درد وسط کمر نشانه چیست؟
بر خلاف دردها و ناراحتی های دیگر مربوط به کمر، در هنگام احساس درد در قسمت های وسط کمر، درد و سفتی که احساس می کنید ناشی از ستون فقرات شما نیست؛ بنابراین شما نیاز به یک روش منحصر به فرد برای خلاص شدن از این درد خواهید داشت.
در حالی که اغلب، درد وسط کمر با درد بالای کمر اشتباه گرفته می شود، درد وسط کمر به التهاب اطراف ناحیه قفسه سینه از ستون فقرات مربوط می شود.
Russel C. Huang جراح ارتوپد در بیمارستانی در شهر نیویورک می گوید:
منشا درد وسط کمر به ویژه در خانم های جوان با استخوان های قوی، به طور معمول خود ستون فقرات نیست، بلکه فشار عضلاتی که از ستون فقرات حمایت می کنند، علت این دردها هستند.خوشبختانه، این امر باعث تسکین زودتر درد و جلوگیری از بازگشت آن می شود.
در این مطلب، توصیه های کارشناسان برای نحوه بازگشت بدن به حالت بدون درد را به اشتراک می گذاریم. با ما همراه باشید.
حالت بدنی درست را حفظ کنید.
Tony D’Angelo رئیس کلینیک فیزیوتراپی در نیویورک می گوید: “همانند بیش ترین دردهای کمر، وضعیت بدنی نادرست نقش بزرگی در درد وسط کمر ایفا می کند.”
او می گوید: “وقتی ساعت ها صرف نشستن پشت کامپیوتر خود با شانه های گرد می کنید، ماهیچه های پشت شما مجبور به کار بیشتر برای پشتیبانی از شانه ها و گردن شما می شوند.”
برای پیدا کردن وضعیت صحیح، D’Angelo توصیه می کند تا جایی که می توانید بر روی صندلی و پشت میز بنشینید و سپس پشتتان را کاملا صاف کرده و به پشتی صندلی تکیه کنید.
قفسه سینه خود را بکشید.
نشستن صاف ممکن است به همان سادگی که به نظر می رسد نباشد. اگر ماهیچه های پشت شما مدام به صورت کشیده قرار گیرند و ماهها و یا سالها به صورتی بنشینید که شانه هایتان حالتی قوس دار داشته باشد، عضلات قفسه سینه شما به طور باورنکردنی محکم می شوند. D’Angelo میگوید که این کار شما را به یک حالت قوز کرده تبدیل می کند و این چرخه ادامه می یابد.
برای آرام کردن عضلات قفسه سینه و کاهش درد وسط کمر، کشش ایستاده را امتحان کنید.
تمرین کشش ایستاده به شکل زیر است:
در قسمت چارچوب درب قرار بگیرید و بازوهایتان را به موازات کف باز و بسته کنید.
یک قدم به جلو بردارید و بالاتنه تان را به جلو خم کنید تا زمانی که یک کشش آرام در قفسه سینه احساس کنید.
این حرکات را به منظور کشش کمر و شانه ها تکرار کنید.
گره ها را حل کنید.
هوانگ می گوید که عضلات فرسوده وسط کمر با درد عمیق در قسمت بافت پیوندی که هر عضله را پوشانده است دست به دست هم میدهند. روش های رهاسازی میوفاشیال، مانند ماساژ نقاط حساس، می تواند به تسکین بافت و عضله زیرین و در نهایت تسکین درد وسط کمر کمک کند.
به پزشک مراجعه کنید.
اگر روش های درمانی که در منزل انجام می دهد، باعث تسکین کمردرد شما نشده است، هوانگ توصیه می کند در اسرع وقت به متخصص دردهای کمر مراجعه کرده و درصدد درمان سریع تر برآیید. اسکولیوز (که معمولاً در دوران نوجوانی تشخیص داده نمی شود) ممکن است باعث ایجاد درد جدی به خصوص در ناحیه کمر شود. خوشبختانه اگر اسکولیوز مسئول درد وسط کمر شما باشد، درمان فیزیکی اغلب تنها چیزی است که برای تسکین درد مورد نیاز است.
کمرتان را تقویت کنید.
D’Angelo می گوید: “پس از انجام برخی از موارد درمانی همچون ماساژ، کشش و موارد مشابه، تقویت عضلات کمر می تواند به شما در اصلاح وضعیت بدن و از بین بردن درد کمر کمک کند. با تقویت این عضلات ناراحتی و درد این قسمت به مراتب کاهش می یابد.”
ارسال نظر