نیروی انسانی متخصص در منطقه و مزایایی که به لحاظ منطقه آزاد بودن و معافیت های مالیاتی دارد، می تواند جذابیت بسیاری برای سرمایه گذاری و توسعه اقتصادی و صنعتی داشته باشد.

وی با تأکید بر اهمیت طرح توسعه منطقه مکران در نوار ساحلی جنوب شرقی کشور در دو استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان، اظهار داشت: با توجه به موقعیت جغرافیایی این منطقه که بزرگترین بندر اقیانوسی کشور است و به آبراهه بین المللی دسترسی مستقیم دارد، ایجاد زیرساخت های اقتصادی و صنعتی و سرمایه گذاری برای توسعه همه جانبه آن می تواند سبب توسعه پایدار این استان ها و به تبع آن توسعه اقتصادی کشور شود.

وی افزود: این منطقه علاوه بر جذب سرمایه گذاران داخلی قابلیت و ظرفیت جذب سرمایه گذاران خارجی در صنایعی همچون صنایع دریایی، شیلات، انرژی، پتروشیمی و فولاد را دارا می باشد؛ همچنین صادرات، مبادله و ترانزیت کالا از این مناطق با سهولت بیشتر و هزینه کمتری قابل انجام است.

دکتر خورسندیان با اشاره به مزیت های احداث و توسعه نیروگاه ها در این منطقه خاطرنشان کرد: احداث نیروگاه های برق در این منطقه پیش نیاز توسعه صنعتی است و حیات دیگر صنایع استان به این واحدهای تولید انرژی وابسته است.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن تصریح کرد: این بانک در راستای حمایت همه جانبه و متوازن از صنایع کشور در طرح های زیربنایی و کلان مهمی در این منطقه مشارکت کرده و با تأمین مالی آنها می کوشد، گام های مؤثری در توسعه و آبادانی کشور بردارد.  

در این جلسه مدیرعامل منطقه آزاد چابهار از اقدامات مؤثر و پشتیبانی بانک صنعت و معدن از طرح های صنعتی و توسعه زیرساخت های تولید از جمله نیروگاه و صنایع فولاد و زنجیره مرتبط با آن در این منطقه تقدیر و تشکر نمود و گزارشی از روند استقرار صنایع و توسعه زیرساخت های حمل و نقل که امکان پهلو گرفتن کشتی های اقیانوس پیما را فراهم کرده، ارائه داد.

 وی خواستار مساعدت بیشتر بانک برای اتمام سریع تر پروژه های زیرساختی و واحدهای تولیدی نیمه تمام این منطقه شد تا ضمن ایجاد اشتغال مناسب و بهره برداری بهینه از منابع طبیعی و مزیت های اقتصادی، زمینه توسعه پایدار کل استان سیستان و بلوچستان در این منطقه فراهم شود.

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها