رئیس فدراسیون جودو مخالف شروط فدراسیون جهانی
رئیس فدراسیون جودو درباره شروطی که فدراسیون جهانی برای ایران در نظر گرفته توضیحاتی را بیان کرد.
مستقل آنلاین | آرش میراسماعیلی رئیس فدراسیون جودو درباره اولین مدالش که موفق شد در سال ۲۰۰۱ در مونیخ آلمان کسب کند اظهار داشت: برای هر ورزشکاری خاطرات زندگی اش جزء اولینها است. در زمان ما مسابقات جهانی هر ۲ سال یک بار برگزار میشد و مثل الان هر سال نبود. من در سالهای ۲۰۰۱، ۲۰۰۳، ۲۰۰۵ و ۲۰۰۷ موفق شدم برای تیم ملی به میدان بروم. سال ۲۰۰۱ یک سال بسیار سخت برای من بود، زیرا قبل از من کسی نتوانسته بود مدال جهانی کسب کند. زمانی که من اعلام کردم میخواهم در مسابقات جهانی مدال طلا بگیرم برخی با پوزخند جواب من را دادند و گفتند مگر میشود؟ تا حالا کسی از ایران موفق نشده مدال طلای جهانی را کسب کند.
وقتی قهرمان جهان شدم دنبال حاج یوسف زاده میگشتم
او افزود: یک خاطره بسیار خوب از حاج یوسف زاده (سرمربی تیم ملی جودو ناشنوایان) دارم که همیشه آن را بیان میکنم. او یکی از دوستان بسیار خوب و صمیمی من است. یادم هست ۱۵ ساله بودم که برای اولین بار به تیم ملی دعوت شدم و در مجموعه انقلاب حضور پیدا کردم تا در تمرینات تیم ملی شرکت کنم. در همان روز اول من به حاج یوسف زاده گفتم که میخواهم قهرمان جهان شوم، چه کاری باید انجام دهم؟ او هم به من یک لبخندی زد و گفت برو بعدا راجع به این موضوع صحبت میکنیم. من هم رفتم و در دفتر خاطراتم نوشتم که یک روزی به جواب این سوال میرسم. گذشت تا شبی که موفق شدم برای اولین بار مدال طلای جهانی را بگیرم و در آن موقع دنبال حاج یوسف زاده میگشتم تا به او بگویم که موفق شدم مدال جهانی را کسب کنم. این یکی از بهترین خاطراتم است.
بعد از مسابقات جهانی ژاپن، اتفاقات خوبی برای ما رقم نخورد
میراسماعیلی درباره پرونده جودوی ایران در دادگاه CAS بیان داشت: زمانی که من در سال ۹۷ به عنوان رئیس فدراسیون جودو انتخاب شدم، حدود ۴ ماه قبل از آن یک پروندهای درباره مسابقات گرنداسلم پاریس تشکیل شده بود، گویا در آنجا یک اتفاقاتی افتاده بود که از سوی فدراسیون جهانی تهدیداتی علیه ما صورت گرفته بود. بعد از آنکه من در انتخابات فدراسیون جودو پیروز شدم، در سال ۹۸ به همراه صالحی امیری جلسهای را با رئیس فدراسیون جهانی جودو برگزار کردیم و در آنجا صحبتهای خیلی خوبی رد و بدل شد و هر ۲ طرف حرفهای خوبی زدند. در آن جلسه تعهدی از ما گرفتند که به منشور المپیک وفادار باشیم و ما هم کارهای لازم به آن تعهدات را انجام دادیم و به فدراسیون جهانی ارسال کردیم. این موضوع تمام شده بود تا اینکه در مسابقات جهانی ژاپن که شهریور ماه سال قبل برگزار شد، اتفاقات خوبی برای ما رقم نخورد.
کمیته انضباطی فدراسیون جهانی شرط و شروطهایی گذاشت که با آن موافق نیستیم
او افزود: ورزشکار ملی پوش ما وارد یک بازی و سناریوی سیاسی شد که این سناریو هم به ضرر خودش شد و هم ورزش ایران را وارد یک حاشیه بزرگ کرد، چرا که باعث شد تا امروز حدود ۹۰ هزار جودوکار ما در بلاتکلیفی سنگینی به سر ببرند، به طوری که ما برای آینده آنها بسیار نگران هستیم. بعد از مسابقات جهانی ژاپن فدراسیون جهانی یک کمیته انضباطی تشکیل داد و در آنجا فدراسیون جودوی ما را تعلیق موقت کردند و بعد از آن تعلیق را به صورت دائمی در آورده و برای ما شرط و شروطهایی گذاشتند که ما اصلا با آن شرطها موافق نبوده و نیستیم.
بیش از ۳۰۰ صفحه از لایحههای داخلی و خارجی را خوانده ایم
رئیس فدراسیون جودو درباره آخرین وضعیت پرونده ایران در دادگاه حکمیت ورزش هم گفت: دادگاه حکمیت ورزش ابتدا قرار بود ۲۰ فروردین ماه برگزار شود، اما به دلیل شیوع بیماری کرونا لغو و قرار شد این دادگاه ۲۶ شهریور ماه برگزار شود. تقریباً روزهای آخر لایحه را پشت سر میگذاریم و با وکلایمان مدام جلساتی را برگزار کرده ایم. جالب است وقتی با وکیلمان صحبت میکردم به او گفتم که چیزی نزدیک به ۳۰۰ صفحه از لایحههای داخلی و خارجی را خوانده ایم تا با دست پر به دادگاه برویم، زیرا این موضوع خیلی حساس است. اگر خدای نکرده در دادگاه پیروز نشویم در آن صورت ممکن است کل ورزش ایران را تحت تاثیر خود قرار دهد و به همین دلیل ما نمیخواهیم این فضا برای فدراسیونهای دیگر باز شود.
منبع :باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظر