این افراد گرفتار کرونای طولانی مدت میشوند
دانشمندان انگلیسی با انجام تحقیقات گسترده اعلام کردند خطر وجود علائم بلند مدت کووید ۱۹ در بدن برخی افراد بیشتر است.
کرونا بلند مدت درباره کسانی به کار میرود که دوره بهبودی کرونا را طی کرده اند، اما همچنان شاهد عوارض و علائم بلند مدت بیماری هستند. علائم بیماری در این افراد به طور معمول بسیار طولانیتر از دیگر بیماران است و ممکن است ماهها پس از بهبودی نیز مشاهده شود. در جدیدترین تحقیقات دانشگاه کینگ لندن مشخص شد خانمها بیشتر از آقایان دچار کرونای بلند مدت میشوند.
کلیر استیو، محقق این مطالعه گفت: همانطور که اطلاعات به ما نشان داد که مردان بیشتر در معرض ابتلا به کووید ۱۹ هستند، اما زنان بیشتر از مردان دچار کرونای بلند مدت میشوند.
این دانشمند افزود: افراد مسن و بالای پنجاه سال، افرادی که دارای اضافه وزن هستند و همچنین کسانی که مبتلا به آسم هستند از شانس بیشتری برای ابتلا به کرونای بلند مدت برخوردار هستند.
استیو درباره این بیماری توضیح داد: کسانی که علائمی بیشتر از سرفه را دارند و بیش از یک نوع علامت را تجربه میکنند، احتمال بیشتری دارد که به عوارض طولانی مدت کرونا مبتلا شوند. این تحقیق به صورت آنلاین و با استفاده از اپلیکیشنهای ردیابی بیماران کرونایی صورت گرفته است.
بیشتر بخوانید :
جاماندگان سهام عدالت بخوانند | تکلیف جاماندگان چه شد؟
نحوه نمره دهی در سال تحصیلی جدید تغییر کرد + جزئیات
کارن همایونفر آهنگساز معروف سکته قلبی کرد + بیوگرافی و تصاویر
دارندگان تاکسیهای فرسوده بخوانند + جزئیات
تیم اسپکتور، مسئول اپلیکیشنهای ردیابی بیماران کرونایی گفت: دادههای ما نشان میدهد که از هر ده نفر که حدود یک ماه از بهبودی آنها میگذرد، یک نفر دچار کرونای بلند مدت شده و دچار عوارض این بیماری میشود.
او افزود: طبق بررسی ها از بین پنجاه بهبود یافته کرونایی که سه ماه از بهبودیشان میگذرد، یک نفر از کرونای بلند مدت رنج میبرد.
منبع : بهداشت نیوز
ارسال نظر