فراخوان شناسایی طرح‌ها و استارت‌آپ‌های سرمایه‌پذیر در حوزه «فناوری‌های نوین بیمه»

صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، در راستای مأموریت خود مبنی بر تأمین مالی طرح‌های نوآورانه و نیز سرمایه‌گذاری جسورانه در استارت‌آپ‌ها و طرح‌های سرمایه‌پذیر، همکاری خود را در قالب «هم‌سرمایه‌گذاری» با عاملین سرمایه گذاری و همچنین شتاب‌دهنده‌های دانش ‌بنیان آغاز کرده است.

فراخوان شناسایی طرح‌ها و استارت‌آپ‌های سرمایه‌پذیر در حوزه «فناوری‌های نوین بیمه»

به گزارش روابط عمومی بیمه "ما" به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، به ‌منظور  نوآوری در صنعت بیمه، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با همکاری بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران (https://www.centinsur.ir/) در نظر دارد برنامه جامعی را که در برگیرنده رویداد دوشنبه ‌های استارت‌آپی و رویداد پیوند باشد، توسط کارگزاران باتجربه بخش خصوصی برگزار کند. این رویداد شامل گام‌های اجرایی به شرح زیر است:

انتشار فراخوان و شناسایی و ارزیابی افراد و تیم‌های صاحب ایده، هسته‌های فناور و استارت‌آپ‌ها

برگزاری کارگاه‌های آموزشی و جلسات منتورینگ برای توانمندسازی هسته‌های فناور و استارت‌آپ‌ها

برگزاری رویداد و معرفی هسته‌های فناور و استارت‌آپ‌ها به شتاب‌دهنده‌ها و سرمایه‌گذاران جسورانه

تأمین مالی هسته‌های فناور و استارت‌آپ‌ها در قالب تسهیلات یا هم‌سرمایه‌گذاری با شتاب‌دهنده‌ها یا صندوق‌های عامل

شرکت‌کنندگان در رویداد:

1.    سرمایه‌پذیران: استارت‌آپ‌ها و دارندگان طرح‌های سرمایه‌پذیر و طرح‌های نوآورانه در حوزه فناوری های نوین بیمه

2.    شتاب‌دهنده‌های دانش‌بنیان و غیر دانش‌بنیان

3.    سرمایه‌گذاران: سرمایه‌گذاران خطرپذیر، صندوق‌های پژوهش و فناوری، صندوق‌های جسورانه بورسی، سرمایه‌گذاران شرکتی، سایر صندوق‌ها و سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری جسورانه، نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی، شتاب‌دهنده‌ها، مراکز رشد، پارک‌های علم و فناوری

4.    سایر علاقه‌ مندان: خریداران و مشتریان بالقوه محصولات و خدمات استارت ‌آپی، سازمان‌ها و نهادهای حامی و سیاست‌گذار، فناوران، پژوهشگران، دانشجویان، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی، مخترعان و یا تیم‌های تحقیقاتی علاقه‌ مند به کارآفرینی، سایر افراد و یا استارت‌آپ‌های علاقه‌مند که با هدف یادگیری در این رویداد شرکت می‌کنند.

استارت‌آپ‌ها و دارندگان طرح‌های سرمایه‌پذیر و طرح‌ های نوآورانه در دو سطح می توانند وارد این فرآیند توانمندسازی شوند:

•    متقاضیان شرکت در دوشنبه ‌های استارت‌آپی: استارت‌آپ‌ها و دارندگان طرح‌های سرمایه ‌پذیر و دارندگان نمونه اولیه (MVP) که به دنبال جذب سرمایه سرمایه‌گذاران خطرپذیر، صندوق‌های پژوهش و فناوری، صندوق‌های جسورانه بورسی، سرمایه‌گذاران شرکتی، نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی، شتاب‌دهنده‌ها و ... هستند.

محورهای رویداد:

1.    کاربرد فناوری های نظیر بلاک چین Blockchain، اینترنت اشیا (IOT)، هوش مصنوعی (AI)، و کلان داده (Big data) در صنعت بیمه

2.    طراحی ابزارهای بیمه مانند اپلیکشن‌ها، بسته‌های و نرم افزارهای موبایلی

3.    مدیریت ریسک مبتنی بر فناوری های نوین بیمه

4.    طراحی محصولات و ابزارهای نوین بیمه ای با هدف پوشش أنواع ریسک های نوظهور از قبیل ریسک های سایبری

5.    نظارت هوشمند ،شناسایی و مقابله با تقلبات بیمه ای  

6.    حاکمیت داده و راهبری سازمان‌های بیمه ای 

7.    یکپارچه سازی شبکه ارتباطات و اطلاعات صنعت بیمه

 

علاقه مندان به حضور در این رویداد از طریق این لینک (https://forms.inif.ir/web/guest/bimeh)  اقدام به ثبت نام کرده و در صورت داشتن ایده، طرح و یا محصول و علاقه مندی جهت ارائه، در یکی از قسمت های زیر عملیات ثبت نام را انجام دهید.

1.    رویداد دمودی (دوشنبه‌های استارتاپی)

صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف کاهش چالش جذب سرمایه برای کسب و کارها، اقدام به برگزاری رویداد «دوشنبه‌های استارت‌ آپی» نموده است. مخاطبان این رویداد استارت ‌آپ‌ های مستقر در شتاب‌دهنده‌ها و مراکز رشد، شرکت‌های دانش‌بنیان، کارآفرینان و فناورانی هستند که موفق به ایجاد نمونه اولیه محصول خود (MVP) شده‌اند و نیاز به جذب سرمایه برای رشد کسب و کار خود دارند.

مجموعه رویدادهای دوشنبه‌های استارت ‌آپی برای برقراری ارتباط میان تیم‌های استارت‌‌آپی و طرح‌های سرمایه‌پذیر و سرمایه‌گذاران فعال در حوزه زیست‌بوم استارتاپی کشور تدارک دیده شده است و تا به حال تیم‌های متعددی، طرح‌های خود را در این سلسله رویداد، به سرمایه‌گذاران معرفی کرده‌اند.

در رویداد دوشنبه‌های استارت‌آپی از بین استارت‌آپ‌های متقاضی حضور در رویداد، تعدادی براساس داوری انتخاب و در یک فرآیند آموزشی کوتاه مدت برای ارائه به سرمایه‌‌گذار آماده می‌شوند. در روز برگزاری رویداد، این استارت ‌آپ‌ها، محصولات و خدمات خود را به سرمایه‌گذاران، صندوق‌های پژوهش و فناوری، صندوق‌های جسورانه و صاحبان صنایع ارائه می‌دهند.

پس از ارائه تیم‌ها، مجموعه‌های علاقه ‌مند به سرمایه‌گذاری با استارت ‌آپ‌های مورد نظر ارتباط برقرار می ‌نمایند و فرآیند سرمایه‌گذاری طی می‌شود.

در صورتی‌که یکی از عاملان سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، پس از ارزیابی و تأیید طرح و مدل کسب‌وکار، تصمیم به سرمایه‌گذاری جسورانه روی آن طرح بگیرد، صندوق نوآوری و شکوفایی می‌تواند تا 80 درصد سرمایه جسورانه مورد نیاز آن استارت‌آپ یا طرح سرمایه‌پذیر را تأمین کند.

به عبارت دیگر، در این برنامه، صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری بیمه مرکزی ایران، تلاش می‌کند در تأمین سرمایه جسورانه به عاملان خود کمک کند. عاملان صندوق نوآوری و شکوفایی دراین برنامه صندوق‌های پژوهش و فناوری و صندوق‌های جسورانه بورسی هستند.

2.    رویداد پیوند

رویداد پیوند در راستای تکمیل چرخه ایده تا بازار و کمک به استارت ‌آپ‌ها و ایده‌پردزان برای توانمندسازی آنها تدارک دیده شده است. هدف از برگزاری این رویداد، شناسایی استارت‌ آپ‌ها و طرح‌های جذاب و توانمند در حوزه‌های راهبردی کشور و معرفی آن‌ها به شتاب‌دهنده‌ها (اعم از دانش‌بنیان یا غیردانش‌بنیان) و سایر سرمایه‌گذاران و فعالان اکوسیستم نوآوری به همراه اعطای تسهیلات به شتاب‌دهنده‌های دانش‌بنیان و عاملین سرمایه‌گذاری صندوق است.

از دیگر اهداف این رویداد می‌توان به معرفی و بومی‌سازی پیشرفت‌ها و دست‌آوردهای حوز‌های مختلف با هدف ثروت‌آفرینی و بسترسازی برای ایجاد کسب‌وکارهای بر پایه فناوری‌های نوین به ‌همراه برگزاری دوره‌های آموزشی برای تیم‌ها و استارت ‌آپ‌ها، اشاره کرد.

لینک ثبت‌نام در رویداد:

https://forms.inif.ir/web/guest/bimeh

همکاران برگزاری:

این رویداد با حضور بیمه مرکزی و دعوت از شرکت‌های بیمه، انجمن  حرفه ای صنعت بیمه، سندیکای بیمه گران ایران و مراکز دانشگاهی مرتبط با صنعت بیمه برگزار می‌شود. 

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها