دستور ارزشمند «رئیس قوه قضا»

حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه‌قضاییه از دادستان‌ها و سازمان بازرسی کل کشور خواست خصوصی‌سازی‌ها را قبل از اینکه به بحران اجتماعی و کارگری تبدیل شود، در دست بررسی قرار دهند.

احمد حیدری- پژوهشگر دینی   

حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه‌قضاییه از دادستان‌ها و سازمان بازرسی کل کشور خواست خصوصی‌سازی‌ها را قبل از اینکه به بحران اجتماعی و کارگری تبدیل شود، در دست بررسی قرار دهند. ایشان اظهار داشتند:

«کارخانه‌ای را با مبالغی که محل تامین آن جای بحث دارد، می‌فروشند؛ زیرا اکثر مبالغ خرید این کارخانه‌ها تسهیلات بانکی است و در اصل، خریدار آورده‌ای ندارد و در واقع منابع کشور را با ارتباطات و روابط تصاحب کرده و کارخانه‌ها را می‌خرند و بعد از مدتی کارخانه تعطیل و زمین‌های آن تبدیل به مجتمع‌های مسکونی و تجاری می‌شود. نباید نگاهمان فقط به دولت باشد[و انتظار داشته باشیم دولت این معضل را حل کند] و اینگونه خصوصی‌سازی‌ها قبل از اینکه به بحران اجتماعی و کارگری تبدیل شود، باید در دست بررسی سازمان بازرسی و دادستان‌ها قرار گیرد. نگذارید این موارد اتفاق بیفتد و اجازه سوداگری به سوداگران را ندهید.»

  • چندی پیش هم جنبش عدالتخواه دانشجویی طی نامه‌ای خطاب به حجت‌الاسلام رئیسی در خصوص سازمان خصوصی‌سازی تذکر داده بود: «همانطور که مستحضرید واگذاری‌هایی که تاکنون با نام خصوصی‌سازی رخ داده، موجب توزیع رانت و تشدید نابرابری و بی‌عدالتی در کشور شده است. نکته قابل تأمل در مورد سیر خصوصی‌سازی‌ها این است که علاوه بر تضییع بیت المال، مهمترین کارخانجات و تولیدی‌های کشور در نتیجه واگذاری آن‌ها به افراد نااهل، به مرز نابودی کشیده می‌شوند. گزارش رئیس دیوان محاسبات و تحقیق و تفحص مجلس از برخی شرکت‌های واگذار شده نیز گواه بر این موضوع است. به طور نمونه در سال گذشته شاهد عواقب این سیاست در شرکت نیشکر هفت تپه بودیم. با بررسی صورت گرفته شاهد بودیم که سایر شرکت‌های واگذار شده نیز از وضعیت مشابهی برخوردارند؛ لذا انتظار می‌رود جلوی این خطر را قبل از تشدید بیشتر آن گرفته و با ورود قضایی به جزئیات و رسیدگی در اسرع وقت به پرونده‌های گذشته خصوصی‌سازی‌ها، اجازه ندهید تبعات اقتصادی، اجتماعی و امنیتی ناشی از چنین سیاست‌هایی دامن جمهوری اسلامی ایران را بگیرد».
  • متأسفانه در سالیان گذشته عده‌ای با رانت و سوء استفاده از موقعیت، دست در جیب ملت کرده و به غارت اموال عمومی تحت عناوین مختلف حقوق‌های نجومی، املاک نجومی، خصولتی‌سازی، بورسیه‌های‌رانتی، و ... پرداخته‌اند و هر از گاهی هم زمزمه‌ها و فریادهای مبارزه با این ظلم‌ها برخاسته ولی بعد از مدت کوتاهی فروکش کرده و غارتگران همچنان به غارت منابع ملی ادامه داده‌اند.
  • مبارزه قاطع با این فسادها می‌تواند سلامت نظام را تأمین کرده و مردم را امیدوار به نظام نگه دارد و حالا که رئیس جدید و تازه نفس قوه قضا تصمیم به مبارزه با این فسادها گرفته و مبارزه دولتی را کافی ندانسته[که واقعا هم کافی نیست و تا دزدان و غارتگران دستشان توسط قوه قضا قطع نشود، مایه عبرت نمی‌گردد]، امیدواریم با جدیت پیگیر این مبارزه باشد و برگ زرّینی در پرونده عمل خود ثبت کند زیرا فرصت خدمت بسیار کوتاه است و بعد از آن، جز حسرت و خسران باقی نمی‌ماند.

آقای رئیسی این توفیق را یافته تا به نظام و مردم خدمت کند و دست دزدان را قطع سازد و سلامت اقتصادی خدشه دار شده را به نظام برگرداند و امیدواریم از این فرصت کمال استفاده را بکند و خود را برای همیشه در زمره خدمتگزاران ثبت گرداند. بدان امید.

 

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها