عجیب‌ترین رسوم کشور‌های جهان که مغزتان از شنیدشان سوت می‌کشد!

رسوم خاصی در برخی کشورها وجود دارد که برای بقیه‌ی مردم دنیا عجیب و غیر قابل درک به نظر می‌رسد.

عجیب‌ترین رسوم کشور‌های جهان که مغزتان از شنیدشان سوت می‌کشد!

روی کره زمین ۱۹۵ کشور وجود دارد که هر کدام آن‌ها صد‌ها یا شاید هزاران آداب و رسوم مختلف دارند. بعضی از این آداب و سنت‌ها بین کشور‌ها مشترک هستند، اما رسوم خاصی هم هستند که منحصر به نقاط خاصی از دنیا هستند و در نتیجه برای بقیه‌ی مردم دنیا عجیب و غیر قابل درک به نظر می‌رسند.

مثلاً اینکه بعضی از مردم دنیا علامت اوکی را توهین آمیز می‌دانند و یا معتقدند عروس‌ها باید قبل از عروسی شان گریه کنند. این‌ها تنها دو نمونه از این آداب و رسوم عجیب‌ی هستند که در بعضی از کشور‌های دنیا مرسوم هستند و کاملاً عادی محسوب می‌شوند. در ادامه با تعداد بیشتری از این سنت‌های عجیب آشنا خواهیم شد.

اهمیت محل نشستن در تاکسی- استرالیا و آمریکا

در استرالیا، وقتی تاکسی می‌گیرید، بهتر است صندلی جلو بنشینید. چون اگر عقب بنشینید، ممکن است به راننده بر بخورد. در مقابل، در آمریکا بهتر است صندلی عقب بنشینید، چون آمریکایی‌ها اهمیت زیادی به حفظ حریم شخصی می‌دهند.

گریه کردن قبل از عروسی- چین

در بیشتر نقاط دنیا عروس‌ها با انتخاب لباس، سالن، عکاس و کار‌هایی از این دست، خود را برای مراسم عروسی شان آماده می‌کنند، اما مردم قوم توجیا در چین رسم دیگری برای جشن ازدواج شان دارند. از یک ماه قبل از جشن، عروس باید هر شب به مدت یک ساعت گریه کند. مادر، مادربزرگ، خواهران و خاله‌های عروس هم در این مدت به او می‌پیوندند و شب‌های خود را با یک ساعت گریه سپری می‌کنند. آن‌ها در حین گریه، یک آهنگ مخصوص گریه‌ی عروسی هم می‌خوانند. علاوه بر این، عروس باید در روز مراسم عروسی اش هم گریه کند، در غیر اینصورت به سوژه‌ی خنده و تمسخر همسایه هایش تبدیل خواهد شد.

پاشیدن دارچین به مجردها- دانمارک

در دانمارک، اگر کسی به ۲۵ سالگی برسد و هنوز ازدواج نکرده باشد، سر تا پایش را غرق دارچین می‌کنند. اگر هیچ تغییری رخ ندهد و شخص در ۳۰ سالگی هنوز هم مجرد باشد، این بار به او فلفل می‌پاشند.

شکستن ظروف چینی قبل از عروسی- آلمان

این رسم قبل از برگزاری مراسم عروسی زوج‌ها انجام می‌شود، یعنی زمانی که عروس و داماد به دیدن خانواده و دوستان خود می‌روند که به جشن ازدواج شان دعوت هستند. طبق این سنت، مهمانان عروسی باید چند ظرف چینی را پرتاب کنند و بشکنند. آن‌ها برای این کار از هر نوع ظرفی جز لیوان می‌توانند استفاده کنند. بعد از آن، عروس و داماد باید تکه‌های ظرف‌های شکسته را با همدیگر جمع کنند. آلمانی‌ها اعتقاد دارند این کار به تازه عروس و داماد‌ها یاد می‌دهد با یکدیگر همکاری و اتحاد داشته باشند.

روز مخصوص آبنبات خوری- سوئد

در سوئد، شنبه‌ها روز مخصوص خوردن شکلات و آبنبات است. این رسم نه فقط برای بچه ها، بلکه برای بزرگتر‌ها هم هست. در این روز، مردم سوئد، انواع شکلات و آبنبات را می‌خرند، با هم مخلوط می‌کنند و از خوردن آن‌ها لذت می‌برند.

سلام و احوالپرسی با بینی- نیوزلند

مردم قوم مائوری در نیوزلند به این صورت با یکدیگر سلام و احوالپرسی می‌کنند. آن‌ها بینی‌های خود را به یکدیگر فشار می‌دهند و گاهی هم پیشانی خود را به یکدیگر می‌زنند. مردم مائوری اعتقاد دارند با این کار از نَفَس حیات بخش یکدیگر بهره مند می‌شوند.

برگزاری دو جشن تولد- اسپانیا

اسپانیایی‌ها یک بار روز تولدشان و یک بار هم روز اسم شان را جشن می‌گیرند. در اسپانیا بسیاری از خانواده‌ها اسم قدیس‌ها را بر روی فرزندان شان می‌گذارند. به همین دلیل آن‌ها علاوه بر روز تولدشان، روزی که به اسم قدیس‌ها نامگذاری شده را هم جشن می‌گیرند. در این روز، اعضای خانواده دور هم جمع می‌شوند و این روز را جشن می‌گیرند. این جشن گاهی با حضور مهمان و دریافت هدایا از طرف آن‌ها همراه می‌شود. بسیاری از اسپانیایی‌ها این روز را تولد دوم خود می‌دانند.

