وزیرنفت شمشیر را برای بهارستانیها اینبار از رو بسته است
اگر واقعا روابط عمومی وزارت نفت تا این حد به رسالت خبری پایبند است پس چگونه رسالت شکایت از رسانه ها و افزایش روز افزون آن در زیرمجموعه های نفت به یکی از سیاستهای اصلی این مجموعه ها بدل شده است؟
استیضاح وزیرنفت چند روزی است به امضای بیش از ۵۰ نماینده مجلس رسیده تا شاید اینبار این وزیر دولت دوازدهم با حضور در صحن مجلس شانس کمتری برای تکیه بیشتر بر صندلی مدیریت نفت داشته باشد.
اما دراین میان یک اقدام پایگاه خبری اداره کل روابط عمومی وزارت نفت قابل تامل است. مطلبی با عنوان "استیضاح سیاسی" که در یکی از هفته نامههای حوزه انرژی به چاپ رسیده و در آن این اقدام مجلس زیر ذره بین گذاشته شده و آن را اقدامی سیاسی و ناشی از عدم اطلاع کافی نمایندگان از مسایل روز این حوزه دانسته در بخش گزارش و گفت وگو این پایگاه خبری رسمی وزارت نفت در تاریخ ۷ آذرماه در ساعتهای پایانی روز منتشر شده است.
نکته قابل تامل تر آنکه این گزارش با اندکی تغییر در کانال اینستاگرام پایگاه خبری شانا نیز منتشر شده و بر بخشهایی تاکید گردیده که بی کفایتی نمایندگان در این متن پررنگتر است. قطعا انتشار این گزارش در پایگاه خبری رسمی وزارت نفت و پس از آن انتشار در اینستاگرام رسمی این پایگاه خبری آنهم در شرایطی که وزیر میبایست به زودی خود را آماده رودرویی با بهارستانیها و جلب رضایت آنان کند، خود قابل بحث و سوال است.
در حالیکه اگر تنها این گزارش در بخش گفت وگو این وبسایت منتشر گردیده بود دراینصورت شاید میتوانستیم مساله را به انتشار خبرهای دیگر رسانه ها و روال عادی این سایت نسبت بدهیم اما قطعا انتشار گزینشی برخی از پاراگرافهای این گزارش در اینستاگرام شانا خود موید این نکته است که قطعا در پشت انتشار این گزارش مصلحتی اندیشیده شده که براین اساس در بدبینانه ترین حالت باید گفت که وزیرنفت شمشیر را برای بهارستانیها اینبار از رو بسته است.
تا جاییکه برخی تاکید دارند وزیر از افشای بسیاری از مسایل و بازگویی پشت پردههایی خبرداده که قطعا انتشار آنان برخی بهارستانیهای امضا کننده استیضاح را به هیچ وجه خوشحال نخواهد کرد. و البته هستند کسانی که با نگاهی خوشبینانه معتقدند انتشار این گزارش با چنین حجم پوشش خبری در پایگاه خبری رسمی روابط عمومی وزارت نفت تنها در راستای اطلاع رسانی صرف صورت گرفته است. اما دراین بین چند سوال ایجاد میشود که اگر قراراست بحث اطلاع رسانی و رسالت خبری به میان کشیده شود پس چرا تا کنون این پایگاه خبری به هیچ وجه از نقدهای رسانه های مخالف برخی از عملکردهای وزیر خبری منتشر نکرده است؟ اگر واقعا روابط عمومی وزارت نفت تا این حد به رسالت خبری پایبند است پس چگونه رسالت شکایت از رسانه ها و افزایش روز افزون آن در زیرمجموعه های نفت به یکی از سیاستهای اصلی این مجموعه ها بدل شده است؟ و مهمتر آنکه قطع ارتباط کامل با تمامی رسانه های منتقد چرا به جزئی از رسالت اصلی روابط عمومی وزارت نفت تبدیل شده است؟ دراین بین به اذعان برخی از کارشناسان، باید اینگونه گمان کرد که به نظر میرسد وزارت نفت نمایندگان را به سیاسی کاری و استیضاحی سیاسی متهم کرده است.
بخشی از این مطلب که در صفحه اینستاگرام شانا نیز بسیار به آن توجه گردیده به شرح ذیل است" ما به جد نگران مجلسی هستیم که به توصیه بنیانگذار انقلاب باید در راس امور باشد. از چنین پارلمانی و از چنین پارلمانتری که باید در راس امور باشد انتظار نمیرود بدون اتکا به اطلاعات کافی پای استیضاح یک وزیر پرسابقه جمهوری اسلامی را امضا کند، چگونه است که نمایندهای که مکلف به حفظ جایگاه «در راس امور بودن مجلس» است پای استیضاحی امضا میگذارد که برای نمونه افزایش قاچاق سوخت را به عنوان نشانهای از ناکارآمدی وزیر نفت مطرح میکند؟!"
براین اساس اگرچه اینبار نیز از سوی مجلس بعید به نظر میرسد که آبی گرم شود اما بد نیست نمایندگان حداقل برای یکبار هم که شده اطلاعات خود را در حوزه انرژی حداقل برای روز استیضاح بالا ببرند تا شاید با بهره گیری از سوالاتی تخصصی تر بهتر بتوانند به جزئیات تصمیم های زنگنه ویارانش و کیفیت آن دست یابند!/نفتیها
ارسال نظر