بر اساس خبر یک مهمانی در آمریکا؛
فایزر مغلوب امیکرون شد!
شواهد میگوید با سه دوز واکسن فایزر هم کرونای امیکرون مثبت میشود مگر اینکه واکسن سوم را حداکثر تا ۳ ماه بعد از اولین واکسن بزنید.
در یک مهمانی در آمریکا با حضور ۳۳ نفر، ۲۱ نفر (۶۳ درصد) به واریانت امیکرون مبتلا شده اند. تست پی سی آر و یا راپید ۳۶ ساعت قبل از پارتی منفی بوده. همه این افراد ۳ دز واکسن فایزر زده بوده اند.
متوسط زمان شروع علائم ۳ روز بعد بوده. همه مبتلایان علامت دار بوده اند و هیچکدام بستری نشده اند.
بیماری به افراد خارج پارتی تا ۷۰ نفر هم انتقال داده شده اما با ردیابی بیماران، زنجیره انتقال شکسته شده است.
پیش از این گفته شده بود: بر اساس مطالعه آزمایشگاهی محققان در دانشگاه آکسفورد تزریق دوز سوم آکسفورد/آسترازنیکا سطح پادتن بر علیه امیکرون را ۲/۷ برابر افزایش می دهد. اما با دوز سوم بایونتک/فایزر سطح پادتن ۳۴/۲ برابر افزایش می یابد.
البته که مطالعات جدید بررسی اثربخشی ۶ واکسن مختلف روی واریانت اُمیکرون خبر داده بود؛ بهترین واکسن ها در خنثی سازی اُمیکرون به ترتیب مادرنا و فایزر بودند. آسترازنکا و سینوفارم به مقدار کمی اثربخشی داشتند، جانسون اند جانسون و اسپوتنیک تقریبا اثربخشی نداشتند.
درحالیکه نتایج مهمانی آمریکا چیز دیگری را نشان داده است.
با این حال نهاد عالی سلامت فرانسه (HAS) فاصله زمانی دریافت دوز تقویتی واکسن کرونا را مجددا کاهش داد و آن را ۳ ماه پس از واکسیناسیون اولیه اعلام کرد.
در بیانیه این نهاد آمده است: چهار ماه پس از واکسیناسیون اولیه با واکسن فایزر بازدارندگی آن در مقابله با سویه اُمیکرون از ۸۰ به ۳۴ درصد کاهش می یابد
در ایران دکترطبرسی، دبیر کمیته تخصصی تشخیص و درمان کرونا در این مورد به رکنا گفته است:
خبر ضعیف بودن سینوفارم و اسپوتنیک در برابر امیکرون، جهت دار و کاسبی اروپاییها و آمریکاییهاست. خودشان که فایزر زدند چرا گرفتند!...
ارسال نظر