ضیافت میمون ها- تایلند

این ضیافت یک فستیوال سالیانه است که در آن از میمون‌ها با انواع میوه‌ها و سبزیجات پذیرایی می‌شود. هر ساله هزاران میمون در محل برگزاری این ضیافت حضور پیدا می‌کنند. آن‌ها آزادانه بر روی میز‌های مملوء از غذا و نوشیدنی می‌پرند و از هر چه که می‌خواهند می‌خورند.

استفاده از دو جفت دمپایی مختلف در خانه- ژاپن

ژاپنی‌ها به توجه زیادی که به تمیزی و نظافت دارند معروف هستند. به همین دلیل برخلاف بعضی کشورها، در خانه از دو جفت دمپایی مختلف استفاده می‌کنند. در حقیقت، در خانه‌های ژاپنی دمپایی دستشویی از دمپایی‌ای که برای قسمت‌های دیگر خانه استفاده می‌شود، جدا است، چون ژاپنی‌ها کف دستشویی را کثیف می‌دانند.

مسابقه پنیر غلتانی- انگلستان

این فستیوال هر ساله در محل تپه‌ی کوپر انگلیس برگزار می‌شود. شرکت کنندگان از این تپه بالا می‌روند و تا به حرکت در آمدن یک قالب پنیر گرد صبر می‌کنند. بعد از غلتاندن پنیر به پایین تپه، شرکت کنندگان شروع به دویدن به دنبال آن می‌کنند و سعی می‌کنند آن را بگیرند. هر کسی که زودتر به خط پایان برسد، همان قالب پنیر را به عنوان جایزه دریافت می‌کند.

به تخته زدن- روسیه

به تخته زدن در روسیه یک رسم است و روس‌ها این کار را انجام می‌دهند تا ارواح پلید و هر چیز بدی از آن جنس را دور کنند. این حرکت باید سه بار و دقیقاً روی شانه‌ی چپ انجام شود. بعد از آن معمولاً سه بار به یک وسیله‌ی چوبی با انگشت ضربه می‌زنند.

مسابقه بین المللی شکلک درآوردن- انگلستان

یکی دیگر از برنامه‌های جالبی که در انگلستان برگزار می‌شود، مسابقه‌ی بین المللی زشت‌ترین شکلک با صورت است. کسانی که دندان ندارند توانایی بیشتری در شکلک درآوردن و شانس بیشتری برای پیروزی در این رقابت دارند.

خودداری از درخواست نمک- مصر

در مصر اگر جایی غذا می‌خورید، بهتر است درخواست نمک نکنید. حتی اگر فقط می‌خواهید کمی نمک غذایتان را بیشتر کنید، این کار ممکن است از طرف میزبان توهین آمیز قلمداد شود و او را برنجاند.

خوابیدن حین کار- ژاپن

در ژاپن سنتی به نام اینه موری وجود دارد که به معنای خوابیدن در حین کار و درس خواندن است. علاوه بر این، خوابیدن در مکان‌های عمومی دیگر هم بی ایراد است. ژاپنی‌ها این مسأله را نشانه‌ی سختکوشی و متعهد بودن افراد شاغل می‌دانند که باعث خستگی زیاد آن‌ها می‌شود. در مقابل، آن‌ها معتقدند اگر کسی مایل به خواب نباشد، معنی اش آن است که به اندازه‌ی کافی کار نکرده است.

ماساژ با جارو- روسیه

در روسیه برای ماساژ دادن از جارو‌هایی از جنس ترکه‌های غان، زیرفون یا شاخه‌های درخت بلوط استفاده می‌شود. این کار نه برای اذیت کردن شما، بلکه برعکس، به خاطر فایده‌ای که برای بدن و سلامت شما دارد، انجام می‌شود. استفاده از این گیاهان گردش خون و عملکرد قلب را بهبود می‌بخشد، منافذ پوست را باز می‌کند و خستگی و فشار‌های وارده را رفع می‌کند.

خودداری از فرو کردن چاپ استیک‌ها در برنج- چین

در چین هرگز چاپ استیک هایتان را درون کاسه‌ی برنج فرو نکنید. چینی‌ها اعتقاد دارند این کار بد شانسی می‌آورد. در چین فقط در مراسم‌های عزاداری چاپ استیک‌ها را به صورت عمودی در کاسه‌ی برنج می‌گذارند و به همین دلیل، این کار برای چینی‌ها تداعی کننده‌ی مرگ است.

خودداری از دست زدن به سر دیگران- تایلند

در تایلند، دست زدن به سر دیگران کاری توهین آمیز محسوب می‌شود. تایلندی‌ها سر را مقدس می‌دانند و به همین دلیل هر گونه تماسی با آن کاری ناپسند محسوب می‌شود. اگر هم تصادفاً به سر یا مو‌های آن‌ها دست زدید، باید از آن‌ها عذرخواهی کنید.

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